Gość: Mówca Umarłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:56 Mogę wyjechać z facetem, który jest niezły w łóżku, ale ma małego. Albo jechać do faceta, który ma dużego, ale jest jakiś dziwny. A kolejny weekend bez sexu mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: macieo Re: Co robić w weekend ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:58 a co, rozmiar jest dla Ciebie aż tak ważny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mówca Umarłych Re: Co robić w weekend ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:02 Niestety tak. Na samą myśl jak we mnie wchodzi . . . poprostu.........wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macieo Re: Co robić w weekend ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:14 heh, to chyba sobie odpowiedzialaś na swoje pytanie :) a mówią, że nie liczy się wielkość a technika... :))) miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
pinga-pinga Re: Co robić w weekend ? 15.10.04, 12:09 A który się przyzna, że ma małego? Albo, że jest nieudacznikiem w łóżku? He he sami wyposażeni, piekni, młodzi i bogaci. Pozd Odpowiedz Link Zgłoś
racingismylife Re: Co robić w weekend ? 15.10.04, 12:14 malego tzn 14 cm ? masz naprawde ciezki wybor, ale chyba lepszy maly ale wariat niz duzy pokraka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mówca Umarłych Re: Co robić w weekend ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:19 Duży sprawia mi frajdę, ale z małym zawsze mam orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.mamba Re: Co robić w weekend ? 15.10.04, 12:21 Znam faceta, który jest świetnym kochankiem - żonaty. Mogę się podzielić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mówca Umarłych Re: Co robić w weekend ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:27 Ale problem jest w tym, że jest ich za dużo i nie wiem co wybrać. A przed chwilą dostałam zaproszenie na imprezę niespodziankę. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Co robić w weekend ? 15.10.04, 12:28 Gość portalu: Mówca Umarłych napisał(a): > Mogę wyjechać z facetem, który jest niezły w łóżku, ale ma małego. > Albo jechać do faceta, który ma dużego, ale jest jakiś dziwny. > A kolejny weekend bez sexu mnie nie interesuje. Kup sobie lepiej szczotkę i zostań w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mówca Umarłych Re: Co robić w weekend ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 12:29 Szczotkę mam na codzień. A ja mam ochotę na ostry sex. Odpowiedz Link Zgłoś