szarlotka_ja 18.12.15, 19:08 ...z głównej. Znacie z życia? Szczerze mówiąc mnie jest obcy. W moim domu rodzinnym zawsze wszystko się wspólnie robiło. Podział obowiązków od zawsze ;) A teraz? Teraz nie szaleję jak pani z obrazka :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daniel_wolny Re: Ten obrazek... 18.12.15, 19:21 No ja tam sobie lubię od czasu do czasu poprać w balii. Odpowiedz Link Zgłoś
cambria1.2 Re: Ten obrazek... 18.12.15, 19:30 Obrazek pierwszy - zgadza się kolor wypieku i intensywność dymienia. Obrazek trzeci - fajnie się powyginać w jakichś ramach i poza nie. Niekoniecznie ze ścierką. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Ten obrazek... 18.12.15, 20:39 A obrazek piąty - fajnie się powypinać z/na mopie. Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Ten obrazek... 18.12.15, 20:56 > A obrazek piąty - fajnie się powypinać z/na mopie. zależy gdzie... na dołku chyba nie bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Ten obrazek... 18.12.15, 21:03 Nie lekceważcie mocy mopa. youtu.be/aqyBOkgQ7KM Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Ten obrazek... 19.12.15, 12:28 Człowiek nawet nie zdaje sobie sprawy co ma pod ręką na codzień. Od dziś patrzę na niego łaskawszym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Ten obrazek... 18.12.15, 20:13 Ponieważ jestem w moim domu jedyną osobą, która skończyła 10 lat to niestety jest mi trochę znany. Ale ja też nie szaleje.... niestety okna chyba będę musiała umyć bo mróz nie chce przyjść i nie mam już wymówki :P Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Ten obrazek... 19.12.15, 00:15 Przepraszam , ale ktoś zmusza do takich działań? Owszem słyszalne są pretensje jak to gospodyni w święta zapierdala i nie ma czasu żeby się po dupie podrapać, tylko czy naprawdę ktoś tego chce czy akurat się zainteresowanej i później narzekającej wydaje że owszem? :> Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Ten obrazek... 19.12.15, 10:32 Nic nie rozumiesz. Nie dość, że się zapierdala to jeszcze nikt tego nie doceni. I już "darmowy talon" na słuszną awanturę o cokolwiek innego w kieszeni jest. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Ten obrazek... 19.12.15, 11:16 a Ty doceniasz/doceniałeś? czy sam czynnie uczestniczysz?;) wiem, wiem...są panie, które nie dopuszczą panów do pomocy a potem ,,zdychają''...ale to już ich wina...;) Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Ten obrazek... 19.12.15, 11:30 Ja nie jestem w toksycznym związku :) Właśnie się czasem zastanawiam, na ile to jest wina a na ile wbudowane wzorce kulturowe... Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Ten obrazek... 19.12.15, 22:31 no to pogratulować nietoksycznego związku :) Odpowiedz Link Zgłoś
apersona Re: Ten obrazek... 19.12.15, 17:15 To nie jest darmowy talon tylko bardzo ciężko zapracowany no Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Ten obrazek... 19.12.15, 17:26 Oj faktycznie, strasznie przepraszam. I doceniam i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Ten obrazek... 19.12.15, 11:15 a to ja zapytam inaczej.. robisz Wigilię? zapraszasz rodzinę? czy idziesz na gotowe?;) lub nic z tych rzeczy Cie nie dotyczy?;) wiesz to się łatwo mówi...ale jeśli na święta przyjeżdża rodzina od wielu miesięcy nie widziana.... to trochę tych obowiązków przybywa... Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Ten obrazek... 19.12.15, 11:18 doczytałam w innym wątku, że nie dotyczy.... więc nie zrozumiesz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Ten obrazek... 19.12.15, 22:20 Tak, w tym roku już nie dotyczy. Co nie znaczy że mam amnezję. :> Odpowiedz Link Zgłoś
daniel_wolny Re: Ten obrazek... 19.12.15, 11:32 Pamiętam takie rodzinne święta. Dziadkowie, 4 dzieci i ich dzieci. W kuchni miejsca nie starczało. Każdy z dorosłych coś tam robił. Można? Można :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Ten obrazek... 21.12.15, 14:23 wiesz....zazdroszczę.... pamiętam dziadka siedzącego i krytykującego.... i innych panów czekających....;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Ten obrazek... 21.12.15, 14:17 uff nareszcie można normalnie otworzyć stronę forum, bez obaw, że ktoś z roboty zobaczy jakie obrazki oglądam w godzinach pracy :-> Odpowiedz Link Zgłoś