aga.mix 25.09.04, 17:05 Poznałam faceta, który niestety za szybko kończy. On proponuje oralnie, ale ja nie mogę się na to zdecydować. On mówi, że to przez stres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biseks Re: Za szybko kończy IP: *.crowley.pl 25.09.04, 18:33 Kup mu gumki z lignokainą, opóźniające wytrysk. Kosztują grosze, a są skuteczne. :-) biseks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi ja , jak mam stres IP: *.arcor-ip.net 25.09.04, 19:02 to w ogole nie moge skonczyc. ale to widac roznie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Za szybko kończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:38 Czasami tak bywa jak facet nie miał przez jakiś ostatni czas kobiety to szybko kończy :) Ale troszke treningu i dojdzie do wprawy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Za szybko kończy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:55 W trakcie, na lędźwia kładź mu woreczki z kostkami lodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek. med. Wbijaj mu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:24 szpilke w posladek w trakcie. Powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Bajka Re: Za szybko kończy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 20:08 Opij go. A tak na marginesie, ile Ty masz lat jeżżeli nie możesz się zdecydować na oral. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Za szybko kończy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:11 Młotkiem pięciokilowym go przez głowe w trakcie to pomoże.. Odpowiedz Link Zgłoś