Dodaj do ulubionych

Grześ:))))))))))))))

IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 10:02
witam Cie Grześ;) jesteś??
Obserwuj wątek
    • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 10:16
      Kasiu,dzień dobry:))
    • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 10:17
      o której rozmowa ??
      • Gość: .... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 10:25
        16.30
        • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 10:27
          mam nadzieje że czujesz sie na siłach?
        • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 10:27
          Co wogle słychać w pracy, jeszcze obecnej?lepiej?
        • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 10:38
          to ja rzucam wszystko, prace ciskam w kat dla Ciebie a Ty co?:)))
          • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 10:41
            jak to co? To samo:))))))))))))))))
    • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 10:38
      co Ty z ta praca nie maz ciekawszych tematów?
      • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 10:40
        Pytam o to co mnie interesuje, martwie sie o Ciebie, o Twoje samopoczucie i
        zdrowie psychiczne,Przemawaia przeze mnie troska Kasiu:)
        • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 10:42
          dziekuje:) zdrowie psychiczne OK, jeszcze nie zwariowałam, tak mi sie
          przynajmniej wydaje :)))
          • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 10:42
            dobrze jest czasami życ w błogiej nieświadomości:)))))))
            • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 10:44
              co mi sugerujesz?:))))))))))
              • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 10:48
                Ja?nic:))))nie ma ludzi normalnych-to tak dla pocieszenia:))
                • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 11:05
                  wiem:))))
                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 11:07
                    Madrala:)))))
                    • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 11:15
                      :))))))))))))
                      • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 11:22
                        Ja naprawde lubie jak sie uśmiechasz:))
                        • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 11:37
                          :)
                          • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 11:42
                            No ale lubie jak sie uśmiechasz bardzo,:)))))
      • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 10:41
        A wogóle to czy zawsze rano musisz byc zła??????????/
        • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 10:42
          a kto powiedział że jestem zła:)))
          • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 10:44
            błądzić rzecz ludzka:))Uf odrazu mi lepiej:))
            • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 10:47
              fakt że zawsze ciezko mi sie rano wstaje i nie tryskam wtedy najlepszym
              humorem, ale nie jest tak źle:))))) Ja uwielbiam spać
              • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 10:49
                Spanie , no cóż ciekawe zajęcie, ale znam lepsze..))
                Ps:lubie jak sie uśmichasz wkońcu, masz co pokazać, wiec rób to częsciej:)))
                • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 11:00
                  nie bardzo rozumiem :)
                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 11:05
                    w kwesti umśmiechu-masz ładne zabki..:), wiec rób to częsciej
                    Od spania lepsze/przyjemniejsze jest nie-spanie w miłym towarzystwie:)
                    ..słaba silna wola..
                    • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 11:07
                      i tu nien trafiłeś, wcale nie mam ładnych. w grudniu zrobie sobie ladne licówki
                      żeby wyrównać:) wtedy bedą ładne:)))
                      • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 11:09
                        medycyna czyni cuda:)))))))))))))))))))))))))))
                        bedzie z ciebie aktoreczka:)))))))))))))))))))
                        • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 11:13
                          już od dawna mam zamiar to zrobic ale wiąże się ze strasznym cierpieniem :
                          (((((((
                          • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 11:14
                            ale za to jaki efekt:)))))
                            Moja była-zon, jest stomatologiem, wiec naoglądałem sie ludzkiego cieprienia i
                            zębów:)))))))
                            • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 11:15
                              musi być
                              • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 11:24
                                Jaką lubisz kawę?(szukam kolejnych podobieństw:))
                                • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 11:37
                                  słodką z mlekiem
                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 11:41
                                    Ja wole czarną-expresso, najchętniej z expresu cisnieniowego ale ostatnio piłem
                                    cafe latte-dużo mleka, ale była pyszna..poza tym nie słodzę:)
                                    • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 11:48
                                      ja tez najchetniej z ciśnieniowego:))) też lubie latte, wogóle lubie słodycze
                                      • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 11:51
                                        latte ,piłem w sobotę w Pszczynie, super kawiarenka, blisko parku:)))wogole
                                        podoba mi sie w Pszycznie(park przy zmaczku) jesienią, suuuper:))zajebiscie-
                                        jedwabiście:)))))
                                        • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 11:52
                                          byłam tak kiedyś, przyjemne miejsce
                                          • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 11:55
                                            najprzyjemniejsze miejsce- jakie znam w mojej okolicy:))musisz kiedyś sie
                                            wybrać, SZCZERZE polecam, szczólnie późnym popołudniem, mało ludzi spaceruje-ja
                                            nie lubie tłoku, no a później cafe latte-suuuper.
                                            • Gość: ,,, Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 12:13
                                              zachęciłeś mnie:)
                                              • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 12:15
                                                w sumie to chciałem żebyś tak zareagowała:)))))), znaczy zależało mi :)))
                                                Ps: pomyliły Ci się ",,," z "..." :)))
                                                • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 12:17
                                                  lubisz słodycze bo szukam kolejnych podobieństw? ;)))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 12:20
                                                    michałki:)))
                                                    Ps: a tak wogole to powinniśmy sie czyms różnić:)))))))))nie tylko płcią:)))))))
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 12:28
                                                    ja michalkow nie lubie:))))))))))))
                                                    za to wszstko co ma galaretkę, ptasie mleczko no i marcepan (też najchetniej z
                                                    galaretką)
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 12:31
                                                    co ta galaretka ma takiego w sobie:))))ale zapmiętam:))))
                                                    Nareszczcie czyms sie różnimy:)))))))
                                                    Mówie Ci tam jest fajnie:)))).....
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 12:35
                                                    nie przecze:)))
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 12:39
                                                    :)))najważniejsze jest zasiac ziarenko...później juz jest łatwiej:))))
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 12:41
                                                    nie wiem co ma w sobie galaretka, ale ja ją uwielbiam:)))
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 12:48
                                                    Ja o "ziarenku" a Ty o galaretce:)))))
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 13:25
                                                    :))))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 13:30
                                                    lepiej późno niż wcale:))))juz bardziej w zaawaluowany sposób sie nie da:)))
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 12:31
                                                    czytałeś jakie bzdury wypisuje Twój idol Szefu? ;))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 12:34
                                                    Moj kolega Szefu, ma specyficzne i bardzo praktyczne podjescie do uczuć i
                                                    związku:)))ja sie z nim w tej kwesti nie zgadzam, chociaż może to własciwe
                                                    podjescie do zycia i stosunków męsko-damskich, gdybym tak patrzył na życie
                                                    pewnie nie czułbym sie tak jak teraz-to tak serio
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 12:36
                                                    gdyby było to takie fajne podejscie zdjecie Szefa nie widniało by na stronach
                                                    cafe.gazeta, bądzmy realistami
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 12:38
                                                    Kasiu, nie powiedziałem że tak jest fajnie, no ale napewno przy takim podjeściu
                                                    rozstanie nie boli, bo jest wkalkulowane w związek.
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 12:42
                                                    wcale nie jest wkalkulowane, ale jak ktoś zdradza to rozstanie jest
                                                    nieuniknione. BNa pewno mniej bolesne niż pozostanie ze sobą
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 12:50
                                                    Widzisz ja doszedłem do wniosku, że gdybym kochał to bym wybaczył, chodż
                                                    napewno nie zdradzi, no ale to z mojego punktu siedzenia.
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 12:51
                                                    tylko Ci się tak wydaje:)))
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 12:52
                                                    chodziło mi o to że tylko wydaje Ci się ze byś wybaczyl, nie zrozum mnie źle
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 12:55
                                                    MOże teraz tak mówie, ale jak patrzę na siebie, do jest to mozliwe, bardzo
                                                    prawdopodobne.
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 12:59
                                                    ale jedno jest pewne, jak bedzie Cie kocha ć to nie ma możliwości żeby
                                                    zdradziła, wiec nie bedziesz musial wybaczać :))))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 13:02
                                                    PRAWDA:))))))
                                                    Może kiedyś)))),poki co nie wierzę w tzw. KOCHAM CIE.
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 13:10
                                                    w coś trzeba wierzyć, ale jest to trudne
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 13:12
                                                    myślisz że trzeba?-niekoniecznie, wydaje mi sie że lepiej życ , nie czekając na
                                                    nic i na nikogo, tak jest łatwiej.
                                                    Co wogóle robisz przez te dni wolne o ile nie pracujesz, Kasiu?
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 13:25
                                                    a kto powiedział że masz czekać?
                                                    Tylko jutro mam wolne i w sobote:(((
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 13:28
                                                    ja to mam wolnę od jutra do niedzieli, no ale średnio mi to odpowiada-będe sie
                                                    nudził:(((,może wybiore sie do Pszczyny:)))))
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 13:36
                                                    ale Ci fajnie, a ja sie bede męczyć :(((((((((((((((((((
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 13:38
                                                    nie przejmuj sie tak bardzo.Pracujesz cały dzień?
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 13:43
                                                    w piątek caly dzień, w niedziele 5 godzin:((
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 13:46
                                                    a jutro co bedziesz robiła?
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 13:51
                                                    na pewno będę spać min. do 12 a później nie wiem :(((((((
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 13:55
                                                    to zapytam inaczej, jak już sie wyspisz, to co chciałabys robić,ale z
                                                    zastrzeżeniem realności tej czynności:)?
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 13:57
                                                    nie wiem
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 14:13
                                                    To niewiele, Kasiu.
                                                  • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 13:12
                                                    a tak zmieniając temat, gdzie się ukrywa Twój idol ;)))))))))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 13:14
                                                    Nie wiem, nie we mnie:))Zresztą ostatnio zaniedbuje swoja karierę
    • szefu13 Re: Grześ:)))))))))))))) 10.11.04, 13:59
      Przeczytalem. Dzisiaj nie mam czasu na korespondencje na forum. Sorki.

Kaśka: masz przerąbane - dobrze wiesz za co :))))))))))))))))))))))))))))
      Grzesiu: broniłeś mnie jak lew (nawet troszke wbrew sobie) i za to masz
      medal :)))))))))))))))))))))))))

To na razie wracam do roboty. :)
      • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 14:11
        a za co? Prawda ukłuła czy co:))))))))))))))
        Kiedy do nas wrócisz??
      • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 14:14
        Szefu, ja to we wszystkich watkach wychodze z siebie, żeby robic Ci dobrą
        prase:))))..zreszta postawisz browar -będziemy kwita
        • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 14:19
          Grześ, czy Ty nie zabardzo lubisz tego Szefa?;))))))))))))))))))
          • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 14:24
            Jeśli mam być szczery, a jestem Kasiu, to lubie Szefu w sam raz:))))a Ciebie
            inaczej:))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 14:30
              a czemu inaczej, tak samo mnie wiedzialeś jak Szefa ;))))))))))))))))
              Jesteśmy wirtualni:)))))))))))))))))
              • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 14:38
                To prawda jesteście tak samo wirtualni, no ale Ty jesteś mi bliższa, ze względu
                na płeć:))))))))))))))))wiec lubie Ci no..inaczej.:)))
                • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 14:39
                  nie wiem jak moge wyrazić moją radość :)))))))))))))
                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 14:43
                    :)))))))))))))))))))
                    może nie będe Cie wyręczał, i przemilcze sposób wyrażania przez Ciebie
                    radości:))))))))Kasiu....
                    • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 15:05
                      nie bardzo kumam, coś wiecej prosze :)))))))))))))))
                      • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 15:11
                        Kasiu...napisałaś do mnie: "nie wiem jak moge wyrazić moją radość ", wiec ja
                        potraktowałem to jako pytanie i odpisałem Ci ze nie będe podpowiadał jak możesz
                        to okazać w stosunku do mojej skromnej osoby.:))
                        PS: Pilsnera-tez nie będe wypominał:))))
                        • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 15:17
                          fakt, zapomniałam :)))
                          • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 15:24
                            Fakt-ja PAMIĘTAM
                          • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 15:25
                            zawsze pamiętamy to co chcemy:)))i to czego chcemy:))))
                            • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 15:32
                              tak jesteśmy skonstruowani:)))))))))))))))))
                              • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 15:34
                                tak są skonstruowane KOBIETY, Kasiu
                                • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 15:45
                                  nie zgadzam się :))))))))))))
                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 15:46
                                    Kasiu, przecież masz przykład samej siebie:))))wiec nie zaprzeczaj:)))
                                    • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 15:50
                                      ale mnie się to zdarza bardzo żadko
                              • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 15:38
                                wiesz już co chciałabyś jutro robić?
                                • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 15:46
                                  chciałabym wyjechać w góry ale jest to nierealne :)))))
                                  • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 15:57
                                    teraz ja zapytam a czemu??:)))
                                    • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 15:59
                                      ale co czemu?
                                      • Gość: grześ Re: Grześ:)))))))))))))) IP: 62.29.137.* 10.11.04, 16:02
                                        czemu z górami , to niemożliwe?
                                    • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 16:02
                                      rozkojarzona jestem, na 1 dzień mi sie nie opłaca
    • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 15:58
      co sie nie odzywasz, ja musze sie jeszcze 20 minut nudzić :((((((((((((
    • Gość: ... Re: Grześ:)))))))))))))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 10.11.04, 16:05
      uciekam, baw sie dobrze w długi weekend. Mnie niestety nie jest to pisane:((((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka