Dodaj do ulubionych

czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy inne

16.09.04, 20:26
niz zwiazane z seksem? kiedys tutaj bylo bardzo towarzysko. ci, ktorzy tu
bywali wiedza o co chodzi.
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 16.09.04, 20:30
      Jak widzisz. Wszystkim tylko seks w głowie i jakieś penisy.
      • maly_zimny_dran Martuha! 16.09.04, 20:32
        a o czym rozmawialiscie tutaj kiedys?
        • martuha Re: Martuha! 16.09.04, 20:38
          maly_zimny_dran napisał:

> a o czym rozmawialiscie tutaj kiedys?

o roznych rzeczach/ byly i tematy powazne i wyglupy. to sprawialo, ze czlowiek
          chcial tutaj bywac i z niecierpliwoscia wyczekiwal kiedy znowu sobie poforumuje.
          stare dobre czasy ;)
          • maly_zimny_dran Re: Martuha! 16.09.04, 20:45
            jesli mam byc szczery to osoby, ktore teraz pisza na tym forum nie sa ciekawymi
            interlokutorami. widocznie trafilem tutaj zbyt pozno.
            • debi_bebi Re: Martuha! 16.09.04, 20:51
              A może Ci obecna tematyka po prostu nie odpowiada?
            • martuha Re: Martuha! 17.09.04, 08:52
              maly_zimny_dran napisał:

> jesli mam byc szczery to osoby, ktore teraz pisza na tym forum nie sa ciekawymi
              > interlokutorami. widocznie trafilem tutaj zbyt pozno.

oj tak. chcoaz musze powiedziec, ze nie wszystkie "normalne" osoby sobie stad
              poszly. te, ktore zostaly nie maja po prostu sily przebicia. gina gdzies w
              lawinie postow pozornie roznej tresci, a tak naprawde monotematycznych.
              • maly_zimny_dran Re: Martuha! 18.09.04, 08:51
                martuha napisała:

> maly_zimny_dran napisał:
                >
                > > jesli mam byc szczery to osoby, ktore teraz pisza na tym forum nie sa cie
                > kawymi
                > > interlokutorami. widocznie trafilem tutaj zbyt pozno.
                >
                > oj tak. chcoaz musze powiedziec, ze nie wszystkie "normalne" osoby sobie stad
                > poszly. te, ktore zostaly nie maja po prostu sily przebicia. gina gdzies w
                > lawinie postow pozornie roznej tresci, a tak naprawde monotematycznych.

ale ty jestes.
                • martuha Re: Martuha! 18.09.04, 09:21

> >
                  > > > jesli mam byc szczery to osoby, ktore teraz pisza na tym forum nie
                  > sa cie
                  > > kawymi
                  > > > interlokutorami. widocznie trafilem tutaj zbyt pozno.
                  > >
                  > > oj tak. chcoaz musze powiedziec, ze nie wszystkie "normalne" osoby sobie
                  > stad
                  > > poszly. te, ktore zostaly nie maja po prostu sily przebicia. gina gdzies
                  > w
                  > > lawinie postow pozornie roznej tresci, a tak naprawde monotematycznych.
                  >
                  > ale ty jestes.

tylko czasem tu zagladam, z sentymentu i w nadziei (nadzieja matka glupich), ze
                  jednak cos sie tu zmieni.
                  • maly_zimny_dran Re: Martuha! 18.09.04, 12:53
                    martuha napisała:

>
                    > > >
                    > > > > jesli mam byc szczery to osoby, ktore teraz pisza na tym foru
                    > m nie
                    > > sa cie
                    > > > kawymi
                    > > > > interlokutorami. widocznie trafilem tutaj zbyt pozno.
                    > > >
                    > > > oj tak. chcoaz musze powiedziec, ze nie wszystkie "normalne" osoby
                    > sobie
                    > > stad
                    > > > poszly. te, ktore zostaly nie maja po prostu sily przebicia. gina g
                    > dzies
                    > > w
                    > > > lawinie postow pozornie roznej tresci, a tak naprawde monotematyczn
                    > ych.
                    > >
                    > > ale ty jestes.
                    >
                    > tylko czasem tu zagladam, z sentymentu i w nadziei (nadzieja matka glupich), ze
                    > jednak cos sie tu zmieni.

jak sie namyslisz zeby tu bywac, to daj znac. chetnie z toba porozmawiam.
                    • martuha Re: Martuha! 18.09.04, 14:24

> jak sie namyslisz zeby tu bywac, to daj znac. chetnie z toba porozmawiam.

nie ma problemu. pewnie uda nam sie wtedy wymienic kilka zdan :) pozdrowienia
                      dla Ciebie.
                      • maly_zimny_dran Re: Martuha! 19.09.04, 09:11
                        martuha napisała:

>
                        > > jak sie namyslisz zeby tu bywac, to daj znac. chetnie z toba porozmawiam.
                        >
                        > nie ma problemu. pewnie uda nam sie wtedy wymienic kilka zdan :) pozdrowienia
                        > dla Ciebie.
                        >
                        jestes? czesc. siedze w pracy i troche mi sie nudzi. moze sie ujawnisz?
                        • martuha Re: Martuha! 19.09.04, 09:37
                          maly_zimny_dran napisał:

> martuha napisała:
                          >
                          > >
                          > > > jak sie namyslisz zeby tu bywac, to daj znac. chetnie z toba porozm
                          > awiam.
                          > >
                          > > nie ma problemu. pewnie uda nam sie wtedy wymienic kilka zdan :) pozdrowi
                          > enia
                          > > dla Ciebie.
                          > >
                          > jestes? czesc. siedze w pracy i troche mi sie nudzi. moze sie ujawnisz?

w niedziele w pracy? coz to za nowomodna perwersja??? chyba, ze spac nie mozesz
                          ;)) wlasnie wstalam, znad parujacej jajecznicy z pomidorami przesylam
                          pozdrowienia i zyczenia milego dnia :)
                          • maly_zimny_dran Re: Martuha! 19.09.04, 09:53
                            martuha napisała:

> maly_zimny_dran napisał:
                            >
                            > > martuha napisała:
                            > >
                            > > >
                            > > > > jak sie namyslisz zeby tu bywac, to daj znac. chetnie z toba
                            > porozm
                            > > awiam.
                            > > >
                            > > > nie ma problemu. pewnie uda nam sie wtedy wymienic kilka zdan :) po
                            > zdrowi
                            > > enia
                            > > > dla Ciebie.
                            > > >
                            > > jestes? czesc. siedze w pracy i troche mi sie nudzi. moze sie ujawnisz?
                            >
                            > w niedziele w pracy? coz to za nowomodna perwersja??? chyba, ze spac nie mozesz
                            > ;)) wlasnie wstalam, znad parujacej jajecznicy z pomidorami przesylam
                            > pozdrowienia i zyczenia milego dnia :)

czasem musze pracowac w niedziele. jajecznica na pomidorach? masz jeszcze
                            troche? chetnie bym cos przekasil.
                            • martuha Re: Martuha! 19.09.04, 11:05

>
                              > czasem musze pracowac w niedziele. jajecznica na pomidorach? masz jeszcze
                              > troche? chetnie bym cos przekasil.

zapraszam wobec tego. co prawda ta ze sniadania juz zjadlam, ale dla Ciebie
                              zawsze moge usmazyc nowa :))
                              • maly_zimny_dran Re: Martuha! 19.09.04, 16:53
                                martuha napisała:

>
                                > >
                                > > czasem musze pracowac w niedziele. jajecznica na pomidorach? masz jeszcze
                                > > troche? chetnie bym cos przekasil.
                                >
                                > zapraszam wobec tego. co prawda ta ze sniadania juz zjadlam, ale dla Ciebie
                                > zawsze moge usmazyc nowa :))

kuszaca propozycja. skorzystam z niej w najblizszym czasie. skad jestes?
                                • martuha Re: Martuha! 19.09.04, 19:46

>
                                  > kuszaca propozycja. skorzystam z niej w najblizszym czasie. skad jestes?

z wawki, po drodze Ci? jak nie to do zarelka dorzuce jeszcze kawe, dobra kawe :)
                                  • maly_zimny_dran Re: Martuha! 19.09.04, 21:34
                                    martuha napisała:

>
                                    > >
                                    > > kuszaca propozycja. skorzystam z niej w najblizszym czasie. skad jestes?
                                    >
                                    > z wawki, po drodze Ci? jak nie to do zarelka dorzuce jeszcze kawe, dobra kawe :
                                    > )
                                    nawet dla samej kawy, nie odmowie sobie twojego towarzystwa. warszawa jest mi
                                    jak najbardziej po drodze. kiedy tylko zechcesz.
                                    • martuha Re: Martuha! 20.09.04, 09:01

> nawet dla samej kawy, nie odmowie sobie twojego towarzystwa. warszawa jest mi
                                      > jak najbardziej po drodze. kiedy tylko zechcesz.

o, jak milo. jak co, to bedziemy w kontakcie :)
                                      pozdrawiam, zycze milego tygodnia.
                                      • szkodnik Re: Martuha! 20.09.04, 09:09
                                        ....cześć piękna, jak minęła sobota....??? rozmawiałaś z Anastazją...??? :))))
                                        • martuha Re: Martuha! 20.09.04, 09:16
                                          szkodnik napisał:

> ....cześć piękna, jak minęła sobota....??? rozmawiałaś z Anastazją...??? :))))

rozmawialam. odbyly sie rozmowy na szczycie ;) rezultat pozytywny. to na
                                          wstepie. potem nie gwarantuje, bo to wszystko juz zalezec bedzie od krolika
                                          doswiadczalnego ;)
                                          • szkodnik Re: Martuha! 20.09.04, 09:27
                                            ....moja córka królik ??? oooooonie martuha, teraz to przegięłaś.....albo ja
                                            czegoś nie załapałem....:))))
                                            • martuha Re: Martuha! 20.09.04, 09:34
                                              szkodnik napisał:

> ....moja córka królik ??? oooooonie martuha, teraz to przegięłaś.....albo ja
                                              > czegoś nie załapałem....:))))

to ja o corce nic nie wiem. rozmowa byla wobec tego off-topic :))
                                              • szkodnik Re: Martuha! 20.09.04, 09:41
                                                @, i pewnie do tego przez telefon.....:))))
                                                ...czy topic to gatunek pająka...??? :)))))
                                                • martuha Re: Martuha! 20.09.04, 11:48
                                                  szkodnik napisał:

> @, i pewnie do tego przez telefon.....:))))
                                                  > ...czy topic to gatunek pająka...??? :)))))

topic moze byc gatunkiem pajaka. a jak dodasz jeszcze r to wyjdzie trpoikalny
                                                  gatunek pajaka. @ zadna do mnie nie doszla. slij jeszcze raz.
                                                  pozdrawiam!!! :)
    • debi_bebi Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 16.09.04, 20:54
      nie strasz, nie strasz
    • martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 17.09.04, 08:50
      Gość portalu: maly siur napisał(a):

> NIE MOZNA SUKO, GADAMY TU TYLKO O SIURACH I PIOTRUSIACH, POSTYNIE NA TEMAT BEDE
      >
      > USUWANE :)

jesli laska, to nie suko. nie znasz mnie, wiec sie nie wypowiadaj na moj temat.
      zegnam.
      • Gość: tygrysek_ Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 17.09.04, 09:21
        cze Martusia;)))

no fakt, kiedyś to można było sie pokłócić , ponapierdalać bez sensu,
        pozartować i pochlac hehehehe

a ten siur to co to za pederasta ??? hehe pierdoli od rzeczy jakby sie dyni
        nażarł hehehe
        • szkodnik Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 17.09.04, 09:49
          ....witajcie.....
          siurem zaraz się zajmę....:)
          chciałem wziąść pod opiekę FT ale nie chcą mi go dać, ponieważ piszę tutaj....:(
          no nic, może admini dadzą innego moderatora, bo to co się tu wyrabia jest co
          najmniej chore.....
          pozdrówka dla was...:))))
          • Gość: schizoo Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.gazeta.pl / 66.240.192.* 17.09.04, 09:56
            szkodnik napisał:

> chciałem wziąść pod opiekę FT ale nie chcą mi go dać,
            > (
            chociaz jedna dobra wiadomosc z rana :)
            • szkodnik Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 17.09.04, 10:00
              Gość portalu: schizoo napisał(a):

> chociaz jedna dobra wiadomosc z rana :)

.....dla ciebie na pewno....:)
    • Gość: schizoo Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.gazeta.pl / 66.240.192.* 17.09.04, 09:58
      martuha napisała:

> niz zwiazane z seksem? kiedys tutaj bylo bardzo towarzysko. ci, ktorzy tu
      > bywali wiedza o co chodzi

samemu sie nie pisuje,tylko chcialoby sie smietanke spijac???
      • martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 17.09.04, 15:30
        nie uzurpuje sobie prawa do spijania smietanki, ale nawet gdybym napisala tutaj
        cos, co sie z seksem nie wiaze, to i tak nie byloby odzewu.
        ciesze sie, ze jeszcze gdzies z gelbokiej otchlani wylonil sie Tygrysek i Szkodnik.
        • schizoo Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 17.09.04, 20:39
          tak,czy owak i tak napisałaś o sexie ;-)
          • martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 08:35
            czy dlatego odpisales na moj post? ;)
            • schizoo Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 10:32
              iinego powodu nie ma ;)
    • Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 09:10
      zgadzam sie z Toba, marthua, ale chociaz to nie jest foum "sex" to trudno
      wyeliminowac ten temat. Ludzie swiadomie lub podswiadomie chca o seksie
      rozmawiac.
      • martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 09:19
        ja to rozumiem, twierdze tylko, ze jeszcze przed rokiem takiego zalewu watkow
        zwiazanych z seksem nie bylo. a ludzie duzo lepiej sie bawili. sa tematyczne
        fora, takze oscylujace wokol tematu "tabu" ;), na ktorych mozna sie udzielac. i
        zapewniam Cie, ze dyskusja tam jest o wiele bardziej kulturalna i rzeczowa niz
        tutaj.
        • Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 09:28
          tak, na pewno sa takie miejsca.
          Dawno temu byla na wp.pl kawiarenka internetowa w formie HTML, mozna tam bylo
          spotkac naprawde interesujacych ludzi, pogadac na poziomie.
          Mam wrazenie, ze na obecnych czatach sa inni ludzie.
          • martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 09:39
            myslisz, ze to skutek "przejedzenia"? czy po prostu starzy bywalcy sie znudzili,
            odeszli, przyszli nowi i psuja klimat? nie ujmujac tym nowym, ktorzy chcieliby
            zabrac glos w dyskusji na poziomie, ktorej obecnie tu brak.
            • Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 09:56
              moim zdaniem jest to wynikiem "zaludniania" sie sieci nowym nabytkiem.
              Coraz wiecej ludzi (niekoniecznie wyksztalconych) ma dostep do netu.
              • martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 10:29
                smutne to, odbierasz mi nadzieje.
                ale zeby nie bylo, ze mankoltentka jestem, co Ty tutaj, wobec tego, robisz? ;)
                • Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 10:33
                  malkontenci to w sumie ciekawi ludzie :)
                  z nudow zajrzalem po prostu..
                  • martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 10:41
                    ciekawi ludzie powiadasz?
                    a swoja droga, to niezle Cie wkrecilo w ten watek ;)
                    chyba zaczne jakies nowe zakladac tutaj.
                    • Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 11:00
                      chcialem pogadac -tylko tyle
                      • martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 14:26
                        super, oby czesciej :)
                        • Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 18.09.04, 16:21
                          nie w ilości lecz w jakości siła, miła Pani ;)
                          • martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 18.09.04, 20:01
                            popieram w calej rozciaglosci :) ale wyjatki potwierdzaja regule :)
                            • Gość: romanow Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.eranet.pl 19.09.04, 09:10
                              moze napiszesz to pogadamy nie śmiecąc swoją polemiką na forum? :)
                              sallinger@wp.pl
                              • martuha Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in 19.09.04, 14:03
                                spoko, nie ma sprawy. licze na wzajemnosc, adres jak wyzej ;) czyli
                                martuha@gazeta.pl
    • Gość: marta Re: czy tutaj nie da sie juz pogadac na tematy in IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 20:56
      dermatlas.med.jhmi.edu/derm/IndexDisplay.cfm?ImageID=-396950820

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka