Dodaj do ulubionych

No i mamy...

08.04.15, 17:39
Nową wersję tego co działo się w kabinie samolotu TUPOLEW.
Ta było, jak sadziło większość Polaków. Piloci działali pod presją.
Mnie zastanawia to,że dlaczego nie szuka i karze się winnych
zorganizowania tej całej nie przygotowanej wyprawy.
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: No i mamy... 08.04.15, 22:27
      Spokojnie, będą kolejne wersje. Nie łudzę się, że ta katastrofa zostanie całkowicie i dogłębnie wyjaśniona. Podobnie jak do dziś nie znamy faktów dotyczących katastrofy w Gibraltarze w której zginął Sikorski.
      • iryska2604 Re: No i mamy... 10.04.15, 17:14
        A ja myślę, że wszystko od samego początku było na wariackich papierach. Czy ten prezydent stulecia i jego braciszek nie wiedzieli ze nie wolno jednym lotem przewozić najważniejszych osób w Państwie? Czy tego nie wiedziała Kancelaria Prezydenta? Putin im kazał wszystkim do kupy lecieć czy Tusk? Spieszyło im się bardzo, zbliżały się wybory no i trzeba się było pokazać na uroczystościach. Razem z Tuskiem nie honor było lecieć no bo jak, jedyni sprawiedliwi chcieli być ważniejsi. I koniecznie trzeba było lądowac na tym lotnisku ? Nie wiedzieli ze tam praktycznie lotniska nie ma? Normalne wizyty prezydenckie są poprzedzane dokładnym rozpoznaniem dot. bezpieczeństwa głowy Państwa a tu? Treaz się szuka kozłów - kto zawinił? Może Jarosław walczy w ten sposób z poczuciem winy A Macierewicz walczy od lat z demonami przeszłości. Już wysypki dostaję jak słyszę te teorie spiskowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka