Dodaj do ulubionych

Zdecydowanie dołujący w treści kwas

08.04.02, 14:19
Ale tu trupem wali - plaża nawiedza nas!
Obserwuj wątek
    • mathildae Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas 08.04.02, 15:20
      wiesc gminna niesie, ze teraz obowiazujaca wsrod pan moda bedzie krok a'la
      Aniela - rzucany biodrem od sciany do sciany
      ;)
    • Gość: magnolia Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas IP: 195.205.73.* 08.04.02, 15:22
      motor napisał(a):

> Ale tu trupem wali - plaża nawiedza nas!
      Motorku, a co to za repertuar?

• laelia Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas 08.04.02, 15:26
        Może stają się towrzyscy? :o)
        • mathildae Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas 08.04.02, 15:28
          kolko samouwielbienia nie umie byc towrzyskie;)))
          • laelia Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas 08.04.02, 15:40
            to nie pozostaje nic innego jak ten Nasz magnetyzm :o)
            • dzyt Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas 08.04.02, 15:42
              "towarzpil" mamy :))
              • laelia Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas 08.04.02, 15:45
                nie ukrywajmy się sexapealu też nam nie braknie :o)
                • dzyt Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas 08.04.02, 15:46
                  niedługo nudystami się staniemy hi,hi
                  • aniela_ Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas 08.04.02, 16:44
                    przepraszam ale nie rozumiem treści zawartej w tytule? czy ktoś moze
                    prztłumaczyc to na j. polski ?
    • saqqara Motor, wybacz 08.04.02, 16:48
      ale to chyba moja wina, poszlam, nabruzdzilam i sie cukierki na towarzyskie
      zlaza.
      Jesli czujesz silna potrzebe dania mi po pysku, nie bede sie bronic, prosze
      jedynie o jedno, nie bij po oczach.

saqqara-wampir skruszony
      • aniela_ Re: Motor, wybacz 08.04.02, 16:51
        gwoli ścislosci: złaziłam się tu zanim w zabłoconym obuwiu na plaże weszłaś
        śmieci po sobie nie sprzątając :)
        zastanów się zatem zanim drugi nadstawisz policzek :)
        a. dobra rada.
        • saqqara Re: Motor, wybacz 08.04.02, 16:56
          widzialam twoje "zlazenie" i powiem jedno, zmien nicka na NUDAAAAAAAAAA, bo
          pasuje do ciebie.a na plazy nie sprzatnelam, bo jeszcze sobie z niej nie poszlam,
          a dobry ubaw z was mam.

nie nadstawiam policzka, wole jak mnie faceci caluja.

• aniela_ Re: Motor, wybacz 08.04.02, 16:59
            nie powiem na co Ty powinnaś zmienić nicka. za dobrze wychowana jestem ;)
            • saqqara Re: Motor, wybacz 08.04.02, 17:02
              hehe, jasne, dobrze wychowana, tak samo jak ten z plazy co juz dzisiaj na szwach
              popekal. Aniela next? a moze inwencji tworczej brakuje?
              • aniela_ Re: Motor, wybacz 08.04.02, 17:07
                inwencja którą przejawiasz nietwórcza jest. i takiż ferment.
                • saqqara Re: Motor, wybacz 08.04.02, 17:12
                  ojojoj, jak sie zmartwilam. a moze powinnam powiedziec bla bla bla, to jest
                  bardziej tworcze bo po plazowo-frekowemu.
                  • aniela_ Re: Motor, wybacz 08.04.02, 17:14
                    wiele sie jeszcze musisz nauczyć...:) nie przeszkadzam zatem.
      • mathildae Re: Motor, wybacz 08.04.02, 16:54
        Saqqara, nie boj nic!
        Motor rycerski jest!
        najwyzej klapsa na goly tylek pokrzywami dostaniesz;)
        • saqqara Re: Motor, wybacz 08.04.02, 16:57
          cholera, wolalabym zeby mnie raczej poglaskal niz pokrzywami chlostal, ale jesli
          jemu to sprawi przyjemnosc, nadstawie sie ;)))
          • motor Re: Motor, wybacz 09.04.02, 12:35
            O w dupę jeża - ale tu się zrobiło zajebiście ciekawie - Aniela dostała już
            wypieków z tego zbulwersowania - fajnie jest !!!
    • Gość: >:-/ Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 16:33
      motor napisał(a):

> Ale tu trupem wali - plaża nawiedza nas!

Rozejrzyj się i powąchaj dokładnie.To nie plaża tylko saqqara-antyczna trupiarnia
      egipska. Rozwiązanie miałeś dokładnie pod ...nosem.

• aniela_ Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas 09.04.02, 17:00
        to mnie raczej nudzi niż bulwersuje, szczerze mówiąc ... przykro mi nie
        chciałam Cie zawieść motor...:)
        • bliss chorera jasna! 09.04.02, 18:15
          prosze nie uogólniać plazy, bo sie zdenerwuje i przy tym, co Wam zaserwuję
          pokrzywy na tyłku bedą rozkoszną pieszczotą;)
    • Gość: >:-/ Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 19:47
      Trupiarnio s. nicka zmień bo capi.Zgłoś się do papy-Mrecka,przeproś,jakiegoś na
      pewno Ci znajdzie.
      • Gość: >:-/ Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 23:43
        No,mumio spróchniała,odpadasz?A może pobiegłaś do kącika popłakać troszkę? >:P
        • saqqara ooo, przyszli z plazy w odwiedziny, jak milo 10.04.02, 08:07
          tja, siedze w kaciku i sobie oczka wyplakuje bo papcio fleck sie na mnie
          obrazil. o ja biedna, o ja nieszczesliwa, oczka sobie wyplacze.
          mumia i trupiarnia? to chyba u was na plazy, smierdzi tam ze az tu zaczyna
          capic.

ps. nie wlaz tak fleckowi w tylek bez wazeliny, chyba ze pytales o zgode to ok.
          • motor Re: ooo, przyszli z plazy w odwiedziny, jak milo 10.04.02, 08:13
            Nie jestem rozczarowany - zdecydowanie mi sie podoba rozwój akcji - serdecznie
            zapraszam do wzajemnego opluwania
            • saqqara Re: ooo, przyszli z plazy w odwiedziny, jak milo 10.04.02, 08:34
              aha, jakby to jeszcze byly zapasy w blocie z facetem to okey, ale to??
              nawet nie wiem czy to jakas nie zakochana we flecku panienka z okienka. podbije
              jej oko, a on nie bedzie jej chcial;)

ps. ruszyly konie po betonie...
              • motor Re: ooo, przyszli z plazy w odwiedziny, jak milo 10.04.02, 11:53
                Aniela dostała wzdęcia i duma
                • Gość: >:-/ Re: ooo, przyszli z plazy w odwiedziny, jak milo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 12:59
                  Danke schon,Herr oberMotor za ringu stworzenie.Pluć będę nieprzerwanie.

Mumio spleśniała s.,zezwoleń nijakich potrzebować nie muszę,wazelinę Tobie
                  odstępuję,posmaruj się tu i ówdzie,skrzypieć nie będziesz.
                  Plaża bliska sercu memu,ludzie tam dobrzy i prawi żyją.Ty zaś fermentem i
                  zgnilizną jawisz się,srasz po grajdołkach i jako ten Rumun obdarty i brudny o
                  zwrócenie na siebie uwagi żebrzesz.
                  Przeto występuję naprzeciw,kopiąc dupsko Twe obleśne,kościste i od wieków nie
                  wietrzone.Nick mój szlachetny i znany powszechnie, ukryć jeno muszę,bo z
                  chamowem i buractwem niskiego stanu Twego oficjalnie spoufalać się nie uchodzi
                  a przy okazji parcha jakowegoś złapać sobie nie życzę.

• saqqara Re: ooo, przyszli z plazy w odwiedziny, jak milo 10.04.02, 13:10
                    pozwolisz ze sie nie znize do twojego poziomu.

a jesli twoj nik tak szlachetny jest jak powiadasz to sie nie ukrywaj za dziwiona
                    geba tylko miej odwage pokazac swoja prawdziwa twarz. wstyd pokazac, ze "nobliwy
                    ktos tam" to maly mozdzek?

plaza ze szlachetnymi ludzmi??? alez oczywiscie, szlachetni, dobrzy i nobliwi
                    staruszkowie z sanatorium, tu sie zgadzam, chociaz z bolem.

ja nikomu w tylek nie wlaze, za to ty juz freckowi wylazisz przelykiem, problem
                    polega na tym iz wlazles mu przez odbyt. i jak? fajnie???
                    • motor Re: ooo, przyszli z plazy w odwiedziny, jak milo 10.04.02, 14:05
                      A proszę mi się tu od zaraz odpierdolić od mojej koleżanki Saqqary!
                      Bo i ja będę zmuszony wykopać topór jak przystało na rycerza walczącego o honor
                      niewiasty
    • Gość: >:-/ Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 15:57
      Pora zapuścić Motora,niech wykopuje topora ;)) Co to, wrestling? 2 na 1 ? Ja tu
      mumię wykańczać przyszedłem, do mechanicznych nic nie mam.

A ty Saqqara posłuchaj:

Masz obseję na punkcie Mrecka ,to jasne,ale przyszedłem pobrudzić Tobą swoje
      buty z własnej inicjatywy.FnP,które dla Ciebie jest zbyt nudne i skostniałe,dla
      mnie jest miłym miejscem s p o k o j n y c h pogawędek o niczym.Wyjaśniano
      Tobie już nieraz ale jeszcze powtórzę: nie podoba się-nie przychodż,jak nudza
      Cię tematy-nie zabieraj głosu ani nie komentuj brzydko.
      Było wielu takich jak Ty ,każdy poszumiał dni kilka i poszedł w niepamięć.I
      wiesz dlaczego?-Wyczerpywał się zapas tekstów a plażowicze go olewali.

Moja propozycja:

1.Pozostań na "towarzyskim" , "romantice" czy gdzie chcesz. "Plażę"
      omiń,przecież i tak jest w/g Ciebie szpitalem geriatrycznym.
      2. >:-/ wyjdzie stąd i nigdy nie powróci
      3.Nie zakładamy na innych forach wątków szkalujących siebie nawzajem

Nie jest to "pis&law" tylko "żelazna kurtyna ale wystarczy.Wiem ,że jak chcesz,
      to umiesz być normalna.Znam Twoje wątki z Romantiki,były w porzo.

• motor Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas 10.04.02, 16:01
        Tym razem było to przemówienie do przyjecia, choć ze względu na to na jakim
        forum sie znajdujemy muszę Ci zwrócić uwagę byś się odstosunkował - bo tak
        wypada, a te proszę ja Ciebie wiesz co smucenia zachowaj na plażową babę
        • Gość: >:-/ Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 16:31
          motor napisał(a):

> smucenia zachowaj na plażową babę

Przecież do tego dążę - nudzić po swojemu na Plaży.
          Twoją solidarność z S.rozumiem do Ciebie nic nie mam,powtarzam.

Sayonara,Motor, idę do siebie.

• motor Re: Zdecydowanie dołujący w treści kwas 11.04.02, 11:16
            No to ci-pa
      • saqqara pakt z diablem? prosze bardzo...chetnie sluze. 11.04.02, 12:09
        zeby nie bylo niedomowien:

taka mam obsesje na punkcie frecka jak na twoim. ostatnio to on ma ochote
        nawrzucac mi miesem (nie martw sie, o tobie tez pamietam) wiec to z nim glownie
        prowadze ynteligentne rozmowy o niczym czyli o plazy. jesli nawinal by sie
        jakikolwiek inny zazarty obronca nudnej szlachetnosci to z nim prowadzilabym te
        mile pogawedki. przykladem ten post. tyle w kwestii flecka. Swoja droga ciekawi
        mnie, ze niektorym jest tak milo w jego kiszce stolcowej, ale to juz kwestia
        gustu. Mam nadzieje ze kiedys zobaczysz tam swiatelko w tunelu...

Jesli chodzi o propozycje, zgadzam sie na warunki, ale ja tez mam swoj
        warunek, i to tylko jeden. Poniewaz mam sobie darowac wyrazanie swojej opinii
        o plazy na plazy (a nie ukrywam, sprawialo mi to ogromna przyjemnosc) to chce
        wiedziec co za szlachetna dusza ukrywa sie za to usmiechnieta geba, co chce
        sobie mna buty wycierac. Zeby ci zaoszczedzic wstydu zgadzam sie na pusty mail
        na moja skrzynke. I to ma byc ten szlachetny nick znany na plazy, uprzedzam,
        znam plaze i wiem kto tam pisze, zadna "nowosc" nie przejdzie. Z paktu nici.
        Skoro chcesz byc ta siostra milosierdzia, to nies ten krzyz. ja chetnie
        popatrze. gwoli uprzedzenia, oczywiscie zachowam to dla siebie i nie bedzie
        czepiania sie w przyszlosci. jak wiesz, potrafie czasem zachowac sie normalnie.

ps. moje watki na romantice to moj byznes, siedz u flecka w przewodzie, w moj
        sie nie zmiescisz.
        • saqqara Re: pakt z diablem? c.d. 11.04.02, 17:56
          dlaczego ja mam takie dobre oko, wszystko mozna mi zarzucic tylko nie brak
          spostrzegawczosci.

"M i reszta", nie wysilaj sie. i jedno powiem, przestan sobie pochlebiac, bo
          jesli ty na plazy jestes szlachetny nick to ja jestem fleck.

ps. i co z paktem? bawimy sie dalej? czekam na propozycje.
          • motor Re: pakt z diablem? c.d. 12.04.02, 09:36
            Bała flaga zadyndała żałośnie
            • saqqara Re: pakt z diablem? c.d. 12.04.02, 10:42
              o czym mowisz? o moich bialych koronkowych gatkach czy o golym tylku tego
              uciekajacego "szlachcica" z bozej łaski?;)
              • motor Re: pakt z diablem? c.d. 12.04.02, 11:02
                Nie śmiał bym Ci zaglądać pod sukienkę bez pytania - mówię o plażowiczach
                • saqqara Re: pakt z diablem? c.d. 12.04.02, 11:52
                  to kiedy zapytasz? ;)
                  • Gość: >:-/ Re: pakt z diablem? c.d. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 14:27
                    Nie podejmę tej pyskowki.Wypisuj sobie co chcesz,twoja sprawa.Interesuje mnie
                    tylko spokojne plazowanie.
                    "Pakt" uważam za obowiazujacy.Twoj warunek za niewykonalny.Nie pomyślałas o
                    nielogowanych?

Zgodnie z umową wracam do siebie i przestaje istnieć jako >:-/ w tym miejcu.

• saqqara Re: pakt z diablem? c.d. 12.04.02, 14:43
                      Pysiu, gdzie Twoja logika?
                      pakt obowiazuje po spelnieniu wszystkich! warunkow, nie tylko twoich. akurat
                      dobrze wiem ktorym logowanym jestes, ale zycze sobie, zebys wysili te swoje marne
                      komoreczki i chociaz raz zachowal sie jak prawdziwy facet, a nie marna podrobka,
                      ktora potrafi tylko podczytywac i rzucac mieskiem ukrywajac sie za usmiechnietym
                      ryjkiem. potwierdzenie zycze sobie miec na moja skrzynke, bez tego te twoje
                      wymarzone spokojne plazowanie skonczy sie soon. ja ciebie nie tykalam, ty sam sie
                      zglosiles, chciales wytrzec mna swoje buciki, i sam wyznaczyles warunki, cierp
                      cialo, cos chcialo. kiedy bede miala mail na skrzynce pakt zaczyna dzialac.

i jeszcze jedno, przegiales pale rzucajac miesem i nawet nie miales odwagi zrobic
                      tego pod wlasnym, marnym zreszta nikiem. moze teraz troche odwagi? za duzo
                      wymagam?
                      • Gość: >:-/ Re: pakt z diablem? c.d. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 13:04
                        Nie bądz dzieckiem s. A może chcesz poznać jeszcze moje dane osobowe?
                        Widze że nie możesz przeżyc jednego dnia bez zaczepki na Plazy.Szkoda słow i
                        fatygi na Ciebie.BEZ odbioru.
                        • saqqara nick strachem podszyty czyli.. 15.04.02, 16:00
                          kolega "M.& reszta"
                          jestes koles beznadziejny, tylko tyle mozna o tobie powiedziec. kiedy nie bylo
                          wiadomo kim jestes to odwaga az nosila, ale kiedy juz wiemy kim jestes to z
                          powrotem na drzewo?

plaza jaka jest taka jest, ale takich maluczkich jak ty tam nie ma. nudza, ale
                          maja swoje zasady. nie zaliczaj sie do nich, bo ich obrazasz. czytaj ich, bo
                          czesto warto, ale sie nie odzywaj. i uprzedzam, tez potrafie byc wredna.

ps. a na plaze bede zagladac, zeby tobie humor zepsuc.
                    • aniela_ Re: pakt z diablem? c.d. 15.04.02, 13:14
                      zaraz zaraz. zanim odejdziesz wylegitymuj się :) po minie Cię nie rozpoznałąm :)
                      • motor Re: pakt z diablem? c.d. 15.04.02, 15:15
                        Co to ma być za pisownia?
                        • aniela_ Re: pakt z diablem? c.d. 15.04.02, 15:17
                          nie czyta się cudzych listów (nie do Ciebie był skierowany ;)
                          • motor Re: pakt z diablem? c.d. 15.04.02, 15:40
                            Jak nie chcesz bym czytał, to się nie wpieprzaj do mojego wątku
                            • aniela_ Re: pakt z diablem? c.d. 15.04.02, 15:50
                              zaproszenie znalazłam. na okaziciela.
                              • motor Re: pakt z diablem? c.d. 16.04.02, 08:19
                                Ogólno dostepność - to cecha forum - więc proszę bez dołujacych w treści kwasów
                                o nieczytaniu - jak masz takie zapędy to na priv
                                • aniela_ Re: pakt z diablem? c.d. 17.04.02, 12:10
                                  wyjasnij mi zwrot "dołujący w treści kwas" żebym wiedziała czego unikać
                                  wypowiadając się na "Twoim" wątku ;)
    • saqqara morgan 18.04.02, 10:18
      czekam na ciebie. tutaj.
      chcesz zemsty, to bedziesz ja mial. jelsi oczywiscie nie dasz tylka. jak zawsze.
      • motor Re: morgan 18.04.02, 10:21
        Bij zabij - wyrwij chwasta
        • saqqara Re: morgan 18.04.02, 10:26
          wole go podeptac, kolejny raz zreszta.
          • motor Re: morgan 18.04.02, 10:51
            grunt to prunt, a prunt to volty, a volty to paliwo - więc Twoje zdrowie
            • saqqara Re: morgan 18.04.02, 10:57
              to moze brudzia na dobry poczatek?
              saqqara jestem:)
              • motor Re: morgan 18.04.02, 11:04
                badzo mi mało motor
                • saqqara Re: morgan 18.04.02, 11:25
                  malo? no to jeszcze raz, co prawda brudzia pije sie jednego, ale co tam.
                  • motor Re: morgan 18.04.02, 12:53
                    teraz juz może bez przedstawiania sam alkohol i całusy
                    • saqqara Re: morgan 18.04.02, 13:02
                      to juz chyba nie jest brudzio.
                      • motor Re: morgan 18.04.02, 13:04
                        Jaka Ty jesteś powściągliwa - wstydziła byś się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka