crimen 04.10.04, 16:03 Tobie wierzę że nie bawiłaś się w grę "w maliniaka".Przepraszam Cię publicznie i szczerze za ten żałosny happening, który urządziłem. Nie przewiduję amnestii dla zakompleksinych skunksów różnej maści i proweniencji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo jeszcze tylko mnie przeproś................. 04.10.04, 16:11 i nie będę Cię zaliczał do podgatunku ludzkiego typu mario2 Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jeszcze tylko mnie przeproś................. 04.10.04, 16:13 Nie ja ciebie zaczepiałem, więc i przepraszać nie mam za co. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: jeszcze tylko mnie przeproś................. 04.10.04, 16:15 chętnie bym Ci udowodnił kto kogo pierwszy zaczepił,ale nie chce mi się szukać;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jeszcze tylko mnie przeproś................. 04.10.04, 16:19 Ja mam dla odmiany kilka paszkwilków w archiwum.Nie chciałem robić afery i sprawdzać, kto podszywa się pod cudze nicki.Jakoś dziwnie zawsze ty byłeś najbliżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: jeszcze tylko mnie przeproś................. 04.10.04, 16:27 tak samo blisko miało [ma] wielu............. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jeszcze tylko mnie przeproś................. 04.10.04, 16:33 Ty jeden żarłeś się wtedy z Libressą i nagle ktoś podrabia jej nicka a potem wysyła wysyła listy bzdurnej treści m. in. do mnie i Kitusia.Kituś daje się nabrać i zakłada wątek.Trzeba trafu że pierwszym który się tam wpisał, byłeś ty.Zupełnie jakbyś czekał na efekt.Przekonaj mnie, że to nie ty za tym stałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: jeszcze tylko mnie przeproś................. 04.10.04, 16:42 tego mejla też dostałem;) a libresskę,to ja kocham;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jeszcze tylko mnie przeproś................. 04.10.04, 16:52 W sumie to ja jej odradziłem, aby sprawdziła przez admina skąd to wyszło.Może mój błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: jeszcze tylko mnie przeproś................. 04.10.04, 16:15 a ja tam nie chce ,zeby mnie nikt przepraszał no chyba ,ze MALINIAK ;) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi!!! 04.10.04, 21:09 Szczerze mówiąc jest mi dosyć obojętne w co kto wierzy, a w co nie. Nie obraź się, ale właśnie taka jest moja prawda. Za "happening" nie masz co przepraszać, uśmiałam się do łez czytając tam o sobie. Vivat lewe nogi kurczaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi!!! 04.10.04, 21:59 Nadmiar nicków, w których pogubił się nawet prawdziwy maliniak, sprawił że strzyknąłem jadem na oślep i trafiłem nie tam gdzie chciałem:( Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi!!! 04.10.04, 22:09 Zdarza się w najlepszej rodzinie:) A teraz : czy mógłbyś już zejść z krzyża? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi!!! 04.10.04, 22:20 Teraz mógłbym i schodzę.Tylko nie mogę wyjść z podziwu nad krętymi ścieżkami żywota:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi!!! 04.10.04, 22:49 Ja również, dlatego uprawiam pewien rodzaj pokory, zwłaszcza odkąd stwierdziłam, że im dłużej żyję na tym świecie, tym mniej chce mi się oceniać innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_maliniak Re: to ja też się kajam babciu debi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:53 za swoje straszne grzeszki dzisiaj i idę grzecznie spać :)) p.s.: idę też spać, bo za wuja pana, nie rozumiem cioci libreski, za mundro pisze, jak na mnie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: to ja też się kajam babciu debi 04.10.04, 22:55 Było się nie pchać między pany, to byś był uratowany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_maliniak Re: na drugi raz nie będę bronił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:59 twojego schizoolka, P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: na drugi raz nie będę bronił 04.10.04, 23:03 I dobrze, z tym poradzę sobie we dwie, jakem debi_bebi. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_maliniak Re: żal mi się schizoolka jedynie zrobiło, 04.10.04, 23:06 jak ta paskuda szczuła na niego swojego pieska-wieprzka :) p.s.: ta druga debi, to ta, o której myślę i ty myślisz ?P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: żal mi się schizoolka jedynie zrobiło, 04.10.04, 23:09 Nic nie myślę, co Ty sobie myślisz!? Od myślenia boli mnie głowa! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_maliniak Re: no to ja tez juz przestaję myśleć, 04.10.04, 23:12 żeby nas głowy nie bolały - tyle intelekta sie dzisiaj rozłało na FT po wizycie naszej intelektualistki-idywidualistki :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: no to ja tez juz przestaję myśleć, 04.10.04, 23:15 Się ciesz, że taką mamy, inaczej byłby tu płacz i zgrzytanie zębami! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_maliniak Re: no to ja tez juz przestaję myśleć, 04.10.04, 23:17 i sami zwyrodnialcy i zboczeńcy tylko by zaglądali ... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: no to ja tez juz przestaję myśleć, 04.10.04, 23:23 Coś mi się widzi, że niechcący trafiłeś w sedno sęka? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_maliniak Re: no to ja tez juz przestaję myśleć, 04.10.04, 23:26 Czasami nawet i mnie się udaje - reszty "sławnego" cytatu zapomniałem, chwilowo. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: no to ja tez juz przestaję myśleć, 04.10.04, 23:32 Pogrzeb w wyszukiwarce :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_maliniak Re: no to ja tez juz przestaję myśleć, 04.10.04, 23:41 A pod jakim hasłem szukać, żeby tak znajdować jak najwięcej "swoich" złotych myśli ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: no to ja tez juz przestaję myśleć, 04.10.04, 23:43 Wszystko jedno, ale najlepiej pod "encyklopedia" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_maliniak Re: no to ja tez juz przestaję myśleć, 04.10.04, 23:44 To ja już wolę pod "książka telefoniczna" - marna fabuła, ale co za mnóstwo postaci :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: no to ja tez juz przestaję myśleć, 04.10.04, 23:50 A ilu Maliniaków! :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_maliniak Re: no to ja tez juz przestaję myśleć, 04.10.04, 23:51 Sie ma tę rodzinkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi!!! 04.10.04, 23:16 Ja zlazłem z krzyża, a Ty zaczynasz hamletyzować?:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi!!! 04.10.04, 23:21 A tak trochę dla lepszej dramaturgii, no i żeby się popisać, oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi!!! 04.10.04, 23:23 Jedno pytanie wciąż pozostaje otwarte.Kto poświęci łeb na rekwizyt?:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Debi!!! 04.10.04, 23:28 Ależ skąd.Problem właśnie sam się rozwiązał.Jest ochotnik:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi!!! 04.10.04, 23:40 Jak na -k, to w porządku, nie zniosłabym braku szacunku do samogłoski w końcówce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspira niewinny bo nieświadomy IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 02:17 nie wiem o co biega ale z przyjemnością "po latach" ponownie witam debi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: niewinny bo nieświadomy 05.10.04, 21:39 To już lata minęły? No tak, i Jaś Wędrowniczek wrócił do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspira Re: niewinny bo nieświadomy IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 23:33 milczałem ze wstydu...i trochę mi przeszło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: niewinny bo nieświadomy 06.10.04, 19:49 Łeee, bo jeszcze uwierzę ;) Niby czemu tak się zawstydziłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspira Re: niewinny bo nieświadomy IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 07.10.04, 10:25 przyjechałem "śmiertelnie z... powiedzmy, zmęczony". U Ciebie jakieś zmiany? 62... to Twoje? Miałem kilkakrotnie serwisowany sprzęt i nie wiem czy czegoś nie zgubiłem Odpowiedz Link Zgłoś