urszulka_ma 11.11.14, 11:21 widzę, że jesteśmy o tym samym czasie... z braku innej komunikacji zakłam "gadulinowy" wątek:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: Witaj Halinko:) 11.11.14, 11:42 Witaj Urszulko:)Zaskoczyłam po 20 minutach:)Co za refleks:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Witaj Halinko:) 11.11.14, 11:44 jeżeli się nie odświeża strony to nie widać nowych wpisów i tak masz dobry czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma świątecznie z kawą:) 11.11.14, 11:50 siedzę i nadrabiam forumowe pisanie na górze wstawiłam widok z hotelowego okna w Sopocie, w niedzielę wróciłam pięknie było nad morzem, a już przecież listopad dziwnie cicho bez wiatru (morze spokojne), tylko pokrzykiwania ptaków... a dziś mam wolne i wiadomo, stare nawyki kawa i zero powodów by...:) o nie! jest jeden powód mojego zaglądania tu... jesteś Ty i chyba wierny? naszej pisaninie ...kanuk moi wytrwali... dziękuję Wam, że jesteście:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: świątecznie z kawą:) 11.11.14, 11:55 Nic się nie dzieje bez powodu:) Dzisiaj jest przepiękna pogoda.Słonecznie i ciepło. Podobno zima będzie lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: świątecznie z kawą:) 11.11.14, 12:00 niech będzie:) ja wiadomo zmarzlak ogromny więc przepowiednie o zimie bardzo mi odpowiadają:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: świątecznie z kawą:) 11.11.14, 12:17 gdy śpiewają naszą pieśń, tak uroczyście, razem to ciepło się na sercu robi... lubię patrzeć na parady wojskowe, orkiestry dęte i konie... zastanawiam się jednak przy tej okazji zawsze, dlaczego takie smutne mamy to święto... Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: świątecznie z kawą:) 16.11.14, 09:34 Może dlatego,że niektórzy ludzie nie mają radości w sercach i muszą gdzieś wyładowywać swoje frustracje. Smutne i żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma świątecznie z kawą:) 17.11.14, 20:58 halina501 napisała: > Może dlatego,że niektórzy ludzie nie mają radości w sercach i muszą gdzieś wyładowywać swoje frustracje. > Smutne i żałosne... popatrz jak inni ludzie potrafią wykorzystać każdą okazję ... nawet taki drobiazg jak nasz wątek z kawą:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: świątecznie z kawą:) 22.11.14, 11:35 Cóż,reklama:)Niektórzy z tego żyją. Dzwonią,polecają,zapraszają,obiecują. Wysyłają SMS ,który wystarczy otworzyć,żeby uszczuplić swoje komórkowe konto o kilka zł. Słyszałaś o pewnej babci,która "oszukała "wnusia"?:) Smutne jest to,że znajdą sobie inny sposób wykorzystywania ufnych i łatwowiernych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: świątecznie z kawą:) 26.11.14, 09:03 u nas jest druga tura wyborów, więc tydzień jest szczególnie naszpikowany zachęcającymi reklamami. Kandydaci i ich komitety prześcigają się w wymyślaniu promujących reklam. mam nadzieję, że ten tydzień szybko się skończy:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: świątecznie z kawą:) 02.12.14, 12:16 No i już .Skończyło się. Teraz atakują nas reklamy świąteczne. Na dziecięcych kanałach w TV zachęcają do kupowania takich za przeproszeniem "pierdół",że aż wierzyć się nie chce,że coś tak badziewiatego produkują i zachęcają do kupienia dziecku. Nie wspomnę o cenach... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: świątecznie z kawą:) 07.12.14, 18:22 nic nie widzę, dawno nie byłam na zakupach już tydzień siedzę w domu i nigdzie nie chodzę.. i jeszcze tydzień sobie posiedzę dopadło mnie zapalenie i chirurg zrobił mi przymusowe wczasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: świątecznie z kawą:) 09.12.14, 20:05 Wracaj do zdrowia Urszulko. Święta tuż,tuż:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: świątecznie z kawą:) 21.12.14, 23:55 wszystko prawie dobrze, w styczniu czeka mnie tylko zabieg... ale mam nadzieję, będzie wszystko ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: świątecznie z kawą:) 31.12.14, 09:30 Nie ma innej opcji Urszulko.Trzymaj się:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: świątecznie z kawą:) 31.12.14, 17:49 dziś świętuję, dopiero za kilka dni będę się martwić:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re:sobotnio z kawą:) 03.01.15, 10:06 Bardzo dobry sposób a najlepiej wcale się nie martwić. I tak będzie,co ma być i najlepiej nie dawać martwieniem się siły strachowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re:sobotnio z kawą:) 14.01.15, 19:14 pozałatwiałam z grubsza wszystko, jestem już na tzw. "urlopie":) we wtorek jadę sobie na ...białą salę:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re:sobotnio z kawą:) 20.01.15, 17:04 To chyba już po zabiegu Urszulko.Masz ze sobą narzędzie dostępu do forum?Napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re:sobotnio z kawą:) 01.02.15, 13:13 Tak już po:) Czuję się dobrze, najgorsze jest teraz czekanie na wynik... Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re:sobotnio z kawą:) 08.02.15, 11:10 Będzie dobrze.Nie ma innej opcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma poniedziałkowo z kawą:) 16.02.15, 08:52 halina501 napisała: > Będzie dobrze.Nie ma innej opcji:) Jest dobrze, odetchnęłam...wynik dobry!:) odłożyłam na jakiś czas rezerwowanie kwatery w miejscu wiadomym:) gdyby mi ktoś, kiedyś powiedział, że będę pić taką rozpuszczalną lurę pewnie bym nie uwierzyła, że i taka kawa, będzie dla mnie miła:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: poniedziałkowo z kawą:) 18.02.15, 12:25 Docenia się,kiedy się traci;)Będziesz jeszcze pić kawę czarną,mocną i gorącą:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: poniedziałkowo z kawą:) 13.03.15, 21:32 już powoli zaczynam pić, no takiej jak piłam to może nie...ale już trochę grzeszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: poniedziałkowo z kawą:) 14.03.15, 15:23 Znaczy,wrcasz do zdrowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: poniedziałkowo z kawą:) 15.03.15, 14:49 tak, zdecydowanie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: poniedziałkowo z kawą:) 14.05.15, 16:23 Bardzo się cieszę Urszulko. Ech,zdrówko.Zachować go jak najdłużej:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma piątkowa kawa:) 15.05.15, 11:04 leniwa dziś jestem jak leniwiec (to prawie jak masło maślane) ale nie widzę innego określenia, na mojego dzisiejszego lenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: piątkowa kawa:) 18.05.15, 18:49 Jak śpiewają bracia Golce-"Kto się ceni ten się leni". Ja też się cenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma poniedziałek dobiega końca... 18.05.15, 23:26 :) https://youtube.com/devicesupport Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: poniedziałek dobiega końca... 20.05.15, 15:25 Leniwe,acz pracowite chłopaki:) Odpowiedz Link Zgłoś