mella5 02.02.04, 20:33 Kto uważa, że Zoh jest fajnym facetem niech się wpisze :) --- Gdzie jest Bob? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ejno Re: Fanklub Zoha 02.02.04, 20:52 Nosz oczywiście, że ja sie wpisuje jak najbardziej tylko, że bym jeszcze dodała, że jest śliczny :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mella5 Re: Fanklub Zoha 02.02.04, 21:59 No oczywiście, że śliczny, mądry i można z nim pogadać, ... itp itd, --- Gdzie jest Bob? Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Fanklub Zoha 02.02.04, 22:07 To teraz moje trzy słowa ... ja bardzo dziękuję za ten szczytny dowód akceptacji, ale poważnie nie trzeba było. Jak dla mnie już samo to, że znosicie moje humory jest wystarczające. A tu jeszcze coś takiego ... Ps. Ale na przyszłosć nigdy więcej :P zresztą i tego razu też miało nie być, ale znalazła się jakas życzliwa dusz co wróciła skasowany wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Fanklub Zoha 02.02.04, 22:11 Ja się wpiszę kiedy indziej, teraz nie mam czasu bo z nim gadam;) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Fanklub Zoha 02.02.04, 22:17 no i ja sie wpisze, co prawda Zoh`a nie widzialam, ale jest bardzo sympatyczny,to potwierdzam..... a i na dodatek skromnos chyba ma wrodzona.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Fanklub Zoha 02.02.04, 22:20 Kendo my tu Ci możemy zdjęcie zapodać.I Zoh się na pewno ucieszy:P Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Fanklub Zoha 02.02.04, 22:23 CHA CHA CHA tak stanowczo zdjecie powinno byc na stronie glownej naszego gospodarza;);) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Fanklub Zoha 03.02.04, 22:07 Czarna o!!!!!!!! no to dawajcie to zdjecie dziewczyny :))))))))) mysle,ze Zoh jakos to zniesie,,,, obiecuje nie bede surowa w krytyce hi,hi, widze zwolennikow przybywa bo i Izis sie zjawila..... chetna do popatrzenia na Zoha.... Odpowiedz Link Zgłoś
mella5 Re: Fanklub Zoha 04.02.04, 17:35 Kiedyś zdjęcie Zoha widniało na jego stronce internetowej, jak jest teraz nie wiem, bo dawno tam nie byłam ;) --- Gdzie jest Bob? Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Fanklub Zoha 04.02.04, 19:35 to podajcie ta strone dziewczyny,,,,, prosze.... niech i ja popatrze.... pozdrawiam cieplunio Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Fanklub Zoha 04.02.04, 19:41 Stronka jest w sygnaturce Zoha:P I tam jest zdjątko,co prawda stare bo teraz jeszcze bardziej wypiękniał,ale zawsze to coś:) P.S.ja tylko naprowadziłam..nic nie wklejałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 wyznanie miłosne:D 18.03.04, 00:52 Strasznie kochane to chłopaczysko.Kocham jak kobietę,zeby nie było podtekstów:) Hmm jak kobiete tez źle..kocham jak przyjaciółkę.Teraz będzie jak na murze heheh I LOVE ZOH !! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: wyznanie miłosne:D 18.03.04, 01:32 Czyżbyś się znalazła już w fazie rozglądania za "świeżym narybkiem"? :-p Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: wyznanie miłosne:D 18.03.04, 07:36 nie jestem zazdrosny, nie jestem zazdrosny, nie jestem zazdrosny...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: wyznanie miłosne:D 18.03.04, 11:33 Ooooo ludzie, ale nakręciał ... zagmatwała ... . Jak widac niektórym osobom mocno wieczorne a własciwie nocne godziny chyba nie służa percepcji ... hehehehe ... :P. Lodbrok: bardzo dobrze, bardzo dobrze, bardzo dobrze :D. Odpowiedz Link Zgłoś
ni.tka Re: wyznanie miłosne:D 18.03.04, 11:57 A ja jestem zazdrosna, tylko ze nie o Zoha a o Czarna. Taaak, to mnie sie mow, ze jutro do pracy na 5, ze idziemy spac, a sie siedzi do 1 w nocy :P Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: wyznanie miłosne:D 18.03.04, 12:25 No dobra to o kogo ja mgę być zazdrosny ... co? Każdy jest o kogoś zazdrosny tylko ja jakiś lewy jestem :(. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: wyznanie miłosne:D 18.03.04, 14:27 Bo ty masz wszystko czego chcesz i nie masz być o co zazdrosny:-))) Jaki bezczelny no!...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Wyznanie bezlitosne 21.03.04, 02:04 Nie jestem w jego fanklubie!!! Jak ktoś chce szczyć to mu wolno! Zadnej cenzury obyczajowej! Znam ten ból i rozpacz: POEMAT O SIKANIU > Poranek wczesny > Jade pospiesznym > Wprost do Warszawy > Zalatwiac sprawy > Pociag o czasie > Ja w drugiej klasie > Wagon sie kiwa > Pije trzy piwa > Lódz Niciarniana > W pecherzu zmiana > Pecherz nie sluga > A podroz dluga > Ruszam z tej racji > Do ubikacji > Kto zna koleje > Wie, jak sie leje To, co trzesie się > W Los Angelesie > Forme osiaga > W polskich pociagach > Wyciagam lape > Podnosze klape > Biada mi biada > Klapa opada > Rzednie mi mina > Trza klape trzymac > Lokiec, kolano > Trzymam skubana > Celuje w szparke > Puszczam Niagarke > Tryska kaskada > Klapa opada > Fatum zlowieszcze > Wszak wciaz szcze jeszcze > Organizm plynna > Spelnia powinnosc > Najgorsze to, ze > Przestac nie może > Tocze z nim boje > Jak Priam o Troje > Chce sie powstrzymac > Ratunku ni ma > Pociag sie giba > A piwo splywa > Lece na sciane > Z mokrym organem > Lecac na druga > Zraszam ja struga > Wagonem szarpie > Leje do skarpet > Tanczac Czardasza > Nogawki zraszam > O, straszna meko > Kozak, flamenco > Tancze, cholera > Wzorem Astair'a > Miota mna, ciska > Ja organ sciskam > Wagon sie chwieje > Na lustro leje > Sklad sie zatacza > Ja sufit zmaczam > Wszedzie Labedzie > Jezioro będzie > Odtanczam z placzem > La Kukaracze > Zwrotnica, podskok > Spryskuje okno > Nierówne zlacza > Buty nasaczam > Pociag hamuje > Drzwi obsikuje > I pasazera > Co drzwi otwiera > Plus dawka spora > Na konduktora > Resztka mi kapie > Na skrót PKP > Wreszcie pomalu > Brne do przedzialu > Pasazerowie > Patrza spod powiek > Pytania skape > "Gdzie pan wzial kapiel?" > Warszawa, Boze! > Nareszcie dworzec! > Chwilo szczesliwa > Na peron splywam > Walizke trzymam > Odziez wyzymam > Ach, urlop blogi > Od fizjologii > Ulga bezbrzezna > Pociag odjezdza > Rusza maszyna > Hen w dal > Po szczy... > Po szynach Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Fanklub Zoha 18.03.04, 21:57 No dobra to ja tak dla ciebie lodbrok " I LOVE LODBROK;)" Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Fanklub Zoha 19.03.04, 07:18 O matko, to się porobiło:-)))Ale fajosko. Monopol Zoha został przełamany:-)). Az buraka przytoczyłem....Ejno, ale ciągle nie wiemy dlaczego nie pamiętasz, że byłaś u Zoha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Fanklub Zoha 19.03.04, 14:21 Pamietam ze u niego bylam tylko mnie tego sprzeta nie pokazywal bo chyba wtedy jeszcze nie mial albo co..... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Fanklub Zoha 19.03.04, 14:44 ejno napisała: > Pamietam ze u niego bylam tylko mnie tego sprzeta nie pokazywal bo chyba wtedy > jeszcze nie mial albo co..... A teraz jest już chłopak duży to i sprzęt sie pojawił hihihi:P Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Fanklub Zoha 19.03.04, 14:45 No dobra potwierdzam kiedyś sprzęt był mniejszy i nie rzucał się tak w oczy jak obecnie :P ... hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
naer Re: Fanklub Zoha 21.03.04, 11:29 A ja sprzęt widziałam :P Bajerancki... tak gorący, że trzeba aż dwa wiatraczki... że o chłodzeniu wodnym nie wspomne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Fanklub Zoha 19.03.04, 23:09 A ty Lodbrok tak sie zawstydziles ze zmieniasz temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Fanklub Zoha 21.03.04, 14:19 No dobra przyznać się kto jeszcze widział sprzęt Zoha??? Odpowiedz Link Zgłoś