kendo 27.09.04, 18:11 prosze bardzo osobista skrzyneczke, na rozne szybkie kontakty.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: nick000 27.09.04, 18:13 a moze Nik ma jakies specjalne zyczenia?:)))))) niech pwoie:)))))))) Niku masz???:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nick000 27.09.04, 18:13 szanowny Panie Nicku, prosze natychmiast wchodzic do rzeczki az po uszy....czekamy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: nick000 27.09.04, 18:16 kendo napisała: > szanowny Panie Nicku, > prosze natychmiast wchodzic do rzeczki > az po uszy....czekamy;)) wlasnie:DDDDD wiesz z czym mi sie Kendus "po uszy" skojarzylo? wczoraj byl program w tvp gzdie wywiad z B.Linda pzreprowadzaly dwie kobitki. jedna z nich to K.Janda-pewnie znasz, drugiej nie znam ja. sens pytania byl mniejw iecej co Bogus zrobilby gdyby w lesie znalazl strumyk? wiec Bogus odpowiedzial,ze zanurzulby sie w nim, zanurzyl tez swoje czesci ciala;-) kobietom nie duzo brakowalo dos miechu zaczely sie rechotac:D wiec on sie rozesmial i pyta czy powinien wymienic doslownie , ktore to czesci po kolei bedzie wkladal do tego strumyka :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nick000 27.09.04, 18:24 ja chce do rzeczki jak najszybciej;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: nick000 27.09.04, 18:13 jesli chcesz mozemy je spelniac po kolei:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nick000 27.09.04, 18:15 wlasnie gdzies sie nam schowal;) Nickuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!! do rzeczki z Toba, chcemy sie potaplac troszke w Twoim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszek_rania Re: nick000 30.09.04, 18:44 no na pewno najpierw zamoczysz stópki... resztę zamoczymy Ci my.. heheh:))) Odpowiedz Link Zgłoś