IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:44
Co dziś dobrego na kolację??:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ff Re: Kolacja IP: *.man.bydgoszcz.pl 11.10.04, 21:50
      nie chcij nawet wiedziec...
      niezdrowo,tuczaco ale pysznie!!!!
    • Gość: Inna Bajka Re: Kolacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:26
      Buuuuuuuu !
      A myślałam, że chcesz kogoś zaprosić na tą kolację, a tu klops.
      • Gość: polar Re: Kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 11:37
        Za daleko mieszkasz złociutka:)
        • Gość: Inna Bajka Re: Kolacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 11:42
          A skąd wiesz gdzie ja mnieszkam ?
          • Gość: polar Re: Kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 23:04
            pisałaś kiedyś że koło Krakowa?? Chyba że się mylę:)
            • Gość: Inna Bajka Re: Kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 23:32
              Mylisz się. W Krakowie czasami bywam, trochę w Katowicach, Łodzi, czasami
              Wrocław lub Warszawa.
              • Gość: polar Re: Kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:57
                A mieszkasz gdzieś?? Czy tak gdzie oczy poniosą?
                • Gość: Inna Bajka Re: Kolacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 16:05
                  Mieszkam
                  • Gość: polar Re: Kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 16:21
                    No , to mi kamień spadł z serducha, bo myśli miałem takie już dziwne:)
                    • Gość: Inna Bajka Re: Kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:02
                      A jakie. Może się dogadamy.
                      • Gość: polar Re: Kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:56
                        Straszliwe!! Myślałem że koleżanka bezdomna jaka czy cóś, że co jeść nie ma i
                        krąży po Polsce w nadzieji, że ktoś ją przygarnie, da suchy kąt, kromke
                        chleba:))). A pozostałe myśli to miałem jeszcze gorsze i napewno nie chciałabyś
                        ich znać:)!
                        • Gość: Inna Bajka Re: Kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:33
                          No wiesz mnie mozesz powiedzieć wszystko. Jestem dużą dziewczynką.
                          Jakby nie patrzeć to wkońcu jest to forum towazyskie ;)
                          • Gość: polar Re: Kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 19:43
                            Trele morele! Duża dziewczynka czy nie duża ale Twoja psychika by tego nie
                            zniosła:) A tego nie chcę mieć na sumieniu!
                            • Gość: Inna Bajka Re: Kolacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 20:04
                              Zakład, chyba nie czytałes moich wszystkich postów, Misiu !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka