Dodaj do ulubionych

ZDAŁA!!!!!

06.11.04, 12:36
Mamy nową kierowniczke:)))
Zdała za pierwszym razem i bez dwania dupy :)) hehehhe:))
Obserwuj wątek
    • jetbang Re: ZDAŁA!!!!! 06.11.04, 12:39
      ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! G R A T U L A C J E ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
      • ceper_pepper Re: ZDAŁA!!!!! 06.11.04, 14:01
        Również gratulacje :)
    • ejno Re: ZDAŁA!!!!! 06.11.04, 15:16
      zgadza sie zdalam, sama nie moge w to jeszcze uwierzyc ale tak sie stalo. O
      6:30 po nieprzespanej nocy zwleklam sie z wyra, zmeczona i wykonczona nerwami.
      O 8:45 "smutny pan" poprosil nas do sali tam odbylo sie dzielenie na grupy no i
      losowanie zestawow na plac. My mielismy szczesciarza w grupie bo wylosowal nam
      proscizne a mianowicie "koperta i górka" na bajerze:) Po wyjsciu na plac, gdzie
      mozna bylo zamarznac w doslownym tego slowa znaczeniu i gdzie nerwy targaly
      jeszcze bardziej, ten szczesliwiec od losowania oblal, no niestety mial
      szczescie tylko czesciowo. JA bylam nastepna. Nogi i rece jak z waty. pierwsze
      przywitalam sie z panem mowiac " to moj pierwszy raz" na co uzyskalam
      odpowiedz " ja juz jestem taki stary ze swojego pierwszego razu juz nie
      pamietam", no i przygotowalam sie do jazdy (czyli zapielam pasy i takie tam
      bzedy) i ruszylam. Noga drzala jak szalona a łuk jakis dziwnie waski tam na tym
      placu jest ale zauwazylam to juz wczesniej. Dzieki temu, ze trzymali wszyscy
      kciuki zdalam plac:) Bylam tak zdenerwowana, ze zdazylam sie ze "smutnym panem"
      pozegan mowiac "dowidzenia i milego dnia" na co uzysakalam odpowiedz "to sie
      jeszcze na miescie okaze czy milego". Tu mi mina lekko zrzedla ale nic,
      czekalam nie wiem ile ale dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo na tym cholernym
      zimnie na "miasto". Na placu na osiem oblano 5 osob, wiec zostalo nas 3 sztuki.
      I tak se stoimy i tak se czekamy az tu nagle jakas fladra biegnie i krzyczy, ze
      ona jeszcze palcu nie robila. No i "smutny pan zamienil sie w "zlego zajebiscie
      pana" bo musial z fladra pojechac ponownie na plac, a my se czekamy i
      marzniemy. Po tym jak "zly zajebiscie pan" oblal fladre co bylo do
      przewidzenia, podstawil samochodzik "szewroleta", na ktorym nigdy w zyciu nie
      jezdzilam i malo kto jezdzil na kursie bo nie bylo jeszcze takich aut w
      szkolach jazdy. No i ruszamy, jedyneczka i te rzeczy. Potem zaczelam sobie
      troszke zartowac i przytakiwac "juz nie tak bardzo zlemu panu" w kwestii fladry
      ktora mnie rowniez wnerwila i nawet zauwazylam cos w stylu grymasu usmiechu:)
      No i tak przejechalam Kaline w te i nazat kilka razy, podobno nie bylo mnie pol
      godziny ale kto to liczyl przy takich nerwach? No i dojechalismy do pozostalych
      zmarzluchow:) Po tym fakcie "nawet juz calkiem zadowolony pan" powiedzial " ma
      sie pani zglosic za 10 dni do wydzialu komunikacji poniewaz egzamin zostal
      zakonczony pozytywnie (tu padl kolejny grymas, w stylu usmiechu)" ja w tym
      momencie omalo sie mu na szyke nie rzucilam z radosci, o malo bo grzecznie panu
      podziekowalam i powiedzialam, ze milo mi bylo z nim pojezdzic:):)" Pan"
      wyraznie sie juz usmiechna i z takim oto usmiechem poprosil kolejna ofiare:) Na
      miescie zrobilam raz byka ale dal mi szanse powtorki i to juz zrobilam
      poprawnie:) I ZDALAM:) I JESTEM CALA W SKOWRONKACH:):) I IDE NA BALETY,
      ODREAGOWAC:):)
      • mike79 Re: ZDAŁA!!!!! 06.11.04, 17:22
        To i ja sie dolaczam do gratulacji :) pani kierowiczko ;)
    • ejno Re: ZDAŁA!!!!! 06.11.04, 15:17
      A jeszcze jedno: DZIEKUJE WSZYSTKIM STRASZNIE STRASZNIE ZA TRZYMANIE KCIUKOW,
      DODAWANIE OTUCHY, I GRATULACJE:):):)
      • slotna Re: ZDAŁA!!!!! 06.11.04, 18:45
        Brawo.
        I dzieki za opis, wreszcie wiem jak to wyglada;) Bo kontynuacja mnie czeka (ale
        juz nie w Kleksie;)).
    • ejno Re: ZDAŁA!!!!! 06.11.04, 18:56
      Polecam - SIDHA - Pan Darek , niesamowity gosc i swietny nauczyciel:):)A dzis
      nawet do mnie zadzwonil po egzaminie spytac sie jak mi poszlo:):)
    • ryza_malpa1 Re: ZDAŁA!!!!! 06.11.04, 19:32
      No, to już wiem kto z nastepnego piwa porozwozi nas po chałupkach :]
      • dociek Re: ZDAŁA!!!!! 06.11.04, 21:50
        Stawiać ma, a nie pić?!! Okrucieństwo!!! Odgrywasz się Ryża, czy co?!! ;p ;)))
        • ryza_malpa1 Re: ZDAŁA!!!!! 07.11.04, 11:07
          dociek napisał:

> Stawiać ma, a nie pić?!! Okrucieństwo!!! Odgrywasz się Ryża, czy co?!! ;p ;)))

No, to moze jakies piwo zmontujemy? Trza by oblać :)
    • zo_h Re: ZDAŁA!!!!! 07.11.04, 15:48
      A mówiłem że zda :D. GRATULACJE!!
    • kokolores Re: ZDAŁA!!!!! 08.11.04, 20:10
      Wiedzialam ,ze zda!!!
      Moja krew!
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka