mario2 18.10.04, 07:50 czyw poniedzialek wszystkie adminy spia do 12 i nikomu sie nie chce tego gnoju tu posprzatac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewcia.p Re: Szkodnik 18.10.04, 07:54 widać tak, :)))) jak zwykle bałagan po weekendzie, tak jak na ulicach dopiero sprzątają proponuje zmienić godziny pracy dla adminów :D:D hehe pobudka o 5 rano ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szkodnik 18.10.04, 07:55 To i tak nic nie da! Przeciez oni sie tym w ogole nie przejmuja! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Szkodnik IP: *.war.eden.com.pl / *.eden.com.pl 18.10.04, 08:13 zalość przeogromna.. czy to normalne? ps. do pracy rodacy!!! mamy poniedzialek-haaaallloooooo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szkodnik 18.10.04, 08:21 A po co w poniedzialek pracowac, skoro za 4 dni mamy weekend? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Szkodnik 18.10.04, 11:47 ....na razie nic na to nie poradzę, choć kroi sie admin na FT....trzeba czekać i klikać w "śmietniki"....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szkodnik 18.10.04, 11:57 Mnie juz reka boli od tego klikania! A wiem kto sie na AS zglosil, tylko jakas martwa cisza nastala :( Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Szkodnik 18.10.04, 12:23 ...trwa debata nad kandydaturą, niebawem zostaną ogłoszone wyniki głosowania....hehehehehehe.....jak w sejmie....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Szkodnik 18.10.04, 12:00 czesc pijaku alkoholowy nie wnerwiaj sie od samego rana bo to zajebiscie zle wplywa na urode Bydlaku Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Szkodnik 18.10.04, 12:17 ???????????????????? NIE!!! To niemozliwe!!! Ty zyjesz????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Szkodnik 18.10.04, 12:26 niezbadane sooooo wyroki nieba tylko brak wody zabija a ja nieustannie pracuje nad jej uzupelnianiem w organizmie Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Szkodnik 18.10.04, 12:32 ...a propos wody...:))))) Warszawiak, Ślązak i Kaszub na wakacjach w Egipcie, płynąc łódką wyłowili z wody gliniany dzban z dziwną pieczęcią. Złamali pieczęć no i oczywiście z dzbana wyleciał dżinn. Dżinn: Dobra, uwolniliście mnie, to macie wasze trzy życzenia. Po jednym na każdego starczy. Kaszub: Ja tak kocham Kaszuby. Niech zawsze woda w jeziorach będzie czysta, ryb pod dostatkiem a turyści porządni i bogaci. Dżinn: Nudnawe życzenie, ale jak chcesz. Zrobione. Warszawiak: Wybuduj dookoła Warszawy ogromny mur, żeby odgrodzić moje miasto od reszty tego zacofanego kraju i żeby żadni wsiowi mi tu nie przyjeżdżali. Dżinn: OK. Zrobione. Ślązak: Powiedz mi coś więcej o tym murze. Dżinn: No, otacza całe miasto, jest betonowy, wysoki na kilometr i szeroki na trzy kilometry u podstawy. Mysz się nie prześliźnie. Ślązak: Dobra. Nalej wody do pełna. ;-) .....od razu mówię, że to ściągnąłem z innego foruma....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: Szkodnik IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 18.10.04, 13:00 szkodnik mordo zacofana niemyta aby raz masz u mie plusa za ten kawał hehehehehe motor pozdr Cie spod słoika gorzoły hehehe mario też Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Szkodnik 18.10.04, 13:05 > szkodnik mordo zacofana niemyta aby raz masz u mie plusa za ten kawał heheheheh ....nie dość że śmieszny, to jeszcze prawdziwy....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ [...] IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 18.10.04, 13:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Szkodnik 18.10.04, 13:26 .....eeeeeee, tygrys, a coś ty powiedział....???? huehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: maryś nadstaw doope.... 18.10.04, 13:23 ....kurde, strasznieś agresywny.....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: maryś nadstaw doope.... 18.10.04, 13:33 Glupota zawsze na mnie tak dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: maryś nadstaw doope.... IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 18.10.04, 13:59 szkodnik skończ mie wycinać bo ci dam po japie;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: maryś nadstaw doope.... 19.10.04, 07:10 ....odpaprochuj się cieniasie, ja nie mma uprawnień na FT, zacznij podlizywać się zosi.....hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Re: maryś nadstaw doope.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 20:56 ja do tego nie dopuszcze,wiecie o tym:) Odpowiedz Link Zgłoś