zarlaczka 02.09.04, 15:13 Dzisiaj się dowiedziałam, że to łgarz jakich mało. Twierdził, że jedyne upojne noce jakie spędzał to były noce ze mną. A teraz się okazuje, że z Miltonią także. Pewnie zaraz się okaże, że takich ogłanych jest całe morze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_karolak Re: Kłamczyni Żarłaczka 02.09.04, 15:20 Szeptała mi na uszko, że tylko ona jedna w calym necie nie czyni takich kompromitujących literówek, że będzie mi posty przepisywała, a sam przed chwilą napisała "ogłanych". Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kłamczyni Żarłaczka 02.09.04, 15:48 Nigdy nic takiego nie mówiłam. I jeszcze mnie obgaduje zamiast rzucić się do nóg mych pięknych i całować, całować, całować, cobym przebaczyła. Miltonia miała rację żem była zaślepiona. Alem przejrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Kłamczyni Żarłaczka 02.09.04, 15:52 Chcesz mnie oddać na pastwę Miltonii? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Kłamczyni Żarłaczka 02.09.04, 20:27 Nie licz na to Karolak. Pastwy sobie gdzie indziej szukaj, bo mnie juz ktos inny zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Kłamczyni Żarłaczka 03.09.04, 08:31 Ten krzywonogi docent?! Phi! Też mi konkurencja. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Kłamczyni Żarłaczka 03.09.04, 09:00 Wiem, ze w krzywiznie nog nikt Ci nie dorowna ale on ma inne wlory, ktorych Tobie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Kłamczyni Żarłaczka 03.09.04, 12:03 Jego jedyny wlor to kaszanka jaką przynosi. I on to jeszcze ma czelność nazywać sponsoringiem! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Kłamczyni Żarłaczka 03.09.04, 14:33 To nie kaszanka Karolak, a kawior. Odpowiedz Link Zgłoś