maruda2 02.08.15, 19:06 sierpień :-) Mam wrażenie, że wraz ze zmianą karty w kalendarzu pogoda wręcz zmienia się na sierpniową ;-) Wczoraj cały dzień się tym zachwycałam. ( to tak a propos ogorkowych tematów) :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beja_81 Re: Uwielbiam 02.08.15, 19:18 też lubię sierpień, zawsze w sierpniu brałam urlop, ale nie w tym roku... jutro pora wracać do pracy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Uwielbiam 02.08.15, 19:28 Jeszcze tylko dwa tygodnie i... URLOP!!! :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Uwielbiam 03.08.15, 16:16 co znowu...:> złe pytanie zadałam?:>;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Uwielbiam 03.08.15, 16:26 toż na pytanie odpowiedziałam, a mordka - no sama się na to krzywię, ale na razie oszczędzam kasę Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Uwielbiam 03.08.15, 16:29 aaaa....szkoda... ale powiem Ci...że sama tak robiłam, a teraz stwierdzam, że warto jednak gdzieś wyjechać.... czasem naprawdę za małe pieniądze można odpocząć...zmienić klimat.... Odpowiedz Link Zgłoś
green.amber Re: Uwielbiam 02.08.15, 20:05 :) wolę wrzesień, ale sierpień też niczego sobie bywa ;) jak i październik i takie tam jeszcze kilka miesięcy ;) możliwe też, że uwielbiam uwielbiać oraz kiedy inni uwielbiają też ;) szkoda tylko, że taki wieczór jak dziś na ten przykład nie jest rozciągalny na na ten przykład jakieś 48 godzin... albo i więcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: Uwielbiam 02.08.15, 21:00 Też uwielbiam sierpień i zawsze w tym miesiącu brałam urlop i nigdy pogoda mnie nie zwiodła, ale w tym roku było inaczej , ale też nie narzekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Uwielbiam 03.08.15, 13:38 też lubię..... chociaż, gdy nadejdą tropiki to się może okazać, że przestanę lubić;) Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Uwielbiam 03.08.15, 19:26 Na weekend planuję Karkonosze. I teraz pytanie do bywalców - wieszczą tam ledwie 20 stopni (co mnie bardzo cieszy). Możliwe to (zwłaszcza że dla Wrocławia wieszczą 39)? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Uwielbiam 03.08.15, 20:15 tak z ciekawości... Ty tak sam jeździsz czy masz jakąś ekipę na wyjazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Uwielbiam 03.08.15, 20:46 Czasami jeżdżę sam, ostatnio jakoś z jakąś ekipą (tą czy inną). A Ty mi się tu nie wypytuj, tylko o pogodzie w Karkonoszach gadaj. :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Uwielbiam 03.08.15, 20:59 oj, no już juz nie pytam...:D na pewno będzie różnica temperatur:P a w to, że we Wrocławiu będzie koło 40 stopni wierzę... juz czuje ten nadchodzący upał;) Odpowiedz Link Zgłoś
apersona Re: Uwielbiam 04.08.15, 12:47 Zależy jak wysoko będziesz. Kiedyś na majówce pod Śnieżką byłam bardzo zaskoczona. że tam miejscami jeszcze śnieg leży i bardzo zadowolona, że jednak wzięłam zimową kurtkę. W czerwcu tego roku u mnie w mieście upał > 30st w cieniu, a znajomi w Sudetach, niższe partie niż Karkonosze, mieli przyjemne 25st za dnia i rześkie noce . Odpowiedz Link Zgłoś