Dodaj do ulubionych

Men.......

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:02
tu jestem,gdybys miał ochotę
powiedziec mi forumowo dzien dobry
miłego dnia:)
Obserwuj wątek
    • dzyt Re: Men....... 10.04.02, 09:04
      ja też jestem ;-)
      Dzień dobry Oonej :)
      • Gość: oona Re: Men....... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:06
        dzien dobry Dzyt:)
      • mascotte Re: Men....... 10.04.02, 09:06
        aaa hi-men moza byc:)
        dzien d_bryyy:)
        • dzyt Re: Men....... 10.04.02, 09:08
          łobiecałeś się starać nie "y" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • mascotte Re: Men....... 10.04.02, 09:10
            obiecanki siorbanki:)
            • dzyt Re: Men....... 10.04.02, 09:12
              dzisiaj mam ładny fartuszek i nie mogę się świnić :((
              ale...
              może...
              • mascotte Re: Men....... 10.04.02, 09:17
                ja mam nowa koszule i co? juz usiorbana :(
                • dzyt Re: Men....... 10.04.02, 09:25
                  to chibko łomo-niewiadomo..........
                  i po koszuli hi,hi
        • Gość: oona Re: Men....... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:11
          mascotte napisał(a):

> aaa hi-men moza byc:)
          > dzien d_bryyy:)

chyba "hi,hi-men":)
          dzien dobry:)
          • mascotte Re: Men....... 10.04.02, 09:16
            bry dzień
            mnie tam frega niente, mozebyć nawet ha-men:)
            • Gość: xp Re: Men....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:18
              do widzenia, oona
              • dzyt Re: Men....... 10.04.02, 09:25
                widzenia, enia, enia...
                • Gość: xp Re: Men....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:27
                  enia, enia
                  Enya

(Orinoco Flow)
                  • mascotte Re: Men....... 10.04.02, 09:30
                    Gość portalu: xp napisał(a):

> enia, enia
                    > Enya
                    >
                    > (Orinoco Flow)

o kurna
                    • Gość: xp Re: Men....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:45
                      mascotte napisał(a):

> o kurna

...do kroćset!
    • men_ Re: Oona 10.04.02, 09:46
      Jeszcze śpię, ale .., dzień dobry

Gość portalu: oona napisał(a):

> tu jestem,gdybys miał ochotę
      > powiedziec mi forumowo dzien dobry
      > miłego dnia:)

• dzyt Re: Oona 10.04.02, 09:48
        obudź się czrny Ali-menie hi,hi
        • men_ Re: Dzytka 10.04.02, 09:53
          Nie chce mi się, wracam do łóżeczka :))

dzyt napisał(a):

> obudź się czrny Ali-menie hi,hi

• Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:49
        miłych snów
        na jawie
        (tylko nie na Jawie !:)
        cos nie chce mi sie tu być,
        tj.na forum
        • men_ Re: Oona 10.04.02, 09:54
          Ciekawy pomysł wart zastanowienia, ale jeżeli juz to Cuuu... !
          • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 09:56
            za daleko przeciez:)
            • men_ Re: Oona 10.04.02, 10:01
              do odważnych świat (cały!) należy :)
              • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:02
                byle tylko od nikotyny nie byli uzaleznieni:))
                • men_ Re: Oona 10.04.02, 10:08
                  No z ta odwagą, to akurat nie o nikotynę mi chodziło ...
                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:11
                    przeciez wiem o co:)

• men_ Re: Oona 10.04.02, 10:25
                      No to idę dalej spać (albo obudzić się),
                      miłego dnia, do widzenia :)
                      • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:29
                        papa,ja sie na siłę od godziny
                        zmuszam,zeby tu byc:)
                        • men_ Re: Oona 10.04.02, 10:38
                          pa-pa ?:)
                          • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:43
                            z forum usiłuje spaść,głuptasie(przepraszam:))
                            i zabrac sie do pracy,
                            ale cos mi nie wychodzi:)
                            • men_ Re: Oona 10.04.02, 10:46
                              No to zmykaj, ja też :))

p.s.: to poprzednie to nie było nawiazanie do poprzedniego wpisu Oonej
                              • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 10:48
                                uff,no to zmykam:))

:)*
                                • men_ Re: Oona 10.04.02, 10:53
                                  No to fruuuuuuuuuuu !!!!!

?:)
                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 11:51
                                    buuuu a nie fruuuu chce?:)
                                    • men_ Re: Oona 10.04.02, 11:58

> buuuu a nie fruuuu chce?:) ???????

nie chciała wczoraj fruu, to oon musi ..., O !

• Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:00
                                        "nie chce ale musi"?
                                        "chce ale nie moge"...:))
                                        • men_ Re: Oona 10.04.02, 12:02
                                          E tam ...
                                          Chyba chce i może
                                          • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:03
                                            trzecią kombinację wymyslił!:))
                                            myślę szybciutko nad czwartą:)
                                            • men_ Re: Oona 10.04.02, 12:05
                                              do trzech razy sztuka, chyba trzecia najlepsza
                                              • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:10
                                                myslisz o plenerze?
                                                nie,chyba wciąż o....:))))))
                                                • men_ Re: Oona 10.04.02, 12:12
                                                  bardzodalekim plenerze, o innym
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:15
                                                    :(
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 12:17
                                                    urlop siem należy, no nie ?
                                                    :(
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:20
                                                    nie!za siedzenie na forum
                                                    przez cały dzien??:)
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 12:24
                                                    no własnie, za tylko siedzenie na forum (i w @, i w fonikach)
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:30
                                                    :((
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 12:38

> :(( znowu ??? w nawyk to Ci wejdzie

zd (?)
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:42
                                                    nie,dm:)

nie,to nie znaczy deutsche mark:)
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 12:45

> nie,dm:) nie rozumiem, ale profilaktycznie: ni ma juz (?)
                                                    >
                                                    > nie,to nie znaczy deutsche mark:) euro, czy peso ??:)

• Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:48
                                                    zostan przy złotówkach:)
                                                    dsm:)
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 12:50

> zostan przy złotówkach:) spokojnie, są walutą wymienialną
                                                    > dsm:) znowu profilaktycznie: NIE

zd_

• Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 13:03
                                                    po co
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 13:08
                                                    co "po co " ?

zd (...)
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 13:09
                                                    po co udawac zd?
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 13:15
                                                    nie udaję, staram siem go odnaleść, O !
                                                    Oona wie najlepiej po co (profilaktyka, hę ?:)

zd (...)
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 13:21
                                                    to siem tak nie staraj,dobra?:)
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 13:25
                                                    Kto szuka nie błądzi, zazwyczaj znajduję, to co co chcę, hę ?
                                                    A co Oona tak się martwi, żebym nie znalazł, z "dobrego serduszka" ?:)

zd (...)
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 13:31
                                                    ja i dobre serduszko???hehe...:))
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 13:54
                                                    dlatego był ".." !
                                                    Czyli z troski o inne przszłe tak się martwi w kontekście tego zd, hę ?

zd (...)
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:00
                                                    jakie inne,hę??
                                                    zneca sie dzis nade mną tak,
                                                    ze juz ledwo zyje:(
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 14:09
                                                    ja się znęcam ???????
                                                    Myślałem, że Oona tak sie martwi , żebym nie znalazł tego zd tylko z samej
                                                    solidarności kobiecej, cio ?

zd (...)
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:11
                                                    phiiiiiiii,a co mnie inne panie obchodzą!

podpisano:
                                                    egoistka
                                                    (zaborcza w dodatku,przypominam..:)
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 14:15

> phiiiiiiii,a co mnie inne panie obchodzą! - to tak jak z tym ... ogrodnika ?:)
                                                    >
                                                    > podpisano:
                                                    > egoistka (zaborcza w dodatku,przypominam..:) -wirtualna, O !

No dobra zaraz się zbieram, z forum

• men_ Re: Oona - zapomniałem się podpisać 10.04.02, 14:16
                                                    zd (...)
                                                  • Gość: oona Re: Oona - zapomniałem się podpisać IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:20
                                                    men_ napisał(a):

> zd (...)

sam widzisz,ze dobrze wczoraj zrobiłam
                                                    tak?
                                                  • men_ Re: Oona - zapomniałem się podpisać 10.04.02, 14:24

> men_ napisał(a):
                                                    >
                                                    > > zd (...)
                                                    >
                                                    > sam widzisz,ze dobrze wczoraj zrobiłam
                                                    > tak? ????????, SZKODA, ŻE TAK UNECZKA ZROBIŁA/MYŚLI :(

zd (?) :)

• Gość: oona Re: Oona - zapomniałem się podpisać IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:32
                                                    men_ napisał(a):

> Gość portalu: oona napisał(a):
                                                    >
                                                    > > men_ napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > zd (...)
                                                    > >
                                                    > > sam widzisz,ze dobrze wczoraj zrobiłam
                                                    > > tak? ????????, SZKODA, ŻE TAK UNECZKA ZROBIŁA/MYŚLI :(
                                                    >
                                                    > zd (?) :)
                                                    >
                                                    nie mysli tak,przeciez wie,pamięta chyba jeszcze
                                                    o czym wczoraj przez tyle godzin rozmawiali :)
                                                  • men_ Re: Oona - zapomniałem się podpisać 10.04.02, 14:41
                                                    no to ja juz nic nie rozumiem ????

M.:)
                                                  • Gość: oona Re: Oona - zapomniałem się podpisać IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:43
                                                    :)
                                                    ja tez:)
                                                  • men_ Re: Oona - zapomniałem się podpisać 10.04.02, 14:49
                                                    no to wrócilismy do dzisiejszego ranka ??? z tym rozumieniem ?
                                                  • Gość: oona Re: Oona - zapomniałem się podpisać IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:55
                                                    bo powazne rozmawianie na forum
                                                    prowadzi dokładnie donikąd,
                                                    gubimy sie w półsłówkach i szyfrach
                                                    i zaplątujemy wszystko jeszcze bardziej
                                                  • men_ Re: Oona - zapomniałem się podpisać 10.04.02, 15:05
                                                    Na razie znikam
                                                    @
                                                    *:)
                                                  • Gość: oona Re: Oona - zapomniałem się podpisać IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:08
                                                    trzy razy wyslij
                                                    jak zwykle,bo jak zwykle
                                                    sa problemy z dotarciem@:)
                                                  • Gość: oona Re: Oona - zapomniałem się podpisać IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:21
                                                    no i nie ma:))
                                                  • Gość: oona Re: Oona - zapomniałem się podpisać IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:35
                                                    no i JUŻ jest,
                                                    tzn.znaczy są:)*
                                                  • oona Re: Oona - zapomniałem się podpisać 10.04.02, 18:00
                                                    jestes?
                                                    napisałam czemu mnie nie było
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:18
                                                    men_ napisał(a):

> Gość portalu: oona napisał(a):
                                                    >
                                                    > > phiiiiiiii,a co mnie inne panie obchodzą! - to tak jak z tym ... ogrodnika
                                                    > ?:)
                                                    > >
                                                    trzymam sie Mena zębami i pazurami??chiba nie,prawda?...

> > podpisano:
                                                    > > egoistka (zaborcza w dodatku,przypominam..:) -wirtualna, O !
                                                    >
                                                    > No dobra zaraz się zbieram, z forum
                                                    >
                                                    >

juz nie mam siły:(
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 14:21
                                                    ja powoli też ..:)
                                                    A Ty na co nie masz, hę ?
                                                  • Gość: oona Re: Oona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:23
                                                    na wszystko
                                                    i jeszcze to tu w pracy...
                                                  • men_ Re: Oona 10.04.02, 14:23

> trzymam sie Mena zębami i pazurami??chiba nie,prawda?... HMMMMMMM ...???:)?
                                                    >
                                                    > > > podpisano:
                                                    > > > egoistka (zaborcza w dodatku,przypominam..:) -wirtualna, O !
                                                    > >
                                                    > > No dobra zaraz się zbieram, z forum
                                                    > >
                                                    > >
                                                    >
                                                    > juz nie mam siły:(

• Gość: oona ładna pogoda w wawie.. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:35
                                                    cio?czy nie?
                                                    :)
                                                  • men_ Re: ładna pogoda w wawie.. 10.04.02, 14:43
                                                    dzisiaj czy w ...?
                                                  • Gość: oona Re: ładna pogoda w wawie.. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 14:45
                                                    dzisiaj,dzisiaj
                                                    ...a sarenki pewnie blade dzis ze strachu?:)
                                                  • mario2 Bajki z mchu i paproci ciag dalszy! 10.04.02, 15:27
                                                    Zwirek i Muchomorek ......,
                                                    az przyszla wkurwiona łasiczka,
                                                    ktora sie puszczala z Wodnikiem Szuwarkiem....
                                                    bla bla,bla :o)))
                                                  • Gość: oona Re: Bajki z mchu i paproci ciag dalszy! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:29
                                                    po co czytasz jak Cie nudzi?
                                                    nie ma obowiazku przeciez
                                                  • mario2 Re: Bajki z mchu i paproci ciag dalszy! 10.04.02, 15:35
                                                    chce wysledzic, czym sie bajka zakonczy!
                                                    Tak jak Corallgol, czy tak jak Pingwin Pik-Pok :o))
                                                  • Gość: oona Re: Bajki z mchu i paproci ciag dalszy! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:41
                                                    jedno jest pewne-zakonczy sie ta bajka
                                                    jakims morałem,jak wszystkie bajki
                                                  • Gość: xp Re: Bajki z mchu i paproci ciag dalszy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:44
                                                    i bajki są prawdziwe i nie
                                                  • mario2 Re: Bajki z mchu i paproci ciag dalszy! 10.04.02, 15:51
                                                    To mi raczej na melodramat wyglada. Bardziej jednak na dramat!
                                                    Bo i bohater podobny do Dżona łajna - bardziej jednak do łajna niz do Dżona!
                                                    :o)))
                                                  • Gość: xp Re: Bajki z mchu i paproci ciag dalszy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:59
                                                    tak, Johna Wayne łykam - jako aktora!
                                                    podobnie jak wolę słodkie idiotki,
                                                    od tych, które je z siebie robią
                                                  • mario2 Re: Bajki z mchu i paproci ciag dalszy! 10.04.02, 16:03
                                                    Podziwiam Twoj gust.
                                                    Szczegolnie jesli chodzi o lykanie slodkich idiotek.
                                                    Te co z siebie slodkie idiotki chca robic, to kretynki,
                                                    ktorym do idiotek brakuje ok 50 punktow IQ
                                                  • Gość: xp Re: Bajki z mchu i paproci ciag dalszy! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 16:16
                                                    ja tylko powiedziałem że wolę czyli toleruję!
                                                    a co do skali IQ
                                                    to kretynizmu na niej nie ma
                                                    kretynizm - inaczej matołectwo :) to efekt problemów z tarczycą
                                                    i łączy niedołęstwo psychiczne z fizycznym
                                                    a tu zupełnie inna skala: (IQ)
                                                    z tego co pamiętam to pierwszy po kreską jest imbecyl
                                                    potem niżej debil
                                                    i skala się kończy na idiotyzmie :)
                                                    natomiast słodka idiotka
                                                    może być z urodzenia oraz
                                                    z histerii
                                                    te pierwsze nie miały wyboru więc je wolę!
                                                    :))
    • Gość: siostra2 Re: Men....... IP: *.pozn.gazeta.pl 10.04.02, 10:01
      czesc Men:) ty to potrafisz rzucac sie w oczy:)
      • men_ Re: Men....... 10.04.02, 10:07
        Wiem o tym, już mi to wróżka przy kołysce wywróżyła :)
      • dzyt Re: Men....... 10.04.02, 10:07
        to je zamknij, bo je stracisz hi,hi
        • men_ Re: Dzytka 10.04.02, 10:27
          Tylko oczy ?:))
          • mario2 Re: Dzytka 10.04.02, 10:52
            a co boisz sie o cnote???!!!
            • men_ Re: Mario ? 10.04.02, 11:50
              Czyją ? Dzytki, Siostrzyczki 2, hę ?
              • dzyt Re: Mario ? 10.04.02, 11:53
                a cio ścieliby się dowiedzieć?
                może kiedyś cioś powiedzieć...
              • mario2 Re: Mario ? 10.04.02, 11:53
                Myslalem o twojej wlasnej!
                Wiesz, tak dlugo ja hodowac a teraz utracic?
                To jest nieekonomiczne :o))
                • men_ Re: Mario ? 10.04.02, 11:54
                  A Ty znowu pier.dzielisz w kółko .., to samo !
                  • mario2 Re: Mario ? 10.04.02, 12:00
                    jak stracisz cnote- to przestane :o))
            • dzyt Re: Dzytka 10.04.02, 11:53
              Twoją?????????
              • mario2 Re: Dzytka 10.04.02, 11:54
                Mena!
                • Gość: oona Re: Dzytka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 11:56
                  ręce precz od cnoty Mena!:)
                  • mario2 Re: Dzytka 10.04.02, 11:59
                    on sam swoimi wlasnymi rekoma do swojej cnoty sie dobiera? :o))
                    • Gość: oona Re: Dzytka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:01
                      przeciez to nie było do niego
                      tylko do was:)
                    • men_ Re: Mario 10.04.02, 12:01
                      Może zmienić Ci klawiaturke komputera, to przynajmniej możę będzie jakas zmiana
                      tego twojego pier.dzielenia w kółko (tego samego), hę ?
                      • mario2 Re: Mario 10.04.02, 12:04
                        Menik. W pierdzieleniu tego samego to nie masz godnego siebie przeciwnika. Toz
                        w tym jestes mistrz nad mistrze.!!! :o))
                        • men_ Re: Mario 10.04.02, 12:09
                          No akurat w myślaniu coraz nowych bzdur to nie mam talentu, fakt - oddaje Ci w
                          tym palmę (chyba juz masz ?) pierwszeństwa, O !
                          • mario2 Re: Mario 10.04.02, 12:20
                            lepsze to niz stagnacja !!! Nie uwazasz?
              • men_ Re: Dzytka 10.04.02, 11:56
                dzyt napisał(a):

> Twoją?????????

Mario ma taki uraz z młodości, jeszcze z czasów służby w SP - podobno tam były
                niesamowite instruktorki, O !:)

• mario2 Re: Dzytka 10.04.02, 12:00
                  i kto tu sie powtarza hę
                  • radagast_ptasznik Re: Dzytka 10.04.02, 15:11
                    Mario byłeś w SP?:)
                    • mario2 Re: Dzytka 10.04.02, 15:25
                      w OHP i HSPS tez! :o)))
                      • radagast_ptasznik Re: Dzytka 10.04.02, 15:27
                        ładnie :). ja tylko zaliczyłem MSR i ZHP:).
                        • mario2 Re: Dzytka 10.04.02, 15:36
                          o pozniej bylo jeszcze SZSP ZSP i PZPR!
        • Gość: siostra2 Re: Men....... IP: *.pozn.gazeta.pl 10.04.02, 15:46
          za pozno powiedziales, wystaja teraz tylko stopy mena hihihih, men Wylaz!!!! bo
          laskoczesz mnie w potylice:) hehehehe
          • men_ Re: Men.......siostra2 10.04.02, 21:58
            Tys siostra-spikerka z radia Maryja, he ?:)) a nie z gazety ?

Gość portalu: siostra2 napisał(a):

> za pozno powiedziales, wystaja teraz tylko stopy mena hihihih, men Wylaz!!!! bo
            >
            > laskoczesz mnie w potylice:) hehehehe

• kitek1 a Isaury i Leoncia.................. 10.04.02, 19:45
      dzisiaj nie bedzie:(
      • kitek1 uwiedziony i zdradzony........ 10.04.02, 21:30
        musialem w TVP1 ogladac,
        z braku moich ulubionych bohaterow:(
      • men_ Re: Kitek, 10.04.02, 21:31
        wiosna już, no nie, hę ?:)
        • kitek1 Re: Kitek, 10.04.02, 21:40
          rozumiem,
          i teraz wiecej sprinterskich plenerkow cwiczysz, hę:)
          • men_ Re: Kitek, 10.04.02, 21:44
            Dotleniam sie na powietrzu, bo trudach ciężkiej pracy, O !:)
            • kitek1 coraz fajniejsze towarki..................... 10.04.02, 22:13
              chyba sie snuja po parkach, hę:)
              • men_ Re: coraz fajniejsze towarki..................... 10.04.02, 22:25
                Ja tam po parku tylko dla zdrowia .., biegam :))
                • kitek1 Re: coraz fajniejsze towarki..................... 11.04.02, 07:27
                  a przypadkowe spotkanie fajnego towarku,
                  to przeciez nie choroba:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka