Dodaj do ulubionych

Babole i inni (2)

• wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 29.09.18, 21:34
      Zawsze ktoś rządzi. Jeśli są dwie takie same silne jednostki, to się rozstają. Podobno tzw. związek partnerski istnieje, ale tylko w "Zwierciadle". Ha ha ha ha ha ha ha.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 29.09.18, 21:37
      Poza tym, jeszcze jedna rzecz. Gadanie o moralności, a postępowanie tak, jak sytuacja tego wymaga (instynkt samozachowawczy), to dwie różne rzeczy. Człowiek, a szczególnie kobieta w takiej sytuacji (mąż, macierzyństwo, rodzina) działa instynktownie. Ja uważam, że kobiety są większymi egoistkami niż faceci, ale za nimi przemawia natura - rodzą ludziki.
      • claudemonety2 Re: Babole i inni (2) 30.09.18, 19:35
        Zabranie dziecku ojca - to egoizm. Dziecka się nie ma dla siebie, tylko dla świata.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 29.09.18, 21:38
      Tak więc - facet jest świadomym egoistą, a kobieta jest egoistką z powołania, dla dobra sprawy - znowu ludziki.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 29.09.18, 21:39
      Dobra, idę pod prysznic, bo znowu biegałem.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 29.09.18, 22:06
      Kolejna z małymi dziećmi na forum dla dorosłych, hm.
      • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 29.09.18, 22:18
        Tu Cię popieram, zatyrałbyś się pracując na DNA męża Age, i co byś z tego miał?
      • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 29.09.18, 22:19
        Czytając twoje tu elaboraty często nachodzi mnie refleksja, że większego dzieciaka nie znam. Wcale nie dwie. Nawet blisko nie byłeś ( jak zwykle zresztą).
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 29.09.18, 22:22
          No, może coś pokręciłem, ale spółgłosek to dwie - nie, dźwiedź. Dobrze?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 29.09.18, 22:24
          Ale zaadoptujesz mnie, Ciumka?
          • ciumciurumcium Re: Babole i inni (2) 29.09.18, 22:30
            Odpocznij, żebyś jutro był w dobrej formie. Hasta luego.
            • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 29.09.18, 22:36
              Hiszpanki na Erazmusie to były dopiero gorące dupy. Z pod prysznica chodziły do pokoju nagusieńkie.
    • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 30.09.18, 15:37
      ...Bądź pogodny. Dąż do szczęścia.
        • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 01.10.18, 08:26
          Dziękuję. ;)
    • la_chanson Re: Babole i inni (2) 01.10.18, 20:47
      UWAGA!
      W WĄTKU BABOLE I INNI (2) TRWA PRZERWA TECHNICZNA.
      PROSIMY NIE REGULOWAĆ ODBIORNIKÓW.
      8)
      • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 08:04
        A może tylko ktoś zrezygnował z haremu, nie podołał. :)
        • la_chanson Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 11:57
          Tak też myślę... ;) Zwłaszcza, że takiego haremu to, panie, nie upilnujesz... Tylko spuścisz jedną z oka, a ta już chlapie jęzorem na prawo i lewo, każdemu kto się napatoczy, i wszyściutko co tylko wie. Jeszcze za rękaw jednego z drugim przyprowadzi, coby razem czytać. ;D I żeby choć zbystrzała, że tajniak je banany. Ale dzie tam!
          I jak się po nitce do kłębka, po calutkiem fejsbuku rozniosło, że ten słynny gminny Antka-szwagra-psa-kolega to tutejszy Ledwieżyw - to po chopie ino kurz! ;D
          Nie je letko być sułtanem w erze connecting people. 8)
          • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 12:29
            Ciężkie jest życie takiego sułtana. Z jedną na głowie trudno jest wytrzymać, a co dopiero z czterema.
            • la_chanson Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:02
              Wiesz... jak powiadają starożytni Czechosłowacy - każdy medal na dwa końce. ;))
          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 12:54
            Że zacytuje tu mojego męża... "Luneta, ale ty głupia jesteś" XD ty serio łykasz ha ha ha wszystko, co tu piszemy? czekaj! nie odpowiadaj! jem, więc nie chcę, psuć sobie degustacji XD
            • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:00
              Wszystko Ci się w głowie miesza, przecierz ty nie masz męża.
              • la_chanson Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:04
                Dziś akurat myśli, że ma. ;D
            • ageofwar Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:07
              Przecież w parzyste mam hmmm, a może w nieparzyste XD
              • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:15
                No tak, pisałaś, że co dwa dni masz orgazmy.
                • la_chanson Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:18
                  Czyli wtedy, kiedy męża nie ma? ;D
              • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:18
                Ale orgazmy to przecierz nie mąż. hm i co ma jedno wspólnego z drugim.
            • la_chanson Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:17
              Idiot(k)ę to aż miło sprowokować. ;D
            • la_chanson Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:29
              Poczytaj, co o tobie pisał. ;D
              Cytować nie musisz, my zapamiętujemy za pierwszym razem. 8)

• yesterday56 Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:50
              Ageofwar, studiowałaś może Psychologię?
              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:53
                A kto pyta? XD
                • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 13:57
                  Ja studiowałem Budowę Maszyn na Politechnice.
                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 14:03
                    Gratuluję :)
                    Nie pisz za dużo, bo zaraz komentarz będzie XD
                    • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 14:13
                      Czyli nie powiesz, bo boisz się komentarzy?
                    • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 14:19
                      Nie każdy studiował jeden kierunek, niektórzy po dwa czy trzy. Niektórzy jeszcze robili kursy nauczycielskie i pracują jako nauczyciele, a nie w wyuczonym zawodzie. Piszę o swoich czasach. Ja też nie pracuję w wyuczonym zawodzie.
                      • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 14:23
                        No to nie ma mnie, muszę wyjechać.
                      • ageofwar Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 14:26
                        Nie przymilaj się! I tak ciebie nie lubię. Czep się "co niektórych" :D Ja tylko z WĘŻEM się zadaję ;)
                        Uciekam już, pa
                        • ageofwar Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 16:00
                          a tak w ogóle. Co za różnica, czy z WĘŻEM, czy MĘŻEM ?
                          XD
                        • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 14:30
                          Ageofwar, źle mnie odbierasz, ja się do ciebie nie tyle przymilam, co jest mi po prostu żal Ciebie. Ty nadal przechodzisz wielką traumę po rozwodzie. Dla Ciebie ten człowiek jest nadal mężem, mimo że macie rozwód. Mówiąc że dla Ciebie są ważne tylko dzieci, to widać wyraźnie, że zamykasz się w sobie, że ten świat obok jest dla Ciebie zagrożeniem. Nie chcesz również wchodzić w bliskie kontakty z innymi mężczyznami, bo wydaje Ci się że dopuściłabyś się zdrady. Żywy spełnia wobec Ciebie bardzo ważną rolę psychoterapeuty.
                          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 14:47
                            ha ha ha ha padłam na cycki! XD chyba się nie pozbieram po tym, co powyżej zostało napisane! ah ha ha ha ha XD ;) ;D
                            nieświeży! Proszę, ty się za psychologię i analizowanie ludzi nie bierz, bo to twoja słaba strona, serio!
                            WĄŻ, proszę powiedz mu/jej coś! Takich głupot to ja dawno nie czytałam, serio.
                            • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 14:52
                              Której jej?
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 14:56
                              Ja mogę mu powiedzieć, ale taka usługa u mnie kosztuje 600 zł, wiesz.
                              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:03
                                WĄŻ, to co proponujesz? ;)
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:06
                                  No zaproponuj coś ty, ty masz interes.
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:06
                                    W tym.
                                    • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:09
                                      dobrze, że dodałeś "w tym", bo już sobie pomyślałam "o tym" interesie... XD
                                • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:07
                                  Nie chcesz płacić, tzn. masz WĘŻA w kieszeni. :)
                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:10
                                    ja nie mam MĘŻA w kieszeni! co Ty gadasz? o boszszsze
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:25
                                    Bitels, it's for you:

youtu.be/tUVr2xnGIEo
                                    • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:36
                                      Czy Cię po... . Oni tak się wymalowali na twarzach, bo chyba udają Nergala. Tak?
                                      • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:40
                                        No, ale gdzie im tam do Nergala.
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:41
                                        Wczorajszy, ty normalnie klniesz tu szewc, hm. Lurnecie to się nie spodoba, hm. Czegoś takiego, to ona na pewno nie oczekiwała od mężczyzny na poziomie, hm. Coś czuję, że jak się nie poprawisz, to cię wykreśli ze swoich przydupasów, hm. A nawet cofnie rekomendacje, hm. I co wtedy zrobisz?
                                        • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:48
                                          jak ja kocham tę piosenkę! nie za słowa oczywiście (nieświeży, pls nie analizuj słów, ani mnie!). Jest wspaniała ta nuta! ehhhh
                                          www.youtube.com/watch?v=WEQnzs8wl6E
                                          • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:53
                                            Jak widzę napis Metallica, to natychmiast kasuję.
                                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:54
                                              I słusznie, Bitels. Jeszcze dostałbyś jakiegoś wstrząs, albo ciśnienie skoczyłoby ci na 220, hm.
                                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:56
                                              Aczkolwiek to, co puściła Ejdżowa, możesz śmiało słuchać. To ballada młodzieńców, którzy chcieli się przymilić do młodych głupich panienek.
                                          • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 04.10.18, 09:43
                                            ageofwar napisała:
                                            <<<jak ja kocham tę piosenkę! nie za słowa oczywiście (nieświeży, pls nie analizuj słów, ani mnie!). Jest wspaniała ta nuta! ehhhh>>>
                                            "Yesterday seems as though it never existed
                                            Death greets me warm
                                            Now I will just say goodbye"
                                            A tu to jednak pijesz do mnie? Ja zamierzam żyć do 110 lat. Ha Ha Ha
                                            • ageofwar Re: Babole i inni (2) 04.10.18, 10:04
                                              pilnuj żony!
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:44
                                        A kobiety się malują jak świnie we chlewie i idą potem do kościoła, i co?
                                        • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:47
                                          Kobiety nakładają makijaż, a nie się malują. Jeszcze nie widziałem pomalowanej kobiety.
                                          • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:51
                                            Każda kobieta rzuca tekst: tylko się umaluję...jak nie jesteś kobietą, to nie wypowiadaj się!
                                            • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:55
                                              To chyba tylko u Ciebie, ba ja słyszę " kochanie, pójdę poprawić sobie makijaż "
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:58
                                                A co ty wtedy myślisz, Biteles? Czy czasem nie coś w tym stylu: znowu będzie kłaść tapetę na ten swój... khe khe, ale to dobrze, przecież idę z nią dziś do kina, hm.
                                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 15:59
                                                Albo w biały dzień na spacer, hm.
                                              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 16:03
                                                ja się przy tej balladzie relaksuję :)
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 16:08
                                                  Weź, Ejdżowa, my gadamy jak facet z facetem. O podkładach, to sobie porozmawiaj z Lurnetą.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 16:12
                                                    WĄŻ, ponoć kobieta łagodzi obyczaje ahahahaha :)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 16:15
                                                    Tak, szczególnie ty, szczególnie z takim nickiem. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 16:22
                                                    oj tam, czepiasz się nicka. Znawcy gier wiedzą, że to z mega popularnej gierki jest :D
                                                    no nic, pora na mnie...idę poprawić...coś tam pójdę poprawić :P
                                                    pa
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 16:30
                                                    Jasne, majty naciągnij na brzuch, coby go trochę wcisnąć. Cycki do góry, siódmą już dziś warstwę szminki i resztę tapety. W końcu wychodzisz na ulicę.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 16:35
                                                    XD potrafisz wydobyć z kobiety hahaha (esencję kobiecości ;P)
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 16:44
                                                    Młodemu to i tak jest potrzebna tylko dziura, a dojrzały zwraca uwagę na inne rzeczy. Ale jak chcesz, to inwestuje w mazidła.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 18:56
                                                    WAZ widzialam taki demotywator : teraz szczytem odwagi jest wyjsc na ulice bez makijazu. To sie tyczy kobiet😉. Zawsze warto podkreslic to i owo😉
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 18:58
                                                    np. dlugie rzesy😊
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:01
                                                    No właśnie, widzisz. A ty masz długie rzęsy czy tylko ładujesz kilogramy mazi na nie coby pogrubić i nie wyglądać blado?
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:11
                                                    ja sie sobie podobam😊 czy w makijazu czy tez bez🙂
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:13
                                                    No, to jest dobre podejście.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:16
                                                    Czyli odpowiadając sobie na zadane ci pytanie, stwierdzam, że rzęsy masz takie tyle o ile, czyli mizeria i nic nie można specjalnie poradzić, ewentualnie (jak już mówiłem) napakować kitu, że aż się kluski, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:19
                                                    "kluski robią" (tak to miało wyglądać w mojej niepohamowanej improwizacji obrazowania twoich okołoocznych cudów makijażu, hm).
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:20
                                                    Ha ha ha ha ha ha ha.
                                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:27
                                                    Pokaż siebie całego. Wcionsz. To zobaczymy czy jesteś taki piękny. Bo to, że niemłody to fakt. Sam gadasz o tym. Póki co duże wymagania i słowotok.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:32
                                                    Jaka ta ABC ciekawska, hm. Można by powiedzieć, że zainteresowana, hm.
                                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:39
                                                    Nie zmieniaj tematu. I nie wmawiaj innym to o czym myślisz. (ihi).
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:45
                                                    Ja zmieniam temat? Ja coś wmawiam? Ja piszę to, co uważam za stosowne. Dlaczego Abecadło przebrzydłe nie przyszłaś pod Świątynię Egipską? Widziałabyś wszystko i nie musiałabyś teraz wytężać tak swojej wyobraźni.
                                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:52
                                                    Tak zmieniasz temat. Wcionsz. A prowokacje przebrzydle mówią o tobie wiele.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:56
                                                    Jak mam ochotę, to zmieniam. A ty możesz tylko czytać. Ha ha ha ha ha ha.
                                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:04
                                                    Zgadza się jesteś wolnym człowiekiem. Ja też. Więc (ihi) widzę i opisuję.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:08
                                                    Widzisz i opisujesz, bo tęsknisz po mnie, czy jak, ABC?
                                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:13
                                                    Może masz taką potrzebę pisania.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:15
                                                    Może. Dopiero teraz to odkryłaś, ABC? Po tylu latach (chyba 8)? Hm.
                                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:22
                                                    Nie skupiam się na tobie. Tak jak ty na sobie. Codziennie coś odkrywam. Bo się zmieniam.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:23
                                                    No i git, ABC. Bardzo się cieszę, że to napisałaś. Chcę wierzyć jeszcze, że naprawdę tak jest.
                                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:26
                                                    Se wierz w co chcesz. Obyś się nie dopie...ł do innych.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:27
                                                    A schudłaś trochę, ABC?
                                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:34
                                                    Idź do psychiatry. Wcionsz.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:38
                                                    Jak psychiatrą będzie jakaś sexy kobieta, i ty mi ją opłacisz, to z chęcią, Lapinn. Naprawdę.
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:42
                                                    choć do mnie ja cie wylecze
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:45
                                                    Tak, Dilaja, ja mam potrzebę włożyć głowę w obfite cycki, to prawda, hm.
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:47
                                                    puścimy sobie blusa i będziemy się kołysać,jak załoze szpilki to twoja głowa ma szansę wylądować w moich cyckach
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:48
                                                    O to to to to to, Dilajala.
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:51
                                                    nie bluesa nie, blues jest za mało sexy, lepiej jakiś jazzik
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:54
                                                    Jazzik może być, aby kołysał.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:56
                                                    Z każdego czasem wyłazi zwykły dobry człowiek. ;)
                                                    (dobrze że przyszłaś, Dilajla :)
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:03
                                                    Loorkę też zapraszam na tę imprezkę, będzie jeszcze milej
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:04
                                                    Po co? Niech pilnuje swojej papugi.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:07
                                                    Właśnie... chciałam zapytać, czy mogę tańczyć z wami... W sumie też bym się dziś przytuliła do bujnych, miękkich, ciepłych cycek. ;)
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:09
                                                    papugę weż ze sobą, jej też się coś należy
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:10
                                                    A ABC w niedzielę. Ona i tak zawsze sfrustrowana, więc nie ma znaczenia czy to przed poniedziałkiem, hm.
                                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:19
                                                    Lubisz siać zamęt wcionsz. Ok.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:17
                                                    Ale muzyczkę do tego tańca... to sobie wyobrażam taką: www.youtube.com/watch?v=6Zl5vpy__dQ
                                                    Obojętnie mi, jakie wino. Kolor świeczek - też. Kadzidełko bym zapaliła. Sandałowe albo paczuli. A, no i jointa. 8)
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:23
                                                    bardzo odlotowa muzyczka, przy niej już nie będą potrzebne jointy
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:34
                                                    Ta muzyka aż się prosi, by się przy niej tak dekadencko wspólnie przeczołgać przez noc... Pijąc, śmiejąc się, tańcząc, płacząc... i tak wciąż od początku i wciąż do końca... I.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:25
                                                    To jest muzyka do bzykania? Hm, chyba papugi, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:27
                                                    Na pewno nie po marihuanie. Raczej po kokainie, hm. I to po dużej ilości. Aczkolwiek szkoda papugi, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:31
                                                    O, następny kawałek jeszcze cięższy, hm. Przy tym Marsz żałoby Chopina to jak walc wiedeński Johanna Straussa, hm.
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:30
                                                    no to puść kawałek przy którym ci się najlepiej bzyka...ale ostrzegam ! jeżeli puścisz met
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:33
                                                    aż mi ręka zadrżała z nerwów na myśl o tym badziewiu
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:37
                                                    Jaki metal, Dilajla. Ja słucham metalu i piję whisky jak jestem sam w domu, kobieto. co ty myślisz, że ja nie potrafię się erotycznie rozkleić, czy jak, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:40
                                                    Kiedyś z żoną puszczaliśmy sobie do długiego bzykania Prince, taki potrójny album, hm. Potem zawsze puszczałem jakieś erefemy wieczorne. To bym puścił: youtu.be/DZW9SiFzR8s
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:47
                                                    zbyt czarna i zbyt erotyczna ta twoja playlista, możesz się spalić zbyt szybko
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:49
                                                    trzeba stopniować napięcie, proponuję zacząć od Szopena, a potem to :
                                                    www.youtube.com/watch?v=lTaXtWWR16A
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:53
                                                    Stopniować, hm. Jakie stopniować, hm. Raczej powstrzymywać, coby za wcześniej nie wystrzelić, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:56
                                                    Przy takiej muzyce jaką ja puściłem, można posuwać minimum 1,5 godziny.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:56
                                                    zacząć od Szopena :D potem - wszystko, co kto sobie zażyczy. zakończyć Ogińskim. :D
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 22:01
                                                    Może ty Lurneta otworzysz tu nowy wątek? (ihihihihihihihihihihihihihihh)
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 22:06
                                                    O. A czemu ja? Zresztą, ja bym zmieniła tytuł. ;) Ciągnij ten, pod trójką. Tylko nawiasu z cudzysłowem nie pomyl. (Ihhihihihhigii.)
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:54
                                                    ten kawałek będzie dobry ?
                                                    www.youtube.com/watch?v=nvvh46t2jug
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:56
                                                    W T.K. Maxx mają takie pachnące. Mój ulubiony to zgniła ziemia, ale to chyba nie na tą okazję, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:59
                                                    Beat może być, ale przydałby się do tego jakiś Barry White, hm.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:55
                                                    Tylko świeczek nakup dużo, to robi tak romantycznie, hm.
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:00
                                                    a ty przynieś białe róże
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:00
                                                    A nie biało-czerwone?
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:04
                                                    białe róże i czerwone wino, duuuużo wina....skoro ma być romantycznie
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:08
                                                    ja na przykład robię się bardzo romantyczna po winie Kressmann
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:09
                                                    Jak chcesz, to możesz mnie zaprosić na piątek, a Lurnetę sobie skonsumować w sobotę, Dilajla.
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:18
                                                    i papugę na deser
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:45
                                                    ja lecze dotykiem oraz dobrym słowem, zapraszam
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:47
                                                    Wolę dotykiem. Podaj adres i cenę.
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:49
                                                    powiedz ile masz wzrostu bo nie wiem czy mam założyć obcasy 10 cm czy 15
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:53
                                                    164.
                                                  • dilajla00 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:55
                                                    no to nie muszę zakładać obcasów, będę tańczyć boso
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:57
                                                    Oczywiście, że boso. Boso jest sexy.
                                                  • claudemonety2 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:48
                                                    Ręce, które leczą...., cycki, które leczą.....
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:42
                                                    Lapinn, mam nieodparte wrażenie, jakby twoje samopoczucie zależało ode mnie, od tego, jaki ja tu jestem. Ba, ja od dawna jestem przekonany, że ty winisz mnie za wszystkie nieszczęścia na tym łez padole. Tak więc, wsłuchaj się (włącz sobie tłumaczenie) w tekst tego utworu, bo to naprawdę jest o tobie. Atlas! Rise!

youtu.be/JFAcOnhcpGA
                                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:50
                                                    Słusznie gadasz. Masz wrażenie. Nic na to nie poradzę. Jest twoje.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:28
                                                    Lapinn, Lapinn. Sorry, już będę pisał Lapinn, hm.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:55
                                                    A ten z tą Świątynią. No nie mogę. Przeżywa swój nieudany występ - frekwencja nie dopisała. A już siebie widział, że oto idzie, wchodzi, kroczy... jako ten PAF. A tuzin aspirantek i innych zaciekawionych - stoi tam już i czeka.
                                                    I już prawie był w ogródku i witał się z gąską... ech. 8)
                                                    Viva la ilusión!
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:00
                                                    Nie bądź nudna, Lurneta. Naucz się czegoś nowego. "Świątynia Egipska" i z tym związana historia należy do mnie i to ja będę nią dysponował i bawił się tak długo, jak będę miał na to ochotę. Tobie co prawda pozostaje pisanie komentarzy, ale masz z tym tyle wspólnego, co reakcja na wpisy Abecadła typu: "wypie...j, bleee, meeee" i inne jej frustracje.
                                                  • lapinn Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:06
                                                    Nie frustruj się. Wcionsz.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:06
                                                    Pfff, też mi... h i s t o r i a! Aż nie ma czego opowiadać.
                                                    Jakbyś napisał: kompromitacja - to tak. ;))
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:09
                                                    Gdyby to była historia całkiem nieważna (dla ciebie), to nie miałabyś tyle radości w opisywaniu jej tu, jak teraz.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:11
                                                    "Poszłem se ja na rantke... ale nikogo nie było w domu." ;D
                                                    [KOORTYNA]
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:14
                                                    Z ok. 600 randek, z tego jakieś 330 w tamtym miejscu, tylko 3 zakończyły się tak jak ta z tą gó...arą. Ha ha ha ha ha ha ha.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:11
                                                    Jeśli ja się tym bawię i nie mam z tym problemów, to chociaż ty Lurneta nie udawaj, że się strasznie tym martwisz, bo nikt ci w to nie uwierzy. Aczkolwiek wredota z ciebie wyłazi w każdy twoim oddechu, tzn. w każdej literce, jak tylko się tu pojawisz.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:17
                                                    Hahhaha. Raz piszesz, że mam z tego radochę, a raz, że się tym martwię? Może ustal ze sobą jednolitą wersję i się jej trzymajcie?
                                                    Oj, pawi móżdżku ty...
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:21
                                                    Lurneta, ty jesteś skostniała, sztywna i twarda jak beton. A najgorsze jest to, że uważasz to za wyrachowanie, utwierdzenie w przekonaniu i mądrość. Ha ha ha ha ha ha ha.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:22
                                                    A później się dziwisz, że finezja to nie jest twoja domena, Lurneta. Ha ha ha ha ha ha ha.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:30
                                                    O - to najbardziej lubię! :)) Jak mnie jakiś sfatygowany paw internetowy informuje, co ja uważam, czemu się dziwię, co mnie bawi, a co martwi... o kim milczeć, o kim pisać, i kogo skarcić za Hołdysa. Mhm.
                                                    Dawaj dalej. Niechże się dowiem! :D
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:33
                                                    Nudna jesteś.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:41
                                                    Za to ty potfornie zabawny. ;) Dziś - po prostu wyjątkowo! Zdejm ten pancerz. Mniej ambicjonalnie. Nie przewidziano tu złotych kalesonów za manie racji i powagę sytuacji. ;) Serio.
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:01
                                                    "Świątynia Egipska" działa na ciebie jak czerwona płachta na byka? Och, przykro mi, och.
                                                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:03
                                                    Miało być: ale szum, ale tłum... a jedna się tylko jakaś chyłkiem przemykała, w dodatku - małpa w czerwonym. ;D
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:07
                                                    Widzę, że strasznie żałujesz, Lurneta. A nawet cię zapraszałem. Ha ha ha ha ha ha. Ale ty głupia, hm.
                                              • ageofwar Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 16:05
                                                nakładać to można podkład. Skąd ta składnia?!
                                                robić można makijaż...

yesterday56 napisał:

> To chyba tylko u Ciebie, ba ja słyszę " kochanie, pójdę poprawić sobie makijaż
                                                > "
                                                • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 16:10
                                                  No to do jutra.
                                                  Pa
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 16:14
                                                  Ale faktycznie, hm. Poprawić makijaż? Tak się mówi? Myślałem, że poprawić, to można sobie cycki, hm, ewentualnie majtki, hm. Ale że makijaż się zsunął, hm. Dawno nie byłem tak blisko z kobietą, żeby do mnie tak mówiła, gdy chciała poprawić (?) makijaż, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 02.10.18, 22:17
      :)
      • claudemonety2 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 10:44
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 11:33
          Niektórzy potrafią odwzajemniać uśmiech. To miłe.
      • yesterday56 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 14:31
        A ty z czego się tak śmiejesz, jakby Ci kto w… . Ta Tinderowa tak Cię uszczęśliwiła?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 14:46
          • claudemonety2 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 17:21
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 18:51
              • claudemonety2 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:34
                Dobry humor masz:)
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:37
                  Przeważnie mam tu dobry humor, chyba, że mi jakaś tu popsuje go, hm.
                  • claudemonety2 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:40
                    jakaś?
                  • claudemonety2 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:41
                    maluję... duży format
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:47
                      Ale jaki temat tego obrazu? Malujesz w końcu jak wściekła kobieta czy.... khe khe.
                      • claudemonety2 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 19:50
                        Maluję, co mi w duszy gra - ŚWIATŁO....
                      • claudemonety2 Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 20:16
                        Nie pozwolę by ktokolwiek zburzył mój spokój....
    • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 18:57
      ;8)
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 21:59
      No, zaraz wątek się skończy, hm. Nie wiem czy rozpoczynać nowy, hm.
      • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 22:30
        www.youtube.com/watch?v=QslmThO7dSY
        • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 22:34
          Jakby co - to nie jest kawałek na imprezę u Dilajli. Za to bardziej dekadencko się chyba nie da. :)
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 22:46
            Barany w piwnicy upici na smutno, hm. Też mi coś. Mnie krakowskie klimaty już (podczas inicjacji) pod koniec lat 70 nudziły niesamowicie (mama i tata oglądali w telewizji). Przy czym do dziś się nic nie zmieniło - nudy, panie, nudy, że aż wrony na drutach wysokiego napięcia przysypiają, hm.
            • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 22:57
              Na drutach wysokiego napięcia po najmniejszej linii oporu? ;))
              To akurat koncert z Poznania. Na pijanych to mi oni też nie wyglądają. Tekst jest niezły. Nawet bardzo dobry jest.
              A twórczości Staszewskiego seniora - też nie lubisz?
              • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 23:08
                W ogóle - Kazik wyszperał bardzo dobre teksty Taty do grania z tą ProFormą. Tak sobie słucham... Hm.
                www.youtube.com/watch?v=crzLzFBy50A
              • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 23:12
                Nie wsłuchiwałem się (jeśli to w ogóle konieczne). Chyba to takie raczej ludyczne, a raczej na pewno ludyczne))))) No i bez litra wódki (na dwóch) to na pewno kupy się to nie trzyma.
                • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 23:17
                  W tekst się trzeba wsłuchać koniecznie. Resztę słychać samą, i nawet za bardzo nie przeszkadza. ;)
                  • la_chanson Re: Babole i inni (2) 03.10.18, 23:20
                    No ale... to nie od dziś pierwszy punkt w naszym "protokole rozbieżności". ;)
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni (2) 04.10.18, 08:34
                      No, Lurneta. Przeczytałem ten tekst taty Kazika, i nie żałuję (wiem przynajmniej o czym jest), aczkolwiek druga część już zdecydowanie prosi się na umieszczenie w innym wątku. Porywanie się z siekierą na słońce (wbrew twojemu rozumieniu powiedzenia "mierz siły na zamiary") i pochwała ciążącej człowiekowi rzeczywistości, to zdecydowanie za wiele jak na lekkość mojego ducha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka