Dodaj do ulubionych

czego się najbardziej dziś boicie.....

03.11.04, 00:28
czego się naprawde boicie..jak sobie radzicie z waszymi lękami?
Obserwuj wątek
    • Gość: bosky Re: czego się najbardziej dziś boicie..... IP: *.rz.htw-dresden.de 03.11.04, 13:58
      boje sie pajakow bo ja z nazwiska mucha :) a jak widze pajaka to zabijam :)
      • Gość: tekla do boksy IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 03.11.04, 17:17
        lezka mi poplynela ze smiechu <lol> biedne pajaczki :>...

Ja sie boje hmm... smierci osob mi najblizszych ze nie bede umiala sobie
        poradzic z ich odejsciem, pozatym...mimo ze mam 20 lat na karku to strasznie
        boje si efigur woskowych :/(uraz z dziecinstwa) jak bylam kiedys w Berlinie to
        przyjechalo slynne londynskie muzeum figut woskowych wszystko ladnie pieknie
        ale jak przeszlam do pokoju "tortury" no to juz z tamtad sama nie wyszlam :)
        pozdrawiam:)
    • Gość: verner Re: czego się najbardziej dziś boicie..... IP: *.dwi.uw.edu.pl 03.11.04, 18:23
      że się nie nadaję i sięnie będę nadawał - iże chyba zacznę oszukiwać, bo tak
      jak żyję żyć nie wolno, tak jak myśleć myśleć nie wolno, nie wolno pragnąć
      czego pragnę itd..
      • italy_m Re: czego się najbardziej dziś boicie..... 03.11.04, 18:43
        najbardziej boje sie starosci....
        • aniabania25 Re: czego się najbardziej dziś boicie..... 03.11.04, 20:17
          boję się że niedługo świat zaleje fala głupoty.

a może to już nastąpiło...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka