czarny.onyks 19.03.15, 20:49 ..w kryzysie ;) Mogłaś moją być Kryzysową narzeczoną Pomalutku żyć Tak jak nam tu naznaczono Mogłaś moją być Jakoś ze mną przebiedować Zamiast życzyć mi Na pocztówce nie wiadomo skąd Wesołych świąt... Lady Pank - Kryzysowa Narzeczona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flirting.shadow Re: Narzeczona... 19.03.15, 20:50 Mialas swoja szanse - nie wykorzstalas. Nie wracajmy juz do tego :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Narzeczona... 19.03.15, 20:52 ...pffff..... wybrałam wolność:P....niż to : ,,Mogłaś moją być, jakoś ze mną przebiedować..'' Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Narzeczona... 19.03.15, 20:53 a Ty w kryzysie jesteś? no Onyksia to może nie ma co żałować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Narzeczona... 19.03.15, 21:40 a gdzie ja pisałam, że cokolwiek żałuję.... ..życie jest krótkie, nie ma czego żałować:P (....mówię ogólnie...:>) Odpowiedz Link Zgłoś
flirting.shadow Re: Narzeczona... 19.03.15, 22:13 Wiesz jak to jest z niedoszlymi narzeczonymi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Narzeczona... 19.03.15, 20:57 to może tak ;) "Niebieskie dżinsy i słomiane kapelusze Wodospad słońca, chmur poduchy, złoto pól Codziennie plecak pełen całkiem nowych wzruszeń Królowa życia i król Na taflach jezior trzepotanie białych żagli Śnieg zimą w górach, latem lepsza morska sól Czy dzień, czy noc nic oprócz pragnień ich nie nagli Królowa życia i król Dla zdrowia czasem spleen Patykiem pisanych win Odtrącaj szyjke i "skool" Królowa życia Królowa życia Królowa życia i król" KULT - Królowa życia [;OFFICIAL VIDEO]; Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Narzeczona... 19.03.15, 21:53 oo....poszłabym sobie szlakiem gdzieś ..daleko..w promieniach słońca..... Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Narzeczona... 19.03.15, 21:05 Za mną dziś chodzi Bajm:) i nie bez powodu:)) Bajm - Józek, nie daruję Ci tej nocy (1983) HQ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Narzeczona... 19.03.15, 21:54 o to za mna teraz to... Bajm- U stóp szklanych gór Odpowiedz Link Zgłoś