carol-jordan 20.11.15, 16:46 książka i koc...... taki mam patent na piątkowy wieczór.... Co słychować na starcie weekendu, proszę Panstwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.83 Re: Herbata, 20.11.15, 17:37 U mnie łikend jeszcze się nie zaczął. Kończę robotę z pewną satysfakcją (bo udało się spotkanie, które prowadziłem a na które miałem mało czasu, żeby się przygotować) i ulgą (bo wymiksowałem się z innego projektu, gigantycznego tzw. "zdupingu", czyli tematu z dupy). Teraz oglądam za oknem czerwoną rzekę samochodów leniwie niczym lawa ciągnącą się przez jakieś 3km, a której nurt zaraz pochłonie i mnie, nieboraka:). Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Herbata, 20.11.15, 18:06 Jutro idę do szkoły. Na razie odpoczywam po robocie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Herbata, 21.11.15, 01:12 Piwo słychać jak się pieni, tydzień do dupy jak rzadko kiedy, w weekend trzeba nadgonić robotę jednym słowem chujowizna. Przynajmniej w piątek się odstresuję z deczka. :> Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Herbata, 21.11.15, 08:26 przebudzonko przed 5 a.m. bo potwór w trzewiach po wczorajszej imprezce :D i już nie zasypiałem. później kobitkę odebrać no i już się nie mogę doczekać skoków walczących z grawitacją :) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: O tej porze to kawa ;) 21.11.15, 10:15 a dzień doberek z panią :) ja już trzecią herbacinę piję... tak patrzę za okno i chyba dawno tak nie było żeby w listopadzie już nie było liści na dębie... ładnie wywiało. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: O tej porze to kawa ;) 21.11.15, 10:21 A co to dziś? Dzień dobroci dla carolów? :> Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Podepnę się tu... 21.11.15, 10:27 W nawiązaniu do dawniejszego wątku Witaminy o typach panów z portali randkowych. No więc rzadko już zaglądam na swe konto z przyczyn wiadomych, ale czasem mi się zdarzy, żeby nie przeoczyć tego jedynego (he he :P))). No i dziś był ten wielki dzień. :> Aż muszę się z Wami podzielić dobrą nowiną..... Otóż pan w typie co go Witka nazwała: budowy normalnej.... czyli duży bebech na chudych nóżkach, ale (co najlepsze) pozujący na łóżku z odkrytymi tymi atrakcjami.... :> A w wiadomości do mnie: poproszę o CAŁOŚCIOWE (!!!) zdjęcie, żebym mógł ocenić, czy Twoja sylwetka też mi się spodoba.... :P :D Czyli pan zakłada, że mnie się on spodobał na bank. :> :P No normalnie dla takich chwil warto mieć konto.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Podepnę się tu... 21.11.15, 15:33 pan logicznie zakłada, że jak mu nie odpiszesz toś nie zainteresowana a jak już odpiszesz to chce wiedzieć czy na dodatek on Tobą :P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Podepnę się tu... 21.11.15, 15:47 Nie będę cytować kolejnych fragmentów wiadomości, ale odniosłam wrażenie, że pan głęboko się zastanawiał, czy w budowie ciała nie wpisać: szczupła. :> :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Herbata, 21.11.15, 10:29 dodałabym jeszcze muzykę do tego zestawu ;) dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Herbata, 21.11.15, 10:32 A była była oczywiście..... KB i Sade.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
green.amber Re: Herbata, 21.11.15, 13:24 oooooo muzyka była cuuuudowna (rozanielona buźka);) a tak mi się nie chciało wychodzić, najszczerzej to zupełnie nic mi się nie chciało... mmm a teraz trables jest jak tu się w tej ekstazie utrzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Herbata, 21.11.15, 11:36 piąteczek był wyjątkowo do doopy ... :-( a przede wszystkim straaasznie długi. Ale dziś wstałam po 10-tej i właśnie piję pierwszą kawę. I na razie jest dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Herbata, 21.11.15, 12:33 Jejć ja nie pamiętam, kiedy tak długo spałam....... przynajmniej od kiedy mam sunię.... Jak pośpimy nieraz do 8 z minutami, to potem mała nie ledwo zdąży na trawnik.... ;) Trochę zazdraszczam.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Herbata, 21.11.15, 12:49 nastepnym razem bierz dużego psa ;) mój śpi do 10 :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Herbata, 21.11.15, 13:00 To ona mnie wybrała...... jak prawdziwa kobieta... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Herbata, 22.11.15, 08:41 herbatki stygną, a jakże.. kobitka zrobiła a ja na wyrku :P ale pierwsze, co dziś wypiłem, to winko z wczoraj :P teraz włosy poszła umyć, to mogę coś wam tu skrobnąć, z pozdrwieniami :D (to musi być miłość - w sensie do forum :P) allez się nie wyspałem... :X :X boję się wypionować, bo będą zawroty głowy haha nooo wczoraj i ja zjadłem pieczoną gęś, jak wszyscy to wszyscy... :P Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Herbata, 22.11.15, 08:57 teraz na kibelku siedzę, lapka se tu wziąłem, a kobitka włosy suszy :D nie, nie tu ze mną :P Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Herbata, 22.11.15, 09:33 Ja siedzę na fotelu i popijam kawę. Witam niedzielnie wszystkich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Herbata, 22.11.15, 09:35 Marudko kochana, a jak tam Twoje nowe lokum? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Herbata, 22.11.15, 09:53 Ogarniam pomału. We wtorek przyjedzie kuchnia i zmywarka. A potem zamowie meble. I z tym będzie najwięcej zabawy, bo trzeba je będzie poskładać. Ale ogólnie jest ok. I bardzo się cieszę, bo dojazd do pracy i w ogóle centrum jest lepszy niż się spodziewałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Herbata, 22.11.15, 10:22 Bardzo się cieszę. :) A do tych mebli to jaki pomocnik by się zdał..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Herbata, 22.11.15, 23:22 to czas dopić herbatę, piwo, czy kto co tam jeszcze ma i spać. Dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Herbata, 23.11.15, 08:39 Dzień dobry. :) Chociaż ten dobry to na wyrost i nie na miejscu przy poniedziałku.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Herbata, 23.11.15, 15:01 nie rozumiem tej niechęci do poniedziałków;) ja np. lubię...niektóre ;) Odpowiedz Link Zgłoś