Gość: onlyania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 13:19 dawno mnie tu nie bylo.... cieszycie siem ze wrocilam na momencik????? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leopard Re: HEY, HEY, HEY 15.04.02, 13:45 Nasza radość graniczy z posikaniem się :-))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: HEY, HEY, HEY IP: *.blueyonder.co.uk 15.04.02, 15:03 leopard napisał(a): > Nasza radość graniczy z posikaniem się :-))))))))))))))))))) no... ja to juz najbardziej sie ciesze, chodz nie ujelabym tego tak dosadnie jak leopard:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: HEY, HEY, HEY IP: *.blueyonder.co.uk 15.04.02, 15:14 mario2 napisał(a): > Witaj Piekna Bluzeczko :o)) :))))) cze marys:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: HEY, HEY, HEY 15.04.02, 15:17 korzystam z okazji, ze 1 Gigolo Forum Towarzyskiego zajety jest :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: HEY, HEY, HEY IP: *.blueyonder.co.uk 15.04.02, 15:19 mario2 napisał(a): > korzystam z okazji, ze 1 Gigolo Forum Towarzyskiego zajety jest :o)) a kto jest tym pierwszym gigolo? men? a dlaczego zajety? co robi? a ty jestes gigolo2?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: HEY, HEY, HEY 15.04.02, 15:21 Ja NIE jestem Gigolo. A kto nim jest? Rozumujesz we wlasciwym kierunku :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: HEY, HEY, HEY IP: *.blueyonder.co.uk 15.04.02, 15:24 mario2 napisał(a): > Ja NIE jestem Gigolo. > A kto nim jest? > Rozumujesz we wlasciwym kierunku :o)) jak nie gigolo to kto? wiem, ze zawziecie walczysz z kubkiem... a pamietasz wogole o co wam poszlo? czy nie i tak walczycie z przyzwyczajenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: HEY, HEY, HEY 15.04.02, 15:29 Ja nie walcze. Mama zawsze mowila, ze glupszym trzeba ustepowac! Wiec to robie! On sie miota, pluje, przepoczwarza w gorali, zielarzy itp. pajacow. Po prostu nie toleruje nudziarstwa i debilizmu. A on soba te przymioty reprezentuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: HEY, HEY, HEY IP: *.blueyonder.co.uk 15.04.02, 15:44 a jednak... wiedzialam, ze juz zapomniales o co wam poszlo...:) mario2 napisał(a): > Ja nie walcze. > Mama zawsze mowila, ze glupszym trzeba ustepowac! Wiec to robie! > On sie miota, pluje, przepoczwarza w gorali, zielarzy itp. pajacow. > Po prostu nie toleruje nudziarstwa i debilizmu. A on soba te przymioty > reprezentuje! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: HEY, HEY, HEY 15.04.02, 15:50 mnie o nic- mowie raz jeszcze. Ot taki donosicielski k.ubek! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: HEY, HEY, HEY 15.04.02, 15:26 a nasz maly gigolo, zachowuje sie czasami jak przedszkolaczek:) uroczy:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: HEY, HEY, HEY 15.04.02, 15:35 moze mu starszaki wirtualna polske zrobily:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: HEY, HEY, HEY 15.04.02, 15:38 Starszakow to on sie boi. Starszaki moga juz cyrkle nosic! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: HEY, HEY, HEY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 15:42 kitek1 napisał(a): > a nasz maly gigolo, > zachowuje sie czasami jak przedszkolaczek:) > uroczy:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) przedszkolak,nie przedszkolak ale z całą pewnością przeuroczy;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: HEY, HEY, HEY 15.04.02, 15:44 i przeuneczkowy:)))))))))) jak w majteczki nie siusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: HEY, HEY, HEY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 15:46 nie siusia, jak inne przedszkolaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: HEY, HEY, HEY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 15:51 to była metafora,która odnosiła sie do pewnych zachowan tychze przedszkolaków:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: HEY, HEY, HEY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 16:43 nie powiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: HEY, HEY, HEY 15.04.02, 16:44 to ja sie anonimowo skladam na pampersiki, a Ty je wreczysz, oki? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: HEY, HEY, HEY 15.04.02, 16:54 no to zaproponuj sposob, przekazania darowizny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: HEY, HEY, HEY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 16:59 podrzuc na poczte przy dworcu głównym, zostaw na hasło"oona" odbiore,jak bede jechała do wawy:) Odpowiedz Link Zgłoś