IP: 192.168.5.* 20.04.02, 17:41
to jest ten zdebilały palant co to wygraża wielu, a o mojej buźce powiedział ,
że krzywa?
A może ty palancino o zezowaty jesteś?
Z góralska ci się wytnie w kły na tym Bemowie jeśli tak prosisz.
Pamiętam żeś mi zalecał woreczek na zęby i jakies naczynie na krew, to wezmę i
będziesz miał jak znalazł.
Będę ci o tym przypominał i żebyś się ostatniego dnia nie zesrał to już we
czwartek postę puj jak przed udaniem się na zabieg operacyjny. Przybądź
wypróżniony i wykąp się jak trzeba.
IGNORUJĘ CIEBIE I TWOJE BYSTRE UWAGI.
Pan Kubek
Obserwuj wątek
    • Gość: xp Pieluchomajtki dla dorosłych,psota: lanie do kubka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 17:44
      jak byłem mały uwielbiałem grać na podwórku
      w piłkę z kolegami
      czasem jakaś obrzydliwa morda starucha
      waliła kułakiem w okno i wykrzykiwała
      jakieś gromy, przekleństwa, miała nawiedzony
      wzrok i poczucie władzy, ale tych choler
      nie było słychać przez szybę,
      no to graliśmy dalej...
      chyba te stetryczałe dziady już nie żyją,
      a na pewno nie mają jak nie miały siły, pójść na skargę do dyrektora szkoły

ale niodmiennie czerpały poczucie mocy ze swych groteskowych gróźb

• Gość: kubek Re: Pieluchomajtki dla dorosłych,psota: lanie do kubka IP: 192.168.5.* 20.04.02, 17:54
        Gość portalu: xp napisał(a):

> jak byłem mały uwielbiałem grać na podwórku
        > w piłkę z kolegami
        > czasem jakaś obrzydliwa morda starucha
        > waliła kułakiem w okno i wykrzykiwała
        > jakieś gromy, przekleństwa, miała nawiedzony
        > wzrok i poczucie władzy, ale tych choler
        > nie było słychać przez szybę,
        > no to graliśmy dalej...
        > chyba te stetryczałe dziady już nie żyją,
        > a na pewno nie mają jak nie miały siły, pójść na skargę do dyrektora szkoły
        >
        >
        > ale niodmiennie czerpały poczucie mocy ze swych groteskowych gróźb
        >

Sądzę , że odnosisz ten tekst do Mario, który właśnie usiłujekubka ścieżki
        prostować i liczy na możliwość krzywienia i tak już jego zdaniem , krzywej twarzu
        kubka. Na takie groźby odpowiadam jedynie , ze jeśli wola to stanę i pozwolę, a
        raczej w rychle ułatwię wypoczynkową pozycję temu palantowi. I tyle.
        kubek
        Dla mnie bez różnicy i mogę mu w ten ryj wyciąć także i na Bemowie.
        • Gość: xp Re: Pieluchomajtki dla dorosłych,psota: lanie do kubka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 18:03
          mario tutaj sobie psoci
          a ty walisz kułakiem
          w szybę, konflikt pokoleń
          • Gość: kubek Re: Pieluchomajtki dla dorosłych,psota: lanie do kubka IP: 192.168.5.* 20.04.02, 18:06
            Nie wiem czy mnie nie przeceniasz. Metrykalnie, ma się rozumieć!::)))kubek
            • kitek1 wirtualne grozby karalne................. 20.04.02, 18:08
              ciekawe, jaki artykul na to jest:)
              • Gość: kubek Re: wirtualne grozby karalne................. IP: 192.168.5.* 20.04.02, 18:19
                Zapewne ...satyryczny. W dobrym satyrycznym piśmie. Mario czytuje NIE , to może
                tam się drukuje taki Kodeks;))
                kubek
                • kitek1 to cos sie pan, tak na ubecka kreature napial..... 20.04.02, 18:21
                  satyry, pan nie wyczul,
                  • Gość: kubek Re: to cos sie pan, tak na ubecka kreature napial..... IP: 192.168.5.* 20.04.02, 18:35
                    Ta ubeckość to nie jest moja inicjatywa, a sam wielokrotnie wskazywałem, ze
                    wiązanie mnie (?) z taką formacja i tamtym okresem, jest nieporozumieniem.
                    Wspominałem też, że jest niestosownością wobec tego co spotykało moją rodzinę
                    ze strony "smutnych panów" w czarne lata. Panowie widać nie w pełni pojęliście
                    lub nie chcieliście pojąć. Przypisywanie właśnie mnie pewnych cech, technik
                    postępowania jest w tym przypadku chybione i wskazuje na myślenie , iż każdy
                    sądzi według siebie. Pana , Panie kitek, na końcu posądzałbym o działanie na
                    rzecz władyków tamtej epoki i to w osobliwej skrytości, natomiast Pański
                    kolega...o tu można mieć wiele wątpliwości. Jako niby sportowiec, jakieś
                    wyjazdy jakieś drobne zakapowanie, bo przecież o wynikach sportowych na dużą
                    miarę mowy nie ma. Tak więc raczej tu widziałbym jakieś możliwości współpracy z
                    takimi służbami, bo i trochę nawyków mu zostało. I ta terminologia!
                    Ale to nie jest moja sprawa. Ja zwyczajnie nie lubię chamstwa i prostactwa.
                    A jesli ono aspiruje do zbyt wysokich zaszczytów, staram się je tępić.
                    Lepperyzm, Panie Kitek , to według mnie ten kierunek jaki Pańskiemu druhowi
                    bliski. I ja tego nie lubię.
                    Mogę?
                    kubek
                    • kitek1 nie chodzilo o formacje................... 20.04.02, 18:39
                      ale o metody,
                      nie obce panu i tejze formacji,
                      • Gość: kubek Re: nie chodzilo o formacje................... IP: 192.168.5.* 20.04.02, 18:50
                        kitek1 napisał(a):

> ale o metody,
                        > nie obce panu i tejze formacji,
                        Upierałbym się przy tym, abyś Pan doczytywał. Najchętniej ze zrozumieniem,jeśli
                        Pan łaskawy. I jeszcze jedno, nie sądzę aby tego rodzaju rozmowy, tak prowadzone
                        i na taki temat, były tym o czym Pan marzy w sobotnie popołudnie. Jeśli się
                        mylę , to...pogratulować.
                        Życzę udanego i miłego wieczoru.
                        Mój będzie wcale miły. To wieczór teatralny czego i Panu życzę.
                        kubek
                        • Gość: xp Re: nie chodzilo o formacje................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 18:55
                          sobie Pankujecie chłopaki
                          fajne pogo nie ma co
                          • kitek1 blotko pryska jak talala............. 20.04.02, 19:04
                            a ubeczek do teatru poszedl:)
                            chyba, jednego widza:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka