maruda2 11.02.15, 23:52 Strasznie dużo tapety, tfu lukru ma na sobie. Wystarczyłoby lekko tylko przypudrować :-> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: ten pączek tooo... 12.02.15, 00:01 nawet pączkiem trudno dogodzić...:> :P Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: ten pączek tooo... 12.02.15, 00:07 Marudzę trochę, ale ... jakbym miała wybierać kaloryczne, to wolałabym pikantnego palucha serowego, niż takiego słodkiego pączka z dziurką. ( Tylko proszę mi tu bez skojarzeń :-P ) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: ten pączek tooo... 12.02.15, 08:23 maruda2 napisała: >( Tylko proszę mi tu bez skojarzeń :-P ) Nie za dużo wymagasz ? Zresztą i tak już za późno ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: ten pączek tooo... 12.02.15, 09:16 A ja dzisiaj postanowiłam: nie zjem! :> Więcej niż trzy..... :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: ten pączek tooo... 12.02.15, 09:22 carol-jordan napisała: > A ja dzisiaj postanowiłam: > nie zjem! :> > > Więcej niż trzy..... :D Lubię czasem poczytać bajki, bądź tym podobną mitologię :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: ten pączek tooo... 12.02.15, 09:00 co ja widze???? przecież to wczorajsze paczki :P ja poproszę dzisiejsze świeżutkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś