kanuk 27.10.04, 03:00 -wiesz, skonfrontowalam wreszcie Edwarda w sprawie tego kawalka neglizu bez gory, przodu i plecow, ktory znalazlam w jego szufladzie. -no i co ? -okazuje sie ,ze to pasek ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neochuan Goha 27.10.04, 09:55 -tyyyyyyyy, jaka ona jest podobna z pleców! -noooo, hm, ale do kogo?? -też nie wiem, ale podobna Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Hacha? 27.10.04, 10:39 www.google.pl/search?hl=pl&q=Prezydent%2BEmil%2BHacha&spell=1 Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka powiedziała mi też Zocha 27.10.04, 19:16 której nigdy nikt nie kochał, że słyszała jak Ty w windzie tłumaczyłeś temu Lindzie, że ogólnie to jest nieźle, tylko sensu życia brak - to tak? raz w niedzielę przy kolacji się znalazłam w sytuacji, co tu kryć, ach, niewesołej.. powiedziałeś tak przy stole, że ogólnie to nas lubisz, tylko ten sens życia gubisz.. chyba się z Tobą rozwiodę, zabiorę ze sobą młode, bo Ty na moją urodę nie patrzysz już.. chyba odejdę z kredensem i łzę zabiorę i rzęsę, a Ty jak durny z tym sensem zostaniesz sam.. chyba odejdę z wanienką, młode zobaczysz nieprędko, a Ty jak głupi z panienką zostaniesz sam.. (M. Umer) Odpowiedz Link Zgłoś