30.04.02, 10:28
kusząco ...........
Obserwuj wątek
    • laelia Re: Lift 30.04.02, 10:36
      skusić się czy nie skusić? Oto jest pytanie :)
      • mascotte Re: Lift 30.04.02, 10:52
        Nie mogę być doradcą w tej kwestii :)
        • laelia Re: Lift 30.04.02, 10:54
          ale możesz kuszące argumenty przedstawiać :)
          • mascotte Re: Lift 30.04.02, 11:04
            delikatnie ujmując
            najlepszym argumentem niech będzie, brak argumentów :)
            • laelia Re: Lift 30.04.02, 11:04
              intrygujące :)
              • Gość: xp Re: Lift IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 11:06
                dzień dobry. przepraszam, na czym polega lift
                czy to jakaś metoda kosmetyczna?
                • mascotte Re: Lift 30.04.02, 11:11
                  polega na podnoszeniu, względnie dźwiganiu niniejszego wątka :)
              • mascotte Re: Lift 30.04.02, 11:07
                raczej żałosne:(
                • laelia Re: Lift 30.04.02, 11:12
                  próbujesz wzbudzić litość? :)
                  • mascotte Re: Lift 30.04.02, 11:14
                    każdy sposób jest dobry - skuteczny :)
                    • laelia Re: Lift 30.04.02, 11:15
                      stare sposoby są zwykle skuteczne :)
                      • mascotte Re: Lift 30.04.02, 11:20
                        stare? a myślałem, że ja go wymyśliłem :(
                        • laelia Re: Lift 30.04.02, 11:22
                          był prawie jak nowy :)
                          • mascotte Re: Lift 30.04.02, 11:26
                            teraz! teraz to już za późno na pocieszanie – słowo się rzekło, idę się rzucić
                            przez okno :)
                            • laelia Re: Lift 30.04.02, 11:32
                              poczekaj chwilkę zadzwonię po straż, rozłożą Ci poduszkę :)
                              • mascotte Re: Lift 30.04.02, 11:38
                                już za późno - skoczyłem :)
                                • laelia Re: Lift 30.04.02, 11:45
                                  gdybyś nie był taki uśmiechnięty poleciałabym na skrzydłach zaopiekować się
                                  połamańcem :)
                                  • mascotte Re: Lift 30.04.02, 11:50
                                    też jesteś skrzydlata, jak nieobecna Wampierka?:)
                                    • laelia Re: Lift 30.04.02, 11:56
                                      szkolę się na wampirzycę, ale na razie latam z wiatrem na marzeń skrzydłach. W
                                      każdym razie wypieram się wszelkich związków z anielicą Anielą :)
                                      • mascotte Re: Lift 30.04.02, 12:06
                                        tak najlepiej - iść w zaparte, wypierać się wszystkiego
                                        w takim razie kto te dziwne ślady na mojej szyi zrobił
                                        • laelia Re: Lift 30.04.02, 12:14
                                          Saqqara? :)))
                                          Czy ja wiem co Ty robisz w nocy? :)
                                          • mascotte Re: Lift 30.04.02, 12:28
                                            a kto ma wiedzieć :)
                                            • laelia Re: Lift 30.04.02, 12:35
                                              ja? spłoniłam się cała :)
                                              • Gość: mascotte Re: Lift IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.19.* 30.04.02, 12:44
                                                teraz ja dzwonie po straż :)
                                                • laelia Re: Lift 30.04.02, 12:47
                                                  zdąrzę jeszcze poprawić makijaż? :)
                                                  • Gość: mascotte Re: Lift IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.19.* 30.04.02, 13:00
                                                    nie trzeba chyba że dla strażaków
                                                    jak dla mnie jest ok:)
                                                  • laelia Re: Lift 30.04.02, 13:12
                                                    no jasne, że dla strażaków, tyla chłopa a każdy jak dąb :)
                                                  • Gość: mascotte Re: Lift IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.19.* 30.04.02, 13:16
                                                    tak myślałem
                                                    nigdzie nie dzwonię, ugaszę sam !:)
                                                  • laelia Re: Lift 30.04.02, 13:22
                                                    hi, hi, wiedziałam :)))
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 08:04
                                                    Wiedziałaś, niby skąd?
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 08:27
                                                    kobieca intuicja
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 08:35
                                                    tak właśnie myślałem, ta niezawodna kobieca intuicja:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 08:37
                                                    plus czysta, chłodna logika oczywiście :))
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 08:39
                                                    no, no! szczególnie ta czysta:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 08:41
                                                    można i szczególnie :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 08:46
                                                    widzę, że mam do czynienia ze szczególnie chłodną, kobiecą intuicją :)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 08:50
                                                    bezwzględnie :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 08:56
                                                    podsumowując
                                                    czysta, szczególnie chłodna, bezwzględna i niezawodna kobieca intuicja
                                                    aż strach się bać:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 08:59
                                                    prawdziwie przerażające :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 09:03
                                                    intuicja - wyrachowanie
                                                    przykro o tym mówić, ale taka jest spora większość kobiet:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 09:05
                                                    bla, bla, bla a faceci to aniołki? :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 09:10
                                                    i w tym miejscu się nie różnimy, też myślę, że aniołki bla, bla, bla :)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 09:19
                                                    to był przykład dyskusji przy użyciu żelaznych logicznie argumentów :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 09:22
                                                    podpartych... i kobiecą intuicją :)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 09:24
                                                    też :)))
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 09:28
                                                    więc kobieca intuicja podpowiada Ci, że mężczyźni są aniołami?:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 09:35
                                                    łudź się dalej :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 09:39
                                                    nie są :(
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 09:50
                                                    niektórzy są bliscy ideału :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 09:59
                                                    a niektórzy idealni:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 10:02
                                                    dla kogo?
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 10:05
                                                    dla samych siebie, a prawie innych:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 10:32
                                                    tylko trzeba na bruk uważać :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 10:44
                                                    no! można sobie pyszczek obedrzeć:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 10:48
                                                    to lepiej pozostać przy zielonej trawce :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 10:50
                                                    pewnie sam na niej będę leżał cio?
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 10:54
                                                    skąd taki nagły pesymizm? :)))
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 10:57
                                                    a co? poleżysz razem ze mną?:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 11:00
                                                    na trawie wśród bzów? kto wie? :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 11:03
                                                    jak to - kto wie:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 11:04
                                                    Aniołek? :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 11:06
                                                    to proszę napisać @
                                                    kiedy i gdzie:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 11:11
                                                    na Karaibach w południe? :)))))))
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 11:14
                                                    tam nie ma bzów :(
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 11:15
                                                    ale są orchidee :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 11:19
                                                    miały być bzy, kocyk i trawka:)
                                                  • emperor Re: Lift 02.05.02, 11:22
                                                    a trumienka i pod trawke to nie laska? :)))

mascotte napisał(a):

> miały być bzy, kocyk i trawka:)

• mascotte Re: Lift 02.05.02, 11:27
                                                    Jasne że znam
                                                    tacy jak Ty tam leżą :)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 11:24
                                                    a znasz jakieś fajne miejsce? :)
                                                  • mascotte Re: Lift 02.05.02, 11:28
                                                    znam:)
                                                  • laelia Re: Lift 02.05.02, 11:32
                                                    zazdroszczę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka