Dodaj do ulubionych

Szukam chopaka

IP: 9.67.96.* 22.10.01, 09:26
szukam chłopaka z którym bym mogła stracić dziewictwo. mam 17lat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dagna Re: Szukam chopaka IP: *.pl 22.10.01, 09:29
      Kobieto! Prowokujesz ich, czy to tak na serio? Wyrazy współczucia..
      • Gość: aneta Re: Szukam chopaka IP: 9.67.96.* 22.10.01, 09:53
        Gość portalu: Dagna napisał(a):

> Kobieto! Prowokujesz ich, czy to tak na serio? Wyrazy współczucia..

• Gość: aneta Re: Szukam chopaka IP: 9.67.96.* 22.10.01, 10:04
      ja nie prowokuje tylko tego chce.
      • motor Re: Szukam chopaka 22.10.01, 10:36
        Skarbie - nie tędy droga - to nie może być traktowane jak zakup biletu
        miesięcznego w byle jakim kiosku. Zastanów się dobrze i zacznij się oglądać za
        kolegą, którego przynajmniej naprawdę polubisz. A jeśli już tak bardzo Ci się
        spieszy i nic innego nie jest ważne - to nie widzę powodu, dla którego tracisz
        czas na wypisywanie tych zbednych słów. Idź do pierwszej lepszej dyskoteki,
        zachowój się wyzywająco, a po jakiejś godzine Twoje marzenia zostaną spełnione
        w jakimś samochodzie przed wejściem do tego raju.

Pomyśl nad tym!
        Pozd.
    • Gość: Rayoff Re: Szukam chopaka IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 22.10.01, 10:15
      ej, ale dlaczego? Ciąży Ci jakoś? Może to staroświeckie, ale nie fajniej
      poczekać i znaleźć kogoś kogo się pokocha?
      R.
      • Gość: Vincent Re: Szukam chopaka IP: *.rsk.pl 22.10.01, 10:36
        Gość portalu: Rayoff napisał(a):

> ej, ale dlaczego? Ciąży Ci jakoś? Może to staroświeckie, ale nie fajniej
        > poczekać i znaleźć kogoś kogo się pokocha?
        > R.

Niooo Rayoff, cos ty taki staroswiecki, co on ma niby powiedzieć kolezankom?
      • Gość: Samczyk Re: Szukam chopaka IP: *.rsk.pl 22.10.01, 10:37
        Dziewica? A fuj, a fuj...
      • mag_nolia Re: Szukam chopaka 22.10.01, 10:44
        I jak Ci wyszło z kichaniem?
        Pozdr...!
        • mag_nolia Re: Rayoff..... 22.10.01, 10:44
          Powyższe - jest do niego.
          • Gość: Rayoff Re: Rayoff..... IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 22.10.01, 10:58
            Zgodnie ze słowami D. przez weekend odbyłem parę prób. I cholera, wiesz - nie
            da się faktycznie. Albo sie nie kichnie, albo sie zamknie oczy. Zalezy od sily
            krecenia :)
            A jak Twoje proby?
            Ray
            • mag_nolia Re: Rayoff..... 22.10.01, 11:02
              Najbardziej się staram (z otwartymi), gdy prowadzę samochód (wspominałam) i nie
              da się, bywam więc kierowcą z zamkniętymi oczami.
              A teraz mi się nasiliło - jestem przeziębiona, z drogi więc piraci drogowi, gdy
              kicham!
              Pozdr...
              • Gość: Rayoff Re: Rayoff..... IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 22.10.01, 11:04
                Przeziębona? Genialnie! Tyle możliwości badań... :)
                Pzdr też :)
                Rayoff
                • mag_nolia Re: Rayoff..... 22.10.01, 11:06
                  No to poproszę następne ciekawe spostrzeżenie: Jakie możliwości badań?
                  Internetowych?
        • Gość: aneta Re: Szukam chopaka IP: 9.67.96.* 22.10.01, 10:46
          gościu to ty nie znasz się na dziewicach-chyba jeszcz nie ruchałeś
          • Gość: drwal Re: Szukam chopaka IP: *.scm.de 22.10.01, 10:58
            Eeee, kolego koniowale, nie róbta se jajec z forum, po dobroci godom! Tu same
            normalne siedzo, a ni takie byleco-prowokatory. Kup se świerszczyka i se ulżyj.
            Ino nie przed ekraanem, bo se klawiaturę pochlapiesz...
            drwal
            • Gość: Rayoff Re: Szukam chopaka IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 22.10.01, 10:59
              Drwal makes the rules!:)
              Rayoff
    • Gość: aneta Re: Szukam chopaka IP: 9.67.96.* 22.10.01, 11:15
      po pierwsze nie jestem chopakiem, chyba że masz obsesje na pkt. chopaków-jesteś
      pedałem ,myślałam że mam do czynienia z poważnymi ludzmi Ralf
      • Gość: Rayoff Re: Szukam chopaka IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 22.10.01, 11:19
        I ktoś mi powie o co chodzi? :)
        R.
        • Gość: magnolia Re: Szukam chopaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.01, 11:20
          proponuję zapytać Anetki wielkimi literami, bo też się pogubiłam
          • Gość: Ray Re: Szukam chopaka IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 22.10.01, 11:24
            A myslisz, ze to cos wniesie do sprawy? Jakos nowe wcielenie netki jest
            strasznie malo konstruktywne. I jeszcze sie Ralf podpisuje :)
            Ray
            • Gość: magnolia Re: Szukam chopaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.01, 11:29
              Nie wiem czy wniesie, czy nie, lecz jeśli sprawą zainteresowany jesteś - musisz
              zaryzykować.
              Ray - chyba nie podobał jej się ten nick, może wolałaby Ralf'a.
              • Gość: Rayoff Re: Szukam chopaka IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 22.10.01, 11:35
                Na wszelki wypadek nie będę wnikał :)
                I jeszcze - miło, że drwal i woland tak po kolesiu pojechali :)
                Pzdr!
                R.
      • woland? Re: Szukam chopaka 22.10.01, 11:26
        synku,
        kobiety, a tym bardziej dziewice, się nie ruchają, ale w najgorszum przypadku
        idą z kimś do łóżka...
        Woland
        PS: ...a ja jestem mechaniczną pomarańczą.
        • Gość: krm Re: Anetko, IP: *.olsza.krakow.pl 22.10.01, 11:33
          Anetko, w piatek, o ile mnie nie zawodzi pamiec, byl na Forum taki Jozio, ktory
          szukal dziewczyny. Nie wiem tego na sto procent, ale moze Joziu zajalby sie
          taka defloracyjka w poniedzialek. W koncu dzien dobry, jak kazdy inny. Ale
          jeslis w takiej desperacji to czemus nie myslala o tym w piatek?
          Zawsze to dluzej mozna pospac w koncowe dni tygodnia, a w przypadku takiej
          inicjacji moze chcialabys cos poprawic i wowczas teen komfort czasowy daje
          znacznie lepsze mozliwosci.
          Jesli natomiast jestes chlopczykiem, jak niektorzy sugeruja, to moze przemysl
          Swoj krok raz jeszcze. Nie wiem czy Jozio chlopcow lubi, natomiast wiem , ze
          stojacy... nie ma sumienia.
          Z prymitywnym pozdrowieniem, ale zyczeniami udanego przedzierzgniecia krm
    • Gość: 2001 Re: Szukam chopaka IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 22.10.01, 12:26
      Sluchajcie !
      Spotkalam kobiete, lat 65, samotna, mowia "stara panna" niezwykle symatyczna i
      pogodna. Byla dziewica, sprawdzone i nie oparte na przekazie slownym. I co Wy na
      to ?
      • Gość: magnolia Re: Szukam chopaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.01, 12:28
        A w jaki sposób sprawdziłaś jej dziewictwo?
        • Gość: 2001 Re: Szukam chopaka IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 22.10.01, 12:33
          Gość portalu: magnolia napisał(a):

> A w jaki sposób sprawdziłaś jej dziewictwo?

W taki, ktory nie podlega watpliowsci, naocznie.
          • Gość: magnolia Re: Szukam chopaka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.01, 12:34
            Jesteś ginekologiem?
            • Gość: Rayoff Re: Szukam chopaka IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 22.10.01, 12:46
              Magnolia - same trafne pytania! :)))
              Rayoff
            • Gość: 2001 Re: Szukam chopaka IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 22.10.01, 12:49

> Jesteś ginekologiem?

Magnolia co tak drazysz, to fakt i tyle, podaje go jako kontrast.
              • Gość: Rayoff Re: Nie daj sie Magnolia IP: 192.168.4.* / 217.11.136.* 22.10.01, 12:52
                I drąż. Coś faktycznie nie gra :)
                Pzdr!
                ray
                • Gość: magnolia Re: 2001 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.01, 12:55
                  OK, staram się uwierzyć, faktycznie kontrast, tylko dla mnie fakt jest faktem,
                  jeśli jest pewny, a to dziewictwo - chyba trochę trudno odkryć, tak na
                  pierwszy... drugi, czy nawet trzeci rzut oka...
                  pozdr...
                  pa!
                  • Gość: 2001 Re: 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 22.10.01, 13:09

> OK, staram się uwierzyć, faktycznie kontrast, tylko dla mnie fakt jest faktem,
                    > jeśli jest pewny, a to dziewictwo - chyba trochę trudno odkryć, tak na
                    > pierwszy... drugi, czy nawet trzeci rzut oka...
                    > pozdr...
                    > pa!

Powiem, ze nie wyczytalam tego z jej oczu... rozumiem, ze ciezko w to uwierzyc.
                    Mysle, ze przez fakt w tym wypadku rozumiemy to samo.
                    • Gość: woland? Re: 2001 IP: *.scm.de 22.10.01, 14:36
                      Oj, kobitki...,
                      młode a nie mądre <jakoś tak to chyba było...:)))>, co Wam po głowie chodzi.
                      Gadacie jak nagrzani faceci na mocnej imprezie. Czemu brak, tudzież posiadanie
                      tego 'drobiazgu' wywołuje u wszystkich takie zainteresowanie. Po co zapuszczać
                      dren w czyjeś hajdawery i ustalać czy na podstawie zaledwie i jedynie rzutu oka
                      można ustalić przynależność do tej z wiekiem wymierającej rasy. Po co ?
                      Nie lepiej oddać się... <a psik!> oddać... się... <a psik!> to znaczy po
                      trzykroć oddać się... < a psik, a psik, A PSIK, >... lekturze ciekawej
                      książki, oszywiście ? Oj ten katar :)))).

NIECH ŻYJĄ INTELIGENTNE I OCZYTANE KOBIETY !!!!

Pozdrawiam,
                      Woland
                      • Gość: 2001 Re: 2001 IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 22.10.01, 15:14
                        Gość portalu: woland? napisał(a):

> Oj, kobitki...,
                        > młode a nie mądre <jakoś tak to chyba było...:)))>, co Wam po głowie chod
                        > zi.
                        > Gadacie jak nagrzani faceci na mocnej imprezie. Czemu brak, tudzież posiadanie
                        > tego 'drobiazgu' wywołuje u wszystkich takie zainteresowanie. Po co zapuszczać
                        > dren w czyjeś hajdawery i ustalać czy na podstawie zaledwie i jedynie rzutu oka
                        >
                        > można ustalić przynależność do tej z wiekiem wymierającej rasy. Po co ?
                        > Nie lepiej oddać się... <a psik!> oddać... się... <a psik!> to znac
                        > zy po
                        > trzykroć oddać się... < a psik, a psik, A PSIK, >... lekturze ciekawej
                        > książki, oszywiście ? Oj ten katar :)))).
                        >
                        > NIECH ŻYJĄ INTELIGENTNE I OCZYTANE KOBIETY !!!!
                        >
                        > Pozdrawiam,
                        > Woland

Mysle, ze niektorzy mezczyzni lubia byc jednak odkrywcami...to moze byc przeciez
                        nawet taka fantazja erotyczna, w "Wyznaniach gejszy" jest taki jeden fragment,
                        ale to tez nie ta epoka i kultura.

W zwiazku z tym NIECH ZYJE WOLNA MILOSC HETEROSEKSULNA Z mezczyznami, ktorzy maja
                        oryyyginalne poczucie humoru !

P.S. Wiesz co Woland, fajna ta aniela, a jaka oczytana.
            • Gość: aniela Re: Szukam chopaka IP: *.mst.gov.pl 22.10.01, 14:56
              poczułam się pozdrowiona.
              • woland? Re: Szukam chopaka 22.10.01, 15:12
                dobra, dobra, Ty musisz się jeszcze zdrowo napracować, by odrobić straty
                moralne wynikłe z Twojego zaniechania!!! Mogłaś, a nie byłaś !!!!
                Afeeeee!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka