czarny.onyks 02.05.15, 12:22 czasem chciałoby się uciec gdzieś daleko...na jakiś czas.... Andrzej Korycki i Dominika Żukowska "Byle dalej" żeglujecie? mnie zdarzyła się raz taka mała przygoda...i czasem tęsknię, by jeszcze raz powtórzyć........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flirting.shadow Re: Byle dalej... 02.05.15, 12:41 Raz. Lubie sie obijac, wiec taki chillout mi pasuje. Gorzej jak zaczyna troche bujac, bo nie lubie rzygac. I chyba raz na mazurach. Tu nie wystepuje problem rzygania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Byle dalej... 02.05.15, 14:08 ja tu o tęsknocie, marzeniach.... a ten o rzyganiu...very romantico:>:P :D Odpowiedz Link Zgłoś
flirting.shadow Re: Byle dalej... 02.05.15, 14:29 A myslisz, ze skad moj nick? Jak oprozniasz zoladek za burte od strony naslonecznionej, to na burcie pojawia sie co? Tak, wlasnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Byle dalej... 02.05.15, 14:38 a mnie sie obiła o uszy inna prawda...;) ale skoro tak mówisz... ..widać siedzi Ci głęboko w sercu to wspomnienie :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Byle dalej... 02.05.15, 15:29 faceci lubią plotki...no coś takiego.... niektórzy mówią, że mocno flirtujesz...a efekty się ujawnią w przyszłości:P inna wersja...że z Buddą masz sporo wspólnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Byle dalej... 03.05.15, 17:56 > niektórzy mówią, że mocno flirtujesz...a efekty się ujawnią w przyszłości:P ale, że za 9 miesięcy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Byle dalej... 03.05.15, 18:01 noo....Wiciu...coś nam chcesz przekazać:D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Byle dalej... 03.05.15, 18:08 Ja? skąd, ja mam dzieło sztuki (jedynak), nie idę w produkcję seryjną ;) przyszłościowe efekty tak mi się skojarzyły ogólnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Byle dalej... 03.05.15, 18:14 dzieło sztuki.... padłam :D :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Byle dalej... 02.05.15, 13:41 Zdarzało mi się w przeszłości. Nawet w zeszłym roku na jeziorze żywieckim. Jednak żebym była jakoś bardzo zafascynowana żeglarstwem to nie. W ogóle woda nie jest moją mocną stroną. Jak jest okazja to jadę, ale żebym specjalnie planowała wyjazd na żagle to nie. Natomiast bardzo chętnie bym jeszcze raz w swym życiu, spłynęła przełomem Dunajca. Ale nie na zatłoczonej tratwie z rozgadanym flisakiem. Wolałabym kajakiem w ciszy i skupieniu. Tak żeby delektować się ciszą. Takiej ciszy jak podczas spływu nigdy nie doznałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Byle dalej... 02.05.15, 14:09 kajakiem...:> nie, nie, nie....za mała łódeczka:D Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Byle dalej... 02.05.15, 18:13 Mam ochotę uciec na odludzie, do lasu na zawsze, albo do starości. A to zdjęcie na głównej to moje marzenie na dziś. Spełni się jednak dopiero za tydzień:) eh, a tak ładnie wieje na Niegocinie... Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Byle dalej... 02.05.15, 18:26 Nie nałogowo, ale jak się zdarzy okazja to czemu nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Byle dalej... 02.05.15, 21:59 Kiedyś dużo częściej byłam na wodzie, teraz tawerny żeglarskie tylko człekowi zostały :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Byle dalej... 03.05.15, 05:57 Żeglujemy i polecamy innym. Można poznać fantastycznych ludzi, zmierzyć się z samym sobą, zobaczyć niezwykłe miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Byle dalej... 03.05.15, 10:13 nie ciągnie mnie za bardzo, nie znoszę kołysania aczkolwiek poza rejsem statkiem po Bałtyku bardzo dawno temu nigdy więcej nie pływałem Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Byle dalej... 03.05.15, 18:02 Raz byłam, forumowo :D podobało mi się, ale zapobiegawczo aviomarin miałam ze sobą ;) bo przy sztormie to bym skończyła jak Flirtek ;) uciekłam na dwa dni do lasu i mi ogólnie lepiej :D tylko powrót kiepski w korkach, które omijałam i zbłądziłam trochu... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Byle dalej... 03.05.15, 18:22 nie przypominaj mi nawet aviomarinu... jak byłam mała...każda podroż bez niego nie byłaby ...miłą :P byłam takim wrażliwym dzieckiem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Byle dalej... 03.05.15, 20:47 to ja mam tak jak Witka i też miałam aviomarin i ten pierwszy wspólny raz wspominam bardzo mile :D a w dzieciństwie miałam jak Onyks :D Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: Byle dalej... 03.05.15, 19:44 O tak np. dziś i żebym jutro nie musiała wpaść w wir pracy.... Nie żegluję, generalnie mam respekt przed wodą, choć w spływach kajakowych brałam udział, ale to zupełnie co innego. Nie wyrywam się do wody. Jak mam ochotę uciec to myślę raczej o wsi, o górach albo lesie ;) Odpowiedz Link Zgłoś