Dodaj do ulubionych

Babole i inni. Tom III.

• wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 13:44
      I co ja tu jeszcze robię, hm. Jak mam takiego tu konkurenta, hm. Idę na lancz.
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 14:12
        A wszystko to wina Ejdżowej, gdyż nie rzuciła się na tą złotą klatkę Wczorajszego (Lurneta jak najbardziej - ten "bajeczny dom" Wczorajszego). Mimo, że nie ma nic przeciw złotym klatkom (dziwne, hm). No i to, że Wczorajszemu nie dane było tak jak mi czekać bez skutku na Ejdzową w parku. A może ja nic nie wiem, może Bitels już zamówił mercedesa klasy S dla niej, hm. Eldzowa, jaki kolor? Czerwony?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 14:16
          Ach, sorry - fuksja. Czerwonymi gruchotami to jeżdżą tylko tacy jak ja, hm.
        • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 14:36
          nooo gdzie! Granatowy - mój najulubieńszy kolor 😊 i do butów i torebki będzie pasował, w ostateczności może być bordowy 😍
        • yesterday56 Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 14:37
          Mercami to w Niemczech jeżdżą tylko bauery za wsi. Tam jak przejedziesz się po wsi, to wszędzie widać merce, nawet po kilka w zagrodzie.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 14:14
        poproszę i dla mnie 😏 tylko nie bułkę słodka 🤮chciałabym coś zdrowego🥗🥙🥪🌮🍽
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 14:18
          Pączka?
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 14:37
            no gdzie! to już wolę bułkę zwykłą z serem (na tej bułce) z biedry... a i pamiętaj o naklejkach!
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 14:51
              Bulką z serem to można sie udławić, hm. Jakie naklejki?
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:00
                nooo, do biedry nie chodzisz?🙄😳 ja od niedawna zaczęłam, bo są te słodziaki (Gang Słodziaków- se poczytaj). Jeśli chcesz zachęcić ludzi do zakupów- zrób to za pomocą ich dziecka😂😈. Wszystkie dzieci maja to jak może Twoje dziecko być gorsze? no jak?😂😏
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:10
                  Do biedry chodzilem przez parę tygodni, ze względu na wypieki, ale utylem od razu parę kilo, hm. Teraz już wiem, że to nic dobrego, a szczególnie w takich ilościach - 3 ciastka naraz. Poza tym wkurzają mnie tam kolejki i klientela. A jak.
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:11
                    Matki z dziećmi i inni, hm.
                    • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:16
                      i vice versa, ich Ty też zapewne wkurzasz 😂😏
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:26
                        Nie, ja lubię dzieci. Stojąc w kolejce napatrzę się, nauśmiecham się, I tyle. Wystarczy.
                        • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:32
                          hahahaha, wiesz? przez tyle lat kadencji bycia matką, nigdy nie odczułam, że moje dziecko jest nielubiane przez otoczenie, lub, że ja jestem gorsza, bo jestem matką. Wręcz przeciwnie, zawsze spotykałam się z niesamowitą życzliwością oraz jak szłam z tą piątką, od razu miałam coś szybciej załatwiane🤩 Nie wiem jak można się wkurzać na kobietę z dzieckiem. 😵🤨🙄
                          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:41
                            powinno być: * przez tyle kadencji
                            spadek...muszę kawę wypić ;/
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:51
                              Ty Ejdżowa to jesteś dla mnie jak dziecko, wiesz.
                              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:57
                                wiemmmm, bo ja z Tobą się tak dobrze czuję, ze nie muszę udawać dorosłej jak przy innych ludziach. Jestem taka zwyczajna, bez spiny. Jak chcę to nawet milczę 😏😉😁
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:00
                                  No ale pomacać to nie chciałaś się mi dać przy "Świątyni Egipskiej", hm.
                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:06
                                    bo ja taka wstydliwa jestem
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:08
                                      To jak ty te dzieci se zrobiłaś?
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:08
                                      Przez dziurkę od klucza?
                                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:12
                                        sama nie wiem🤷‍♀️ niepokalane poczęcie? 😳
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:52
                              Nic dziwnego, że całą dobę na okrągło tak dobrze się czujesz ze swoimi dzieciakami. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:53
                              Zrobić ci jeszcze jedno?
                              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:55
                                a co? chcesz jednak zostawić kogoś na tym łez padole?
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:58
                                  Ja czekam na wnuki.
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:59
                                    Tfu, co ja mówię. Ja w ogóle nie czekam. Raz chyba tylko o tym pomyślałem. Będzie jak Bóg da. ha ha.
                          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:47
                            Och, przecież pisałem, że lubię dzieci. W sklepie tym bardziej, bo tam zawsze jest jakaś akcja, scenka - dziecko skacze z radości, bo widzi jakiegoś batonika, a potem matka każde mu odłożyć. Dziecko się złości, często płacze, czasem jest pozwolenie matki na coś tam, i wtedy taka dziewczyna jest jak Ejdżowa kiedy może kliknąć na różne emotki w swoim smartfonie.
                            • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:54
                              dziecko, które złości się, krzyczy itp. na odmowę jest źle ukształtowane. To jest zaburzenie i trzeba pomóc takiemu dziecku. Dobrze, ze teraz w żłobkach, przedszkolach, ba... w mniejszym stopniu, ale zawsze... w szkołach też interesują się takimi sprawami i od razu zwracają się do rodziców, aby im pomóc zapanować nad złymi nawykami.
                              • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:57
                                Och, och, och. Nie udawaj, żeś taka mądra i potrafisz swoje dziecko odpowiednio ukształtować cudownie.
                                • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:03
                                  potrafisz😊choć czasem druga strona niszczy pracę, którą Ty włożysz ;/ rzucając tekst: ale ona była taka smutna lub ona zaczęła płakać-
                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:07
                                    Nie wierzę. Właśnie dlatego, że nikt nie wychowuje swoich dzieci na bezludnej wyspie.
                                    • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:14
                                      zara usnę ;/ mega spać mi się chce... 😉😏😁
                                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:17
                                        Mówię ci, załóż słuchawki i wrzuć sobie na przykład "Moth into fame", na ful.
                                        • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:25
                                          ja tam lubię coś innego😏😉
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 15:13
                  Aaaaaaaaa, o te naklejki chodzi, hm.
                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:16
                    WAZ, a tęskniłeś jak "znikłam" z cafesrafe?
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:27
        www.youtube.com/watch?v=sSOawvoqckU

Ja tam wolem takie radosne dźwięki 🤩
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:30
          Jak zakochana dziewczynka, hm.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:34
            nooo jestem zakochana, w całej "piątce", od zawsze💖😍💖
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:41
              Gdybyś była młodsza, tobym cię adoptował.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:44
                ahahahahaha, myślisz, że ktoś by wyraził na to zgodę?
                adopcja to skomplikowany proces😎
                chciałbyś mieć córkę z takim charakterem jak ja?😂
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:48
                  Nie wiem. Trzeba by spróbować.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:49
                  No, ale już jesteś za stara, hm.
                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:53
                    oj tam, nikt nie wie ile mam lat...wyglądam też na dużo młodsza, bo dobrze się prowadzę😏
                    Choć Ty też dobrze wyglądasz...i masz ładne ciało 🤤, a jeszcze teraz jak biegasz...hmmm
                    musisz mieć niezłą kondycję. Sprawdzał już ktoś te kondycję😉😏😘
                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:54
                    ja w ramach wolontariatu mogę sprawdzić🤤🤤🤤
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 16:58
                      Właśnie wybieram odpowiednią panią (może nawet na wyłączność) aby sobie poużywała.
                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 17:15
                        szczęściara...
                        • ciumciurumcium Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 19:20
                          Drzewka fruwają mi na balkonie. Chyba tornado przechodzi nad Krakowem.
                          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 23.10.18, 19:24
                            o! Idem sprawdzic, co sie dzieje na moim balkonie😳
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 08:55
      Tak, tak. Musicie usunąć z balkonu to wszystko, co mogłoby spaść na głowę amantowi, który się skrada do waszej sypialni przez balkon, aby was kochać jak wyśniony kochanek. No i nie zapomnijcie pozostawić uchylone drzwi balkonowe, bo jak on się wtedy dostanie, hm. Trochę to was będzie kosztować (zwiększone koszty ogrzewania), ale nie ma nic za darmo, a romantycznych uniesień nie można tak łatwo kupić, jeśli w ogóle. Jest to rzecz bezcenna, i tylko te to dostają, które wszystko robią właściwie.
      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 09:42
        Aha, i drabiny nie zapomnijcie podstawić. Bo jak taki będzie się z 5 metrową metrem czy tam autobusem telepał, hm. Wczorajszy, to wiadomo - wrzuci do swojej beemki piątki (nowej).
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 09:43
        jakie zwiększone koszty ogrzewania? Ja raz (do tej pory) odkręciłam wszystkie grzejniki na maksa, aby sprawdzić, czy nie są zapowietrzone. Wchodzenie przez balkon? Tez pomysł😳
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 09:46
          Wchodzenie amanta przez balkon zwiększa chuć o 300%! Aczkolwiek u kobiety po 40 wtedy najwyżej możliwy jest stan ten sprzed "40".
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 09:48
          U takiej Ejdżowej jednak już nic nie da się zrobić. Ani drabina, ani balkon, ani nawet superman, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 09:49
      Ona jest tak zimna, że musi wszystkie grzejniki rozkręcić na ful. A i to jej mało, wciąż szuka tylko tego co złe, żeby białej gorączki dostać.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 09:53
        że co?
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:03
        znam takich mężczyzn, którzy znając techniki manipulacji zrobią wszystko, aby wywołać u kobiety białą gorączkę. Najpierw wykończyli mamusie, którą przez takiego socjopatę trafiła do Tworek, a później znaleźli kolejną ofiarę, bo już jedna osoba do gnębienia to za mało. Dlatego od każdego psychopaty trzeba być jak najdalej 😂🤩
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:06
          Ty go znasz, bo jesteś z tej grupy. Ha ha ha ha ha ha ha ha.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:07
          Ty też nie jesteś gorsza. A jak się starasz! Hm.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:08
          Tylko udajesz takie mała naiwne dziecko. Ha ha ha.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:12
            do mnie te teksty?, że co? serio, nic nie kumam...
            ja dużo rozmawiam z tym psychiatrą, który uświadamia mi pewne mechanizmy funkcjonowania ludzi.
            idę, bo słońce wyszło.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:15
              Ten psychiatra to dla ciebie pewnie Bóg. No cóż, niektórzy bez wskazówek nie potrafią funkcjonować. Takim trzeba pomóc koniecznie, bo są zagrożeniem dla społeczeństwa, no i oczywiście dla siebie, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:10
      Kiedyś, na samym początku (na samym samiutkim początku), to myślałem, że jesteś opanowana, zdystansowana, wyluzowana, mądra, sympatyczna, miła, itd., itp.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:14
        Ty mnie nie znasz, więc na mój temat się nie wypowiadaj. Miła? Mili ludzie w dzisiejszych czasach nie mają racji bytu...ehhh gdzie Ty się chowałeś?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:16
          Naprawdę marnie z tobą, jeśli tak piszesz.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:18
            WAZ, dzieci razem nie będziemy chrzcić, więc co ci do tego jaka ja jestem?
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:19
              Co ty z tymi dziećmi, hm.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:22
              Ja jestem niezwykle sympatyczny człowiek. Ja nie muszę z nikim być. Jak ma się dzieci i żonę, to to inaczej wygląda. A ja mam już to poza sobą, dawno. No, ale fajną i sympatyczną, to ja potrzebuję. Ale taką naturalną, a nie sterowaną przez psychiatrę.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:24
                to powodzenia w szukaniu
                jesteś manipulantem i doskonale o tym wiesz
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:30
                  Ja nie jestem manipulatorem. To ty chcesz nim być i bardzo się starasz. To twój cel i ambicje. Przyznaję, że wierzę ci co do tego jednego jedynego. Jednak ty wokół (poza tym jednym jedynym, które ci brakuje) widzisz tylko zagrożenie. Straszne, hm.
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:31
                    "którego"
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:24
              Dobra, Ejdżowa, nie gniewaj się. Tak jakoś naszła mnie chwila szczerości. I nawet nie musisz zaprzeczać (wiem swoje, ha ha ha ha ha).
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:25
                ja też wiem swoje i się gniewam i się będę gniewać- foch to foch.
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:39
                  Mnie twoje życie, lęki i radości interesują o tyle, o ile ja mogę to "wykorzystać" (tak, wykorzystać, w końcu się tu bawimy), tu, i tylko tu. Film to nie jest życie, fabuła to nie jest życie. Cafesrafe to też nie jest życie - to jest życie wirtualne. Tu się nikomu nie przewija pieluchy i nie chowa w grobie.
                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:50
                    no właśnie! Własnie to jest manipulacja
                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:56
                      Jaka manipulacja. To jest zabawa.
                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:10
                        to ja juz z toba nie bede sie bawic. Poszukaj inna
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:13
                          Och. Weź. Nie opuszczaj mnie.
                          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:15
                            20 000 zl i zastanowie sie😂
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:18
                              Chyba żartujesz. Jako kobieta, powinnaś być wyrozumiała. A pieniadze, to biorą tylko dziwki.
                              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:40
                                jestem wyrozumiała i to bardzo...gdybym nie była to bym napisała 25 000 zł
                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:45
                                  4 zl (2 kulki loda, przecież nie chodzi tu o pieniądze) I tylko dlatego, że Cię troche lubię (tylko nie wyobrazaj sobie zbyt wiele).
                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:52
                                    no...dlatego, ze mnie tylko trochę lubisz to ja nie wiem czy chcę w tym dalej uczestniczyć...
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:55
                                      Hm, coś jeszcze dorzucę, hm, tylko co, hm.
                                    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:56
                                      Mogę ci powiedzieć coś miłego.
                                      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:03
                                        to za mało. Miałam amantów którzy:
                                        1. przynosili kwiaty,
                                        2. przynosili wino,
                                        3. przynosili piękne kartki pocztowe- serio, prześliczne,
                                        4. zabierali na wycieczki,
                                        5. oglądali ze mną pełno filmów.....itd
                                        każdy pasjonował się czymś innym, a i tak nie uprosili :D
                                        musisz być bardziej kreatywny niż oni :D

ale wyrażać odczuć przez muzykę to żaden nie potrafił😈
                                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:06
                                          Że co? Że ująłem cię puszczaniem mojej muzy?
                                          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:10
                                            może poza tą, która wyrażała: "zemstę"🙄
                                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:15
                                              Aaaaaaaaaaaaaaaa, zaraz, zaraz. Przecież ja cię pięknie narysowałem (te zęby to trochę żart, trochę mi nie chciało wyjść). Przecież nikt, naprawdę nikt cię tak nie narysuje jak ja to zrobiłem. I to z wielką (no, może trochę przesadzam) ochotą. Takiego prezentu na pewno nigdy nie dostałaś. A jeśli, to pokaż, porównam.
                                              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:24
                                                takiego nie dostałam, ale ta grzywka? boże uchowaj! jak można mnie tak skrzywdzić?
                                                młodzież mówi tak: "jest grzyweczka, jest dupeczka" 😂😂😂
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:25
                                                  Co z tą grzywką nie tak? Że trochę za wysoko? Przecież ładnie, naturalnie się podkręca, a nie tak jak u ciebie podgrzewaczem jakimś. Ha ha ha ha ha ha ha ha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:28
                                                    ja i grzywka? ha ha ha ha
                                                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:27
                                                  Nie pitol, portret jest zajebisty. Choćby z tego powodu, że zrobiłem to własnoręcznie (i wszedł nieźle), a nie jak ten co poszedł do Empiku i nakupował ci kartek jakichś - ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:30
                                                    a mnie kiedy zabierzesz do kina?
                                                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:32
                                                    Ciebie nigdy. Ja ciebie chcę bzyknąć.
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:35
                                                    no to mnie zabierzesz do kina, a później bzykniesz😊
                                                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:36
                                                    pójdziemy na jakiś zboczony film🤗😏
                                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:17
                                              Która to wyrażała zemstę? "Du hast mich"?
                                              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:25
                                                Metallica: Here Comes Revenge
                                        • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:11
                                          Ty WAŻ, jaki kraj byś chciał odwiedzić, jeśli dziś mógłbyś wsiąść w samolot i gdzieś polecieć?
                                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:12
                                          A ci z kwiatami i pocztówkami, to chyba z jakieś innej epoki, hm. Wino, to i ja przynoszę jak przychodzę na bzykanie (pieszczoty, uprawianie miłości, tulenie się, głaskanie, lizania, i wspólne spanie). Co do wycieczki, to mam zamiar wyjechać w listopadzie do Włoch na kawę, ale raczej sam, chcę trochę odpocząć, po co mi stres, hm. Oglądanie filmów razem, hm. Ostatnio byłem właśnie w kinie (po chyba 1,5 roku) z nowo poznaną, dam radę przesiedzieć nawet 2 godziny. Co tam jeszcze, hm. To wszystko co napisałaś, to jakieś zgniłe pomysły wczorajszych z poradnika po tytułem "Jak zdobyć jej serce". Hm, naprawdę, hm.
                                          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:22
                                            te pocztówki najbardziej przypadły mi do gustu. Może dlatego, ze to arcydzieło, nie takie seryjne.
                                            Do Włoch? Nuuuda, jak nic.
                                            Do kina zabrać dziewczynę na randkę- straszne!
                            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:20
                              Ja żądam 20 000 jak nie chcę.
                              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:45
                                otóż to, to tak jak i ja...żądam jak nie chcę
                                uczę się od najlepszych, zapomniałeś?
                        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 11:14
                          Błagam.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:10
      Szybko jednak się okazało, że jesteś jędza z piekła rodem.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:16
        och, jaki Ty wrażliwy...sam jest tego samego pokroju, a mnie się czepia.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:11
      Taka prawda, co ja na to poradzę, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:12
      Khe khe.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:18
      Ja pamiętam, jak przez jakieś pół roku wydawałaś mi się super dziewczyna. Po twoich tekstach - luz-blues, jakaś tam wrzutka, dystans, swoboda, pogoda, sympatyczna zaczepka (do mnie), wycofanie się, dużo uśmiechów. A potem wyszedł nagle z ciebie potwór. Ha ha ha ha ha.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:23
        Bądź dla ludzi taka jakimi oni są dla Ciebie...a nie wziąłeś pod uwagę tego, ze To Ty jesteś tym potworem? Ludzie są mocno zdziwieni jak traktuje się ich tak jak oni nas traktują: oko za oko, ząb za ząb.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:28
          Nie wiem o czym ty mówisz. Ty chyba naprawdę żyjesz w innym świecie. Znam konflikty, ludzie się procesują, niszczą, doprowadzają do ostateczności (tak jak napisałaś to o... czyjejś tam teściowej). Ja jednak nie mam z tym bezpośrednio (nie w takim natężeniu) do czynienia. A ogólnie, uważam, że większość ludzi, których znam, to "normalni", mili i sympatyczni. Współczuję ci, ale myślę (co już zaznaczałem), że nastawienie na wojnę wszędzie i zawsze, to choroba.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:36
            podsumowując: musisz szukać miłej i sympatycznej (przynajmniej przez chwile) 😏
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:40
              Zgadza się, przynajmniej przez chwilę. Ja to wiem od dawna, dlatego nie mam już żadnych długich związków. Max 4 do 7 miesięcy. Aczkolwiek starzeję się, hm.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:45
                www.youtube.com/watch?v=JD0Ya6TgAxU
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:48
                ja nie wchodzę w żadne związki od 2017 roku, jak już to przelotne ZNAJOMOŚCI... na miano ZWIĄZKU trzeba sobie zasłużyć. Przynajmniej poznać moja "piątkę"
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:35
      Gdybym był manipulatorem, to już dawno byłabyś w moich szponach. Ja robię prawie wszystko, żeby ludzie mnie tu nie lubili. To jest oczywiste. Po co to robię - ano po to, żeby mieć tu wolność, swobodę i dobrą (w sensie konstrukcji, sieci) zabawę. Wiem, wiem, niby bawię się tu ludźmi. Ale tu nie ma ludzi. Tu są nicki, które mają historię poprzez swoje wpisy - i to jest dla mnie jedyna baza do tworzenia scenariusza, akcji i tej sieci.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 10:37
        a ja potrzebuję tylko kawę😵😴
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:12
      Ale jeśli dasz się zbajerować na pocztówkę, hm. Mi się nie chce.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:17
      Tak mi ten słodki uśmiech wyszedł, hm. Jakby sercem rysowane, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:20
      Zdecydowanie należy mi się coś od ciebie za ten portret. Bez dwóch zdań.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:31
        lizak? aaaa teraz nowe mentosy są, to Ci mentosa kupie. Tylko jakiego: biała czy ciemna czekolada, bo chyba nie liczysz, ze 2 rodzaje dostaniesz🙄
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:24
      Napisałem "słodki uśmiech". To jest to miłe, co obiecałem. Tak więc, jeśli miałby całość wycenić - portret oraz "słodki uśmiech", to myślę, że można by mówić o jakichś 35 tysiącach.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:27
        no mówiłam, ze jesteś materialista
        ja to chce ładna pościel. Marzy mi się biała z tasiemką granatową😍
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:30
          Och, pościeli, to i ja szukam, hm. Doszedłem do wniosku, że w sumie dobre są w Ikei - te o dużej gramaturze, białe.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:33
            ja lubię tylko biały i granatowy kolor- bo takiej jeszcze nie miałam. To ta strefa, w która lubię inwestować😉
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:35
              Tak to jest. Prawdziwym kochankom to wystarczy stara wersalka i koc jakiś, hm.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:38
                dlatego ja nie będę prawdziwnom kochankom, wolę być sama
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:31
      No, granatowy, to też mój od pewnego czasu kolor, hm. Podobno lubią go starsi i stateczni, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:34
        widocznie jestem starsza i stateczna 🤗😏🤩tak to jest po czterdziestce.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:33
      Jaki lizak? Ja nic nie pisałem o lizaku, hm. Coś ci się...
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:37
        lizak- serduszko?, bo inne to już drogie. Se kolor możesz wybrać :D
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:38
          Na razie nie mam ochoty znowu stać godzinami jak albo ch... na weselu. Zobaczymy za parę lat.
          • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:39
            "jak palant"
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:39
      No to będziesz sama.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:45
        nie będę, założymy się?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:47
          To będziesz czy nie będziesz? Zdecyduj się.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:53
            na kochankę się nie nadaję, ale do związku LAT tak, wiec to kwestia czasu jak kogoś normalnego znajdę. Mam nadzieję, ze będzie lubił seks.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:55
              LAT to jakiś skrót?
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:58
                związek typu LAT. Skrót ten pochodzi od pierwszych liter jego angielskiej nazwy "living apart together"
                • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:01
                  Aaaaaaaaaaaaa, hm. Stąd ten Perepeczko. Tak, to my tu żyjemy już 6 lat. ha ha ha ha ha ha ha. Nasz związek, jak widać, jest nawet dość trwały. Ha ha ha ha ha ha ha.
                  • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:11
                    my nigdy nie tworzyliśmy związku. Związek to deklaracja, a my nigdy nic sobie nie zadeklarowaliśmy.
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:56
              Stosujesz terapię hormonalną?
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:41
      Robisz przelew na 20 000, i ja rezerwuję od razu 2 bilety do kina.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:43
      O, jest jakaś nowa na Tinderze, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:47
        nooo, do mnie też wypisują. Aż się boje odwiedzać moja skrzynkę email na.... (nie powiem gdzie 😂, bo i po co)
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:48
          Tak to jest. Piszą, bo teraz wszyscy piszą. Ha ha ha ha ha ha ha.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:50
            ale z tobą nikt nie chce rodziny zakładać, a mi wmawiają, że najwyższa pora na dzieci😂 i chyba najwyższa pora już rodzić😂
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:54
              Dobra, dobra. Nie zmieniaj swojej twarzy, bo i tak każdy już tu (w całej sieci www) ją zna. Ha ha ha.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:26
        i przytargaj ja tu i wtedy będziesz mógł tworzyć nowy związek z nią, a z mojego życia zniknąć, bez pożegnania jak to masz w zwyczaju robić.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:27
          Kogo mam przytargać?
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:29
            tę z Tindera...skoro siedzi na Tinderze to chyba lubi takie atrakcje jak targanie
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:43
      Odczekam jakieś 1,5 tygodnia, coby sprawdzić, czy jej zależy, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:26
        takie rady dawali w pani domu?
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:45
      Ostatnio trzymałem taką jedną 2 tygodnie i się w końcu odezwałem. Ale po 6 godzinach skasowałem ją, bo nie zareagowała w odpowiednim czasie, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:48
        jak dziecko! naprawdę
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:49
          Ty jesteś jak dziecko. Już to pisałem.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:51
            Ty nie lepszy. Zachowujesz się jak dzieciak, też już to pisałam.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:51
          Wszystko płynie, nie ma co się zakotwiczać, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:45
      A Ejdżowa bawi się w jakieś widokówki i róże, hm. Gdzie ona żyje, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:46
      A podobno jest młodsza ode mnie, hm.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:52
      Nie ma znaczenia, czy ktoś wskoczy do łodzi, czy się kogoś wyrzuci za burtę. Aby do przodu, z nurtem.
    • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 12:59
      Ja viagry jeszcze nie biorę, ale mogę, znaczy się bez viagry, hm.
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:14
        dla mnie facet, który nie chce raz na tydzień, to nie jest kandydat na partnera i wtedy szukam dalej. No chyba, ze ma przesłanki, że rzadziej, bo np. wyjeżdża, albo ma problemy ze zdrowiem. W normalnych warunkach ma być raz na tydzień. Jak nie ma to ja bez problemu idę dalej.
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:15
          Och, zawsze możesz iść. Ale zawsze wracasz. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
          • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:28
            no bo Ty to wymuszasz. Ile razy byłeś smutny, że mnie tu nie było? nie musisz odpisywać na tego posta- bo w końcu przyznanie się do uczuć jest niemęskie na casesrafe
            • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:35
              Przesadzasz, już to tłumaczyłem. Tak, byłem smutny (smutny jak ktoś, kto musi czekać na autobus, na przykład). Tyle razy wywoływałem tu ciebie, jak i inne/innych na tym forum. Nie mniej (czasem mniej) ni więcej. Co oczywiście nie oznacza (o czym już dziś pisałem tu), że cię nie lubię. Gdybym cię lubił tak, jak uważasz, tobym napisał do ciebie. Nie wyciągaj więc znowu takich wniosków, jak ten komunikat do cz. Naprawdę można to było zrobić inaczej. No, ale tym masz problem ze sobą. Dość spory. Zaskakująco duży. Mnie się to w pale nie mieści, ale już teraz wiem, że zawsze można się mylić.
              • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:40
                nie napisałeś, ze mnie nie lubisz tylko, ze mnie chyba lubisz
                • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:41
                  mówił Ci ktoś, ze jesteś jak pies ogrodnika?
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:28
                    Jaki pies ogrodnika? Co to znaczy?
                    • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:33
                      pies ogrodnika, sam nie zje i drugiemu nie da...boszszsz, gdzie Ty się uchowałeś, że tego nie znasz?
                • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 13:55
                  i jak słyszę, ze ktoś mnie chyba lubi to mój popęd seksualny do tej osoby spada do - 100😂
                  • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:35
                    Ty byś chciała, żebym był jak pies ogrodnika. Nie pamiętasz już, jak mnie próbowałaś szantażować? Jeszcze niedawno, też w tym samym stylu - muszę zdecydować, albo ty, albo on/tamten - tak było jakieś 4 lata temu. Potem, że wyjeżdżasz, emigrujesz do ciepłych krajów, jeśli ja się już, teraz nie zdecyduję. Następnie 100 czekało na moją decyzję, czyli moje odpowiednie zdeterminowanie. Nie było z mojej strony odpowiedniej, to poleciało w moją stronę "śmieć" (po stokroć), "tchórz" (po stokroć), i jeszcze parę zwykłych wyzwisk (tysiąc razy). Aż dwa miesiące temu znowu dałaś o sobie znać i znowu próba szantażu - jeśli do wtorku.... Ha ha ha ha. Nie wiem o co ci chodzi. A ta historia z Łazienkami, to już naprawdę szok totalny, jakbym miał do czynienie z niezrównoważoną psychicznie. I naprawdę nie wiem, jak ty funkcjonujesz na co dzień, hm.
                    • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:37
                      mylisz mnie z Agnieszką...wiesz co? przeczytaj jeszcze z jedną jej ksiązke hihihi
                      • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:40
                        Jaką Agnieszką? Chylińska?
      • ageofwar Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:35
        WAZ pytanie z innej beczki...jest przystojny facet, ale hihihi słucha metalu i.... uwaga jego hobby to astrologia. Jak to rozumieć? Jest wróżem? Chyba olać gościa, co?
        • wcionszrzywy Re: Babole i inni. Tom III. 24.10.18, 14:36
          Nie musisz wcale olewać, naprawdę. Jeszcze się tylko ubrudzisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka