martuha 16.09.04, 20:26 niz zwiazane z seksem? kiedys tutaj bylo bardzo towarzysko. ci, ktorzy tu bywali wiedza o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 16.09.04, 20:30 Jak widzisz. Wszystkim tylko seks w głowie i jakieś penisy. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martuha! 16.09.04, 20:38 maly_zimny_dran napisał: > a o czym rozmawialiscie tutaj kiedys? o roznych rzeczach/ byly i tematy powazne i wyglupy. to sprawialo, ze czlowiek chcial tutaj bywac i z niecierpliwoscia wyczekiwal kiedy znowu sobie poforumuje. stare dobre czasy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zimny_dran Re: Martuha! 16.09.04, 20:45 jesli mam byc szczery to osoby, ktore teraz pisza na tym forum nie sa ciekawymi interlokutorami. widocznie trafilem tutaj zbyt pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Martuha! 16.09.04, 20:51 A może Ci obecna tematyka po prostu nie odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martuha! 17.09.04, 08:52 maly_zimny_dran napisał: > jesli mam byc szczery to osoby, ktore teraz pisza na tym forum nie sa ciekawymi > interlokutorami. widocznie trafilem tutaj zbyt pozno. oj tak. chcoaz musze powiedziec, ze nie wszystkie "normalne" osoby sobie stad poszly. te, ktore zostaly nie maja po prostu sily przebicia. gina gdzies w lawinie postow pozornie roznej tresci, a tak naprawde monotematycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zimny_dran Re: Martuha! 18.09.04, 08:51 martuha napisała: > maly_zimny_dran napisał: > > > jesli mam byc szczery to osoby, ktore teraz pisza na tym forum nie sa cie > kawymi > > interlokutorami. widocznie trafilem tutaj zbyt pozno. > > oj tak. chcoaz musze powiedziec, ze nie wszystkie "normalne" osoby sobie stad > poszly. te, ktore zostaly nie maja po prostu sily przebicia. gina gdzies w > lawinie postow pozornie roznej tresci, a tak naprawde monotematycznych. ale ty jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martuha! 18.09.04, 09:21 > > > > > jesli mam byc szczery to osoby, ktore teraz pisza na tym forum nie > sa cie > > kawymi > > > interlokutorami. widocznie trafilem tutaj zbyt pozno. > > > > oj tak. chcoaz musze powiedziec, ze nie wszystkie "normalne" osoby sobie > stad > > poszly. te, ktore zostaly nie maja po prostu sily przebicia. gina gdzies > w > > lawinie postow pozornie roznej tresci, a tak naprawde monotematycznych. > > ale ty jestes. tylko czasem tu zagladam, z sentymentu i w nadziei (nadzieja matka glupich), ze jednak cos sie tu zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zimny_dran Re: Martuha! 18.09.04, 12:53 martuha napisała: > > > > > > > > jesli mam byc szczery to osoby, ktore teraz pisza na tym foru > m nie > > sa cie > > > kawymi > > > > interlokutorami. widocznie trafilem tutaj zbyt pozno. > > > > > > oj tak. chcoaz musze powiedziec, ze nie wszystkie "normalne" osoby > sobie > > stad > > > poszly. te, ktore zostaly nie maja po prostu sily przebicia. gina g > dzies > > w > > > lawinie postow pozornie roznej tresci, a tak naprawde monotematyczn > ych. > > > > ale ty jestes. > > tylko czasem tu zagladam, z sentymentu i w nadziei (nadzieja matka glupich), ze > jednak cos sie tu zmieni. jak sie namyslisz zeby tu bywac, to daj znac. chetnie z toba porozmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martuha! 18.09.04, 14:24 > jak sie namyslisz zeby tu bywac, to daj znac. chetnie z toba porozmawiam. nie ma problemu. pewnie uda nam sie wtedy wymienic kilka zdan :) pozdrowienia dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zimny_dran Re: Martuha! 19.09.04, 09:11 martuha napisała: > > > jak sie namyslisz zeby tu bywac, to daj znac. chetnie z toba porozmawiam. > > nie ma problemu. pewnie uda nam sie wtedy wymienic kilka zdan :) pozdrowienia > dla Ciebie. > jestes? czesc. siedze w pracy i troche mi sie nudzi. moze sie ujawnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martuha! 19.09.04, 09:37 maly_zimny_dran napisał: > martuha napisała: > > > > > > jak sie namyslisz zeby tu bywac, to daj znac. chetnie z toba porozm > awiam. > > > > nie ma problemu. pewnie uda nam sie wtedy wymienic kilka zdan :) pozdrowi > enia > > dla Ciebie. > > > jestes? czesc. siedze w pracy i troche mi sie nudzi. moze sie ujawnisz? w niedziele w pracy? coz to za nowomodna perwersja??? chyba, ze spac nie mozesz ;)) wlasnie wstalam, znad parujacej jajecznicy z pomidorami przesylam pozdrowienia i zyczenia milego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zimny_dran Re: Martuha! 19.09.04, 09:53 martuha napisała: > maly_zimny_dran napisał: > > > martuha napisała: > > > > > > > > > jak sie namyslisz zeby tu bywac, to daj znac. chetnie z toba > porozm > > awiam. > > > > > > nie ma problemu. pewnie uda nam sie wtedy wymienic kilka zdan :) po > zdrowi > > enia > > > dla Ciebie. > > > > > jestes? czesc. siedze w pracy i troche mi sie nudzi. moze sie ujawnisz? > > w niedziele w pracy? coz to za nowomodna perwersja??? chyba, ze spac nie mozesz > ;)) wlasnie wstalam, znad parujacej jajecznicy z pomidorami przesylam > pozdrowienia i zyczenia milego dnia :) czasem musze pracowac w niedziele. jajecznica na pomidorach? masz jeszcze troche? chetnie bym cos przekasil. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martuha! 19.09.04, 11:05 > > czasem musze pracowac w niedziele. jajecznica na pomidorach? masz jeszcze > troche? chetnie bym cos przekasil. zapraszam wobec tego. co prawda ta ze sniadania juz zjadlam, ale dla Ciebie zawsze moge usmazyc nowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zimny_dran Re: Martuha! 19.09.04, 16:53 martuha napisała: > > > > > czasem musze pracowac w niedziele. jajecznica na pomidorach? masz jeszcze > > troche? chetnie bym cos przekasil. > > zapraszam wobec tego. co prawda ta ze sniadania juz zjadlam, ale dla Ciebie > zawsze moge usmazyc nowa :)) kuszaca propozycja. skorzystam z niej w najblizszym czasie. skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martuha! 19.09.04, 19:46 > > kuszaca propozycja. skorzystam z niej w najblizszym czasie. skad jestes? z wawki, po drodze Ci? jak nie to do zarelka dorzuce jeszcze kawe, dobra kawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zimny_dran Re: Martuha! 19.09.04, 21:34 martuha napisała: > > > > > kuszaca propozycja. skorzystam z niej w najblizszym czasie. skad jestes? > > z wawki, po drodze Ci? jak nie to do zarelka dorzuce jeszcze kawe, dobra kawe : > ) nawet dla samej kawy, nie odmowie sobie twojego towarzystwa. warszawa jest mi jak najbardziej po drodze. kiedy tylko zechcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martuha! 20.09.04, 09:01 > nawet dla samej kawy, nie odmowie sobie twojego towarzystwa. warszawa jest mi > jak najbardziej po drodze. kiedy tylko zechcesz. o, jak milo. jak co, to bedziemy w kontakcie :) pozdrawiam, zycze milego tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Martuha! 20.09.04, 09:09 ....cześć piękna, jak minęła sobota....??? rozmawiałaś z Anastazją...??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martuha! 20.09.04, 09:16 szkodnik napisał: > ....cześć piękna, jak minęła sobota....??? rozmawiałaś z Anastazją...??? :)))) rozmawialam. odbyly sie rozmowy na szczycie ;) rezultat pozytywny. to na wstepie. potem nie gwarantuje, bo to wszystko juz zalezec bedzie od krolika doswiadczalnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Martuha! 20.09.04, 09:27 ....moja córka królik ??? oooooonie martuha, teraz to przegięłaś.....albo ja czegoś nie załapałem....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martuha! 20.09.04, 09:34 szkodnik napisał: > ....moja córka królik ??? oooooonie martuha, teraz to przegięłaś.....albo ja > czegoś nie załapałem....:)))) to ja o corce nic nie wiem. rozmowa byla wobec tego off-topic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Martuha! 20.09.04, 09:41 @, i pewnie do tego przez telefon.....:)))) ...czy topic to gatunek pająka...??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martuha! 20.09.04, 11:48 szkodnik napisał: > @, i pewnie do tego przez telefon.....:)))) > ...czy topic to gatunek pająka...??? :))))) topic moze byc gatunkiem pajaka. a jak dodasz jeszcze r to wyjdzie trpoikalny gatunek pajaka. @ zadna do mnie nie doszla. slij jeszcze raz. pozdrawiam!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 16.09.04, 20:54 nie strasz, nie strasz Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 17.09.04, 08:50 Gość portalu: maly siur napisał(a): > NIE MOZNA SUKO, GADAMY TU TYLKO O SIURACH I PIOTRUSIACH, POSTYNIE NA TEMAT BEDE > > USUWANE :) jesli laska, to nie suko. nie znasz mnie, wiec sie nie wypowiadaj na moj temat. zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 17.09.04, 09:21 cze Martusia;))) no fakt, kiedyś to można było sie pokłócić , ponapierdalać bez sensu, pozartować i pochlac hehehehe a ten siur to co to za pederasta ??? hehe pierdoli od rzeczy jakby sie dyni nażarł hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 17.09.04, 09:49 ....witajcie..... siurem zaraz się zajmę....:) chciałem wziąść pod opiekę FT ale nie chcą mi go dać, ponieważ piszę tutaj....:( no nic, może admini dadzą innego moderatora, bo to co się tu wyrabia jest co najmniej chore..... pozdrówka dla was...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schizoo Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.gazeta.pl / 66.240.192.* 17.09.04, 09:56 szkodnik napisał: > chciałem wziąść pod opiekę FT ale nie chcą mi go dać, > ( chociaz jedna dobra wiadomosc z rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 17.09.04, 10:00 Gość portalu: schizoo napisał(a): > chociaz jedna dobra wiadomosc z rana :) .....dla ciebie na pewno....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schizoo Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.gazeta.pl / 66.240.192.* 17.09.04, 09:58 martuha napisała: > niz zwiazane z seksem? kiedys tutaj bylo bardzo towarzysko. ci, ktorzy tu > bywali wiedza o co chodzi samemu sie nie pisuje,tylko chcialoby sie smietanke spijac??? Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 17.09.04, 15:30 nie uzurpuje sobie prawa do spijania smietanki, ale nawet gdybym napisala tutaj cos, co sie z seksem nie wiaze, to i tak nie byloby odzewu. ciesze sie, ze jeszcze gdzies z gelbokiej otchlani wylonil sie Tygrysek i Szkodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 17.09.04, 20:39 tak,czy owak i tak napisałaś o sexie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 08:35 czy dlatego odpisales na moj post? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 10:32 iinego powodu nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 09:10 zgadzam sie z Toba, marthua, ale chociaz to nie jest foum "sex" to trudno wyeliminowac ten temat. Ludzie swiadomie lub podswiadomie chca o seksie rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 09:19 ja to rozumiem, twierdze tylko, ze jeszcze przed rokiem takiego zalewu watkow zwiazanych z seksem nie bylo. a ludzie duzo lepiej sie bawili. sa tematyczne fora, takze oscylujace wokol tematu "tabu" ;), na ktorych mozna sie udzielac. i zapewniam Cie, ze dyskusja tam jest o wiele bardziej kulturalna i rzeczowa niz tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 09:28 tak, na pewno sa takie miejsca. Dawno temu byla na wp.pl kawiarenka internetowa w formie HTML, mozna tam bylo spotkac naprawde interesujacych ludzi, pogadac na poziomie. Mam wrazenie, ze na obecnych czatach sa inni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 09:39 myslisz, ze to skutek "przejedzenia"? czy po prostu starzy bywalcy sie znudzili, odeszli, przyszli nowi i psuja klimat? nie ujmujac tym nowym, ktorzy chcieliby zabrac glos w dyskusji na poziomie, ktorej obecnie tu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 09:56 moim zdaniem jest to wynikiem "zaludniania" sie sieci nowym nabytkiem. Coraz wiecej ludzi (niekoniecznie wyksztalconych) ma dostep do netu. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 10:29 smutne to, odbierasz mi nadzieje. ale zeby nie bylo, ze mankoltentka jestem, co Ty tutaj, wobec tego, robisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 10:33 malkontenci to w sumie ciekawi ludzie :) z nudow zajrzalem po prostu.. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 10:41 ciekawi ludzie powiadasz? a swoja droga, to niezle Cie wkrecilo w ten watek ;) chyba zaczne jakies nowe zakladac tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 11:00 chcialem pogadac -tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 14:26 super, oby czesciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 16:21 nie w ilości lecz w jakości siła, miła Pani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 20:01 popieram w calej rozciaglosci :) ale wyjatki potwierdzaja regule :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 19.09.04, 09:10 moze napiszesz to pogadamy nie śmiecąc swoją polemiką na forum? :) sallinger@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 19.09.04, 14:03 spoko, nie ma sprawy. licze na wzajemnosc, adres jak wyzej ;) czyli martuha@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 20:56 dermatlas.med.jhmi.edu/derm/IndexDisplay.cfm?ImageID=-396950820 Odpowiedz Link Zgłoś