Dodaj do ulubionych

witam wszystkich

IP: *.big / *.devs.futuro.pl 31.10.04, 17:19
witam wszystkich - właśnie dołączyłam do szczęsliwych posiadaczy internetu -
i niemal od razu trafiłam na tę ciekawą i fajną stronę!!przejrzałam Wasze
wypowiedzi i jestem pod wrażeniem niektórych...mam nadzieję że przyjmiecie
mnie do Waszego grona:-
pozdrawiam Was cieplutko!!
:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: czereśniak Re: witam wszystkich IP: 210.177.248.* 31.10.04, 17:26
      niech będzie pochwalony!
      to pod wrażeniem,których wypowiedzi jesteś?
    • Gość: magdalenka Re: witam wszystkich IP: *.big / *.devs.futuro.pl 31.10.04, 18:11
      tych i owych...nie bede ich tu cytowac, ale niektóre skłaniaja do
      myslenia...niektóre są po prostu chamskie...ale o tych się szybko zapomina...:-)
    • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 18:21
      Witaj, w gronie szczesliwych posiadaczy tego _diabelskiego narzedzia_ :)
    • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 18:39
      czesc magda :))
      • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:16
        Witaj _nożycoręki_ :)))
        • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:17
          czesc libressa :)
          rozumiem ze w niedziele i swieta poczta nie pracuje :))
          • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:19
            To jest pytanie czy stwierdzenie???:)))
            • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:22
              stwierdzenie :)))
              bo listonosza dzisiaj nie bylo ...
              • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:24
                On od wczoraj jest u Ciebie i czeka...:)))
                • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:37
                  listonosz sie odnalazl u sasiadki, slyszalem ze pies na baby, dostal wiec
                  eksmisje :))
                  • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:46
                    No cóz, sasiadka przejmie listonosza z _wszystkimi emeryturami_
                    ma głowe do biznesów :)))
                    • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:48
                      wyslalem go do Ciebie, powiedzialem ze masz dobre serce :))
                      • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:51
                        Cos mu sie długo _schodzi_, moze wstąpił jeszcze gdzies na piwo:)))
                        • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:55
                          wrocil do mnie upierdliwiec, kazalem mu jeszcze raz adresu poszukac, za typ :))
                          • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:56
                            Widocznie moje serce jest mu obojętne :)))
                            • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 20:05
                              powiedzial ze wrocil do mnie bo lepiej gotuje :))
                              • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 20:08
                                Dobry wybór, u mnie mogłby liczyć tylko na kawę i brandy :)))
                                • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 20:11
                                  hmm jak wode przypalisz to nie widac w tej kawie :)))
                                  • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 20:14
                                    To bardzo prawdopodobne, kuchnia nie jest moim ulubionym miejscem :)))
                                    • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 20:31
                                      nie ma to jak zakupy :)))
                                      • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 20:33
                                        Ależ skad Ci to przyszło do głowy, zakupow nie cierpię :(((
                                        • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 20:35
                                          na szczescie :))
                                          • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 20:39
                                            Co wcale nie oznacza,że _karta_ pajeczyna _obrasta_ :)))
                                            • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 21:03
                                              pewnie lakier juz zdarty :))
                                              • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 21:05
                                                z _platyny_ nie jest tak łatwo :DDD
                                                • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 21:22
                                                  kobieca proznosc? :))
                                                  • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 21:30
                                                    ależ skąd pragmatyzm :)))
                                                  • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 21:39
                                                    to slowo jest ostatnio trendy ... u feministek
                                                  • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 21:42
                                                    U nich modne, ja to juz bardzo dawno odkryłam,ale nie przestałam być
                                                    Kobietą :))))
                                                  • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 21:51
                                                    jedno drugiego nie wyklucza :))
                                                  • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 21:54
                                                    to bywa bardzo przydatne, lepsza komunikacja z meżczyznami :DDD
                                                  • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 22:03
                                                    sadze ze raczej brak prozumienia i zrozumienia :))
                                                  • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 22:06
                                                    Pragmatyzm moze objawiac sie na wiele różnych sposobów,
                                                    sprawdziłam empirycznie, to bardzo dobrze działa,
                                                    ku chwale zainteresowanych, oczywiscie odrobina szalenstwa nie zaszkodzi :)
                                                  • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 22:09
                                                    kontrolowanego?
                                                  • Gość: Maryna Re: a ten znowu lata z ptakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:13
                                                    nawieszhu !
                                                  • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 22:18
                                                    Bardzo delikatnie, tak :)))
                                                  • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 22:22
                                                    pierwszy raz przyznalas mi racje :) chyba dodam ten watek do ulubionych hehe
                                                  • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 22:23
                                                    bedzie mi bardzo miło :)))
                                                    to tez jest pragmatyzm z mojej strony ;)
                                                  • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 22:26
                                                    jakos trzeba to wytlumaczyc :))
                                                  • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 22:30
                                                    Czy ja muszę sie tłumaczyć, chyba nie,
                                                    nasza konwersacja, ma jeszcze inny wymiar,
                                                    jakos nikomu nie przychodzi do _głowy_
                                                    napisac ,ze sama ze sobą piszę :))))
                                                    Chyba ten wątek dodam do Ulubionych :)
                                                  • zosia.samoosia Re: witam wszystkich 31.10.04, 22:32
                                                    nigdy nie pisalem sam ze soba ... polecasz ? :)))
                                                  • libressa Re: witam wszystkich 31.10.04, 22:34
                                                    Ja tez,ale sa tacy , ktorzy tak mysla, chyba
                                                    z własnego doswiadczenia,k
                                                    viede watek z Tobą w tytule, chyba spamik :))))
    • ewelinal1 Re: witam wszystkich 31.10.04, 19:40
      Dobry wieczor ..Magdalenko
    • Gość: magdalenka Re: witam wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 10:26
      cześć razjeszcze:-)
      • peterli Re: witam wszystkich 01.11.04, 10:57
        czesc dziewczyny i chlopaki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka