jeleniogorzanin 21.04.02, 11:34 codziennie wysyła jeleniogorzanin:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena8 Re: Slłoneczko dla Magnolii i nie tylko 21.04.02, 11:46 to Ty wytrwały facet jesteś tak codziennie wysyłać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Slłoneczko dla Magnolii i nie tylko 21.04.02, 11:53 witam:) wytrwały to ja jestem,nie wiem czy w uczuciach,a wysyłam od dwóch dni,zobaczymy ile mi sie uda i kiedy mnie panie zbluzgają i się im to znudzi,pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 11:53 bo magi pojawi sie tu, dopiero jutro rano:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 11:56 witam! dziekuję za informację wiem,że ona pracuje tutaj od pon. do piątku,ale jest tutaj tyle pieknych pań,że trudno sobie odmówić miłych pogawędek. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 11:58 w cieplicach, tez sa fajne panienki, szczegolnie moje kolezanki ze zlobka:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 12:04 te panienki z cieplic pewnie sa niezłe,ale te zawodowe urzędują w karpaczu,cieplice to taki malutki przystanek do prawdziwej kariery:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 12:12 to ty takich panienek, na forumie szukasz:( Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 12:15 takich tutaj nie znajdziesz:( Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 16:41 witam po obiadku:) ja na forum nie szukam żadnych dziwnych panienek,odpowiedziałem temu koledze kitkowi,że w cieplicach to jest przedszkole w porównaniu do karpacza,więc nie wiem z czym on mi tutaj wyjechał,ja rozmawiam chętnie ze wszystkimi,najlepiej normalnymi kobietami,rzadziej z jakimiś dziwnymi facetami,pozdrawiam miłe panie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 16:51 nie wiem czy jestem całkowicie normalna ale dzięki za pozdrowionka i również pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 17:00 witam:) zapewniam,że nie było moim zamiarem kogokolwiek obrażać,poprostu z tym kolegą kitkiem dobrze się niezrozumieliśmy i tyle,wiem przecież,że szukanie dziwnych kobiet nie odbywa się na tym forum,nie było to moim zamiarem,pozdrawiam piękną panią:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 17:08 tylko,że nikt nie poczuł się obrażony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 12:01 a skąd ta pewność, że pogawędki będą miłe? bo co do pań to z pewnościa piękne są:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: jak to bardzo pilne, to moge przekazac............ 21.04.02, 12:13 poprostu uważam ,że wystarczy już tych niemiłych słówek,trzeba zmienić ton,pozdrawiam wszystkie miłe panie,czmycham do mojej ukochanej pracy,w obiadzik sie odezwę jak ktoś będzie chciał ze mną jeszcze rozmawiać,pa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Slłoneczko dla Magnolii i nie tylko IP: 195.205.73.* 22.04.02, 08:02 jeleniogorzanin napisał(a): > codziennie wysyła jeleniogorzanin:))) Dziękuję, wczoraj rzeczywiście wyjrzało, a dziś zgłaszam reklamację, przyszły chmury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Slłoneczko dla Magnolii i nie tylko IP: *.sp / 192.168.5.* 22.04.02, 08:31 ;))) kawka? ;))kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: Slłoneczko dla Magnolii i nie tylko IP: 195.205.73.* 22.04.02, 08:49 Gość portalu: ;-) napisał(a): > ;))) kawka?... pytanie...oczywiście...z kubka > ;))kubek Odpowiedz Link Zgłoś
jeleniogorzanin Re: Slłoneczko dla Magnolii i nie tylko 22.04.02, 12:14 nie mów hop,przed zachodem słońca,dzień się jeszcze nie skończył,pewnie słoneczko dla ciebie wyjrzy:) czmycham do ukochanej pracusi,pa,pa:))) Odpowiedz Link Zgłoś