laelia 09.04.02, 13:16 z wszelkich pomysłów, bo brak mi dzisiaj inwencji twórczej. Słońca brak a kawa wyszła - jednym słowem spać mi się chce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laelia Re: wątek wyprany 09.04.02, 13:22 a proszę bardzo, porządne wirowanie może by mnie rozbudziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: wątek wyprany 09.04.02, 14:00 ponarzekac moge, bo nie wiem? a zreszta co sie bede pytac, ponarzekam... jestem sama, jest mi glodno, zimno, smutno, nie mam nawet czasu zeby possac kciuk jako pierwsze stadium choroby, niekoniecznie sierocej, jestem zla, zaraz sie wsciekne i stane obok, a na to wszystko mam ogromne stosy papierow, ktore najchetniej wrzucilabym do niszczarki. poprosze o sposob na szybie usmiercenie, zaczne od kolegow w pracy, skoncze na sobie.a wogole to kawy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: wątek wyprany 09.04.02, 14:10 wyprali mnie z mózgu, wymaglowali, już sama zaczynam myśleć, że skretyniałam bo niemożliwe żeby tylu "inteligentnych inaczej" pracowało dla jednej firmy, kawy wciąż brak, głodna jestem! Ale powoli zaczynam odżywać, więc się do Ciebie uśmiechnę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wątek wyprany 09.04.02, 15:43 wyprali watek z kolorow, tresci i emocji lezy sobie taki dziewiczy, czysty, snieznobialy i czeka czeka, az ktos go znajdzie i powie: jaki fajny watek! moze cos w nim napisze... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: wątek wyprany 10.04.02, 18:17 ale choc nadzieja matka glupcow to jednak wiara przenosi gory......:) Odpowiedz Link Zgłoś