Dodaj do ulubionych

Angie Kochanie moje!!!!!

IP: 9.67.96.* 18.04.02, 13:59
..dobrze już???:)),...przecież wiesz że Kocham tylko Ciebie!!!!!:))
...i nie czekają Cię ze mna żadne "takie" atrakcje!,...ale zupełnie inne!!!:))))
..a Ty już wiesz najlepiej jakie mam na mysli..;))))

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! 18.04.02, 14:15
      ...częściowo dobrze...
      ...ale już się tak nie dopytuj, bo znowu będzie źle...
      ...dzisiaj ktoś(...) mi nadszarpał nerwy...
      • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 14:20
        ..moje Kochanie!!:)),...najsłodsze na świecie!!!:))
        ..a kto Ci nadszarpał!!?? powiedz...to go zjem!!!!!:))

tygrysek...
        • aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! 18.04.02, 14:23
          ...to Tygryski są kanibalami???...

A.

Ps....masz @...
          • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 14:34
            ...nie są:)))),..to w takim razie tylko go zabiję!!:))
            ..kto to??:))

tygrysek...
            PS..już odp!!:))
            • aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! 18.04.02, 14:40
              ...Ty...

A.
            • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 18.04.02, 14:45
              ..to juz mnie nie ma....idę się zabić....
              ....żegnaj...Ukochana moja..

tygrysek...
              PS..tylko jeżeli wybaczysz możesz mnie powstrzymac...
              • aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! 18.04.02, 14:53
                ...a wiesz, że to szantaż???...i to podlega karze...
                • emperor Re: Angie Kochanie moje!!!!! 18.04.02, 14:55
                  Aroska, pamietaj ze zawsze znajdzie sie ktos kto go zastapi:)))
                  • aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! 18.04.02, 15:05
                    ...to propozycja????...:)))))))
                    • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 06:59
                      ..ja mu dam propozycje!!!!!!!:))
                      ...a Ty......Kochanie...;)))

tygrysek...
                      • Gość: Aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 07:39
                        ...nie złość się...:)))))))
                        Cześć Kochanie Moje:))))))))))
                        • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 07:41
                          ...bo nikt nie bedzie mojej Angie Ukochanej propozycji składał!!!!!!
                          ..wwwwwwwrrrrrrrrr......wwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrr....!!!!!!!!!!!!!!!!!

tygrys...
                          • Gość: Aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 07:46
                            ...złośniczku......:)))))))))))
                            • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 07:49
                              ...bo każdy kto się zbliży do mojej Aroski...!!!!!!!
                              ....rozszarpię...!!!!:))

tygrys...
                              • Gość: Aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 07:53
                                ...już oki...:)))...nikt się nie zbliża, a poza tym to chyba ja decyduję,
                                co???:))))))
                                • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 07:57
                                  ..no Ty Kochanie!:))),..ale nie jestem pewien co wybierzesz...
                                  ..więc wole za wczasu zareagować!!!:)))

tygrys...
                                  • Gość: Aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 08:09
                                    Ale wtedy nigdy nie będziesz wiedział czy to mój własny wybór czy Ty na to
                                    wpłynąłeś...
                                    • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 08:22
                                      ...niech się dzieje co chce
                                      ..nawet gorzej niż źle
                                      ...byleś była moja!!

..potępiona i zła
                                      ..z piekieł samego dna
                                      ..byleś była moja!!

..możesz byle jak żyć
                                      ..dużo brać dużo pić
                                      ..byleś była moja!!

..i gdyby nie było źle innej nie chcę o nie!!!
                                      ..gdyby Ciebie zabrali niech się wali niech się pali...świat!!!!!

tygrys...
                                      • Gość: Aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 08:32
                                        ..uwielbiam tą piosenkę...:)))
                                        • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 09:07
                                          ..moje Kochanie!!!:)))),...a Tygrysek Ciebie uwielbia!!!!:))))
                                          ...najbardziej na świecie!!!:)))

tygrysek...
                                          • aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! 19.04.02, 09:09
                                            ...ale ta piosenka też fajna, nie???...:)))
                                            • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 09:26
                                              ..fajna Kochanie!!!!:))),...jak przyjedziesz to sobie posłuchamy!!:)))
                                              ...i nie tylko..:)))))))))))

tygrysek...
                                              PS....I...L...U.....marynarzy wejdzie na statek????:)))
                                              • aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! 19.04.02, 09:28
                                                ...jedna marynarka:))))))))))))))))

...a najlepsze jest to: "...i nie tylko...":)))))))))))
                                                • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 09:44
                                                  ...zgadłas Kochanie!!!!!:))))))),...jestes suuuuuuupeeeerrrrrrrr!!!!!:))))
                                                  ...wiem że to "i nie tylko" ...intryguje najbardziej moje Kochanie!!:)))

tygrysek...
                                                  PS...że tem.....:))
                                                  • aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! 19.04.02, 10:32
                                                    ...dalej jestem w sekr.:((())))

A.

Ps....też Cię:)))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 10:48
                                                    ...szkoda.....:(((((,..ale Tygrysek będzie czekał!!:))
                                                    ....bo......Aroskę Kocha ....jak swego męża Zocha..:))
                                                    ..choć wie że on ma rogi...gotuje mu pierogi!!
                                                    ...a on jej r...... nogi!!:))))

tygrysek...
                                                  • aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! 19.04.02, 10:51
                                                    czy "r..... nogi" to jest to co myślę, Kochanie??:))))))))))))
                                                    ...hahaha...*,-)
                                                  • Gość: tygrysek Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 11:06
                                                    ..mhmmmmmmmmm...to to co myślisz Kochanie!!!!:))))
                                                    ...ale powinnaś się zaśmiać hihihi....wiesz to tak bardziej zalotnie!!:)))

..moja zalotniczko!!:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: Angie Kochanie moje!!!!! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 11:16
                                                    ...a wiesz...wiedziałam, ża zareagujesz na to hahaha...
                                                    ...ale to hihihi to dla mnie śmiech takiej słodkiej idiotki...:)))))
                                                    ...nic do mnie nie pasuje:(((...chyba nie będę się tu śmiać...
    • Gość: Aroska Gdzie jest mój Tygryseczek???????...... IP: 195.116.92.* 19.04.02, 11:40
      .........buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..................:((((((((((((((((
      • Gość: tygrysek Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 11:47
        ..juz jest!!!:)))....musiał na chwilkę wyjść!!:)
        ..a tym śmiechem się nie przejmyj bo te hihihi....do Ciebie pasuje!!!
        ..i to wcale nie jest usmiech słodkiej idiotki tylko usmiech przepieknej
        zalotniczki!!!!:))) ,....mojej zalotniczki!!!!:)))))

tygrysek...
        PS...która ma cudowne oczka i tak wspaniale przygryza wargi!!:))
        • Gość: Aroska Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 12:00
          ...to na pewno nie kojarzy się ze słodką głupią blondyneczką???...:))))))))
          ...jak nie to oki:)))))....hihihi...:)))))))))
          • Gość: tygrysek Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 12:07
            ...pewnie że nie!!!:))...moja słodka zalotniczko!!!:))
            ...z Toba wszystko może się dobrze kojarzyć:))))...chyba że.....:))

tygrysek...
            • Gość: Aroska Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 12:10
              ...że co??????????...
              • Gość: tygrysek Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 12:25
                wiesz,... ta pizza...:((((((.....ZARTOWAŁEM KOCHANIE!!!!!!!!!!!:))))))))))))
                ...wiedziałem że moja słodziutka Aroska o to spyta!!:))))
                ...pizza była przepyszna!!!!!!!:))),..zrobisz mi jeszcze???:))))

tygrysek...
                • Gość: Aroska Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 12:35
                  :))))))))))).......jeżeli tylko będziesz chciał...
                  ...a lubisz salami???...

• Gość: Aroska Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 12:36
                  ...When you call my name it's like a little prayer
                  I'm down on my knees I wanna take you there
                  In the midnight hour I can feel your power
                  Just like a prayer you know I'll take you there...
                  • Gość: tygrysek Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 12:44
                    ..pewnie że będę chciał!!!!!:))))...bardzo lubie salami!!!!:))

..Kochanie to było piękne!!!:)))
                    .."Bądź pewna Ja..zmieniłbym twarz by z Toba być...
                    ...oszukać szczęście....
                    Tylko Ja poruszę świat by móc Ci dać coś więcej...."

..mój słodziutki misiaczek!!:))

tygrysek...
                    PS...Kocham...:))
                    • Gość: Aroska Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 12:56
                      ...ja uwielbiam...salami:)))...i Ciebie też:))))
                      • Gość: tygrysek Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 13:18
                        ..Kochanie!!!,..ja nie tylko Cie Uwielbiam!!!,..ja Cie Kocham, cenię, szanuję...
                        ...wszystko co możliwe!!!!:)))

..uuuu sia la la I love you babe..
                        uuuuu sia la la Love me tonight :))))

tygrysek...
                        • Gość: Aroska Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 13:25
                          buuuuuuuuuuuuuuu......tonight nietety nie da rady........;((((((((((((((
                          ...masz tu na pocieszenie coca-colowego lizaczka...:)))))))))

A.

Ps.@...
                          • Gość: tygrysek Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 13:38
                            ..a Ty masz za to Nimeczka Kochanie!!:)),
                            ..bo mam!! (naprawdę!):))
                            ..moje Kochanie....

tygrysek...
                            PS..juz odp!:))
                            • Gość: Aroska Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 195.116.92.* 19.04.02, 13:49
                              ...ale słodziutki:))))))))...już dawno nie jadłam...ostatnio u Ciebie:))))

A.

Ps. i ja:)))))))))
                              • Gość: tygrysek Re:Już jest Twój Tygryseczek.!!!!...moje Kochanie! IP: 9.67.96.* 19.04.02, 14:02
                                ...nastepnym razem kupię zapas na długo!!!:)))
                                ..żebys miała jak pojedziesz!:))

tygrysek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka