filosofia 03.11.04, 00:28 czego się naprawde boicie..jak sobie radzicie z waszymi lękami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bosky Re: czego się najbardziej dziś boicie..... IP: *.rz.htw-dresden.de 03.11.04, 13:58 boje sie pajakow bo ja z nazwiska mucha :) a jak widze pajaka to zabijam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla do boksy IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 03.11.04, 17:17 lezka mi poplynela ze smiechu <lol> biedne pajaczki :>... Ja sie boje hmm... smierci osob mi najblizszych ze nie bede umiala sobie poradzic z ich odejsciem, pozatym...mimo ze mam 20 lat na karku to strasznie boje si efigur woskowych :/(uraz z dziecinstwa) jak bylam kiedys w Berlinie to przyjechalo slynne londynskie muzeum figut woskowych wszystko ladnie pieknie ale jak przeszlam do pokoju "tortury" no to juz z tamtad sama nie wyszlam :) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verner Re: czego się najbardziej dziś boicie..... IP: *.dwi.uw.edu.pl 03.11.04, 18:23 że się nie nadaję i sięnie będę nadawał - iże chyba zacznę oszukiwać, bo tak jak żyję żyć nie wolno, tak jak myśleć myśleć nie wolno, nie wolno pragnąć czego pragnę itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
italy_m Re: czego się najbardziej dziś boicie..... 03.11.04, 18:43 najbardziej boje sie starosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniabania25 Re: czego się najbardziej dziś boicie..... 03.11.04, 20:17 boję się że niedługo świat zaleje fala głupoty. a może to już nastąpiło...? Odpowiedz Link Zgłoś