Dodaj do ulubionych

Nowy wątek:))))

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 10:19
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 10:19
      od razu lepiej:)))))))))))))))))
      • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 10:22
        luźniej:))))i dużo miejsca
    • peterli Re: Nowy wątek:)))) 13.11.04, 10:19
      a jaki?????
      • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 10:21
        a to już zalezy od nas, nowy to nowy :))))
    • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 10:21
      jak Ci mija weekend?
      • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 10:25
        jescze trwa:))poniosłem pewne sraty na skutek nachlania sie, :)))zgubiłem
        służbowy telefon, a w poniedziałek jade na szkolenie -5 dni,no i będe miał kwas
        w pracy przez ten telefon,
        • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 10:29
          zgubiłeś po pijaku???
          • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 10:31
            a tam odrazu po pijaku:)))skubneli mi, ale na jedno wychodzi, ide dzisiaj na
            policje-muszę mieć podkładkę do pracy, ale i tak będą sie czepiać
            • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 10:50
              telefon to drobiazg. Ja zgubiłam 5 telefonów i nie po pijaku:)
              • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 10:53
                to moj pierwszwy-zgubiony:)))przy piątym , też tak powiem:))
                bez telefonu jak bez ręki,dziwne uczucie:)nikt nie dzwoni, nie pisze , smutno mi
                • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 10:55
                  uzalażnienie?
                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:02
                    można tak powiedzieć, co u Ciebie Kasiu?
                    • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 11:04
                      u mnie nic, nuda. w piątek tylko zaszalałam, przyjechjała kumpela i
                      kuzyn "zielarz degenerat" i było mi baaaaaaaaaaaardzo źle w sobote:)))))
                      • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 11:06
                        :))))))tak to jest jak sie lubi przypalić ,małe co nieco:)))
                        • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 11:34
                          no niestety:))))))))))))))
    • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 11:56
      juz uciekłeś?
      • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:00
        nie, już wróciłem,to ziele było z własnej hodowli?:))
        • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:03
          nie:))))))))))
          a co jesteś zainteresowany ;))))))))))))))
          nie mówmyo tym bo jak mi sie przypomni wczorajszy dzień to robi mi sie niedobrze
          • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:13
            nie mów ze było źle:)))
            mam swojego "dostawce"-pierwsza liga, sam hoduje:))
            • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:15
              to jest czasem dobre na smutki no i na sen
              ale to półśrodki
              • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:17
                no właśnie to są tylko półśrodki, zdecydowanie lepiej jest przytulić sie do
                blsikiej osoby i spędzić miło wieczór
                • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:20
                  ja o tym wiem , ale co z tego
                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:23
                    wiec jest nas dwoje, a to już komplet:)))
                    jeteś smutna?
                    • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:25
                      troche, ostatnio żyje nieciekawie. praca od rana do wieczora, mało atrakcyjna,
                      a później obejrze jakies wiadomości i ide spać. nie ma sie z czego cieszyć
                      • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:29
                        przydałoby się miła Kasiu, trochę emocji w Twoim życiu i rumieniec na buzi..
                        • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:29
                          :))))))))))))
                          ale pozytywnych
                          • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:31
                            Rumieniec baardzo pozytywny, wyniający z pobudzenia:)))no chyba wiesz co mam na
                            myśli?
                            • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:32
                              :)))))))))
                              co bo nie chce mi sie zgasywać:)))))))))?
                              • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:36
                                Miła Kasiu..nie ułatwie Ci tego zadania i podpowiadał też nie będę, wydaje mi
                                się że jesteś na dobrym tropie:)))Dodam tylko że owy rumieniec powinien
                                zagościć na dwóch policzkach, do tego jeszcze powiększone źrenice i
                                przyśpieszony oddech...
                                • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:37
                                  :))))))))))))))
                                • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:37
                                  to już wiem kto byl autorem wątków o powiększonych źrenicach ;))))))
                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:39
                                    Kasieńko, nie byłem to ja,dorzucam jeszcze suchość w ustach i przyśpieszony
                                    puls
                                    • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:43
                                      to nie takie proste:)
                                      • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:46
                                        może, ale za to jakie przyjmne, dla mnie to najprzyjemniej jest w trakcie:))A
                                        Tobie przed, w trakcie czy po???:)))
                                        Ps: znam bardziej skomplikowane czynności...
                                        • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:47
                                          ale wiesz, tu korzystanie z polśrodków nie wchodzi w gre, dlatego nie jest
                                          proste. brzydko mówiąc chyba bym się pożygała
                                          • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:50
                                            a kto tu mówi o półśrodkach?Ja napewno nie, prowadzimy tylko ogólne dywakacje
                                            na temat stanu pobudzenia..Kasiu.
                                            Nie wymiotuj na klawiature prosze
                                            • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:51
                                              dlaczego bierzesz do siebie nie rozumiem
                                            • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:51
                                              mówię ogólnie
                                              • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:54
                                                wiem, nie biorę tego do siebie:)))zresztą jestem przeciwnikiem półśrodków
                                                • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:58
                                                  no widzisz :)))))))))))
                                              • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:55
                                                Kasieńo pozwolę sobie zauważyć,że nie odpowiedziałaś mi na pytanie
                                                • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:59
                                                  na jakie bo sie pogubiłam:)))))))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 13:01
                                                    Zagubione biedactwo z Ciebie:)))))
                                                    Pytałem przed?po?czy w trakcie?
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 13:52
                                                    ale co przed po czy w trakcie? nie pamietam:))))
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 13:56
                                                    Nie dość ze zagubiona to jeszcze z krótką pamiecią:)))Najadłaś się Kasiu?
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 14:24
                                                    najadłam sie, teraz możemy pogadać :)))))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:40
                                                    Moze z pełnym brzuszkiem , bedziesz miała lepszą pamięc?
                                                    Papierosek był?
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 14:41
                                                    :)))))))))))))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:43
                                                    Kasieńko, cóż za tresciwy wpis:))
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:44
                                                    Kasiu a do której pracujesz?
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 14:45
                                                    do 16
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:47
                                                    To juz z górki:)daleko masz do domu?
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 14:48
                                                    ok 15 km
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:51
                                                    Coś naszego bohatera nie widać i nie słychać:))jakoś wogole sie nie udziela,
                                                    jak tak dalej bedzie to notowania spadna na pysk:)))
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:49
                                                    Kasiu, a tak wogóle to jestes tym kierownikiem?
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 14:51
                                                    na razie, ale nie wiem co bedzie
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:52
                                                    a co moze być?jakie scenariusze wchodzą w grę?
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 14:53
                                                    nie wiem nie chce mi sie o tym mowic
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:55
                                                    no to pomilczmy:)
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 14:59
                                                    jak Ci sie nie chce ze mna rozmawiać to nie przeszkadzam
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:03
                                                    Kasiu, co Ty taka nerwowa jesteś, czy ja powiedziałem ze nie chce z Toba
                                                    rozmawiać, a co niby robie od kilku godzin
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 15:06
                                                    nie jestem nerwowa tylko na sama mysl o pracy niedobrze mi się robi, a Ty mnie
                                                    pytasz o to
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:07
                                                    Przepraszam, przeciez nie robie tego zeby Cie dręczyć
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 15:08
                                                    mam nadzieje:)))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:10
                                                    Powiem wiecej ze moje pytania wynikaja z troski o Ciebie i z czystej bez
                                                    podtekstów erotycznych sympatii do Ciebie:)))
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 15:11
                                                    aczym zasłużylam sobie na Twoja sympatie?:))))))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:15
                                                    tego to własnie nie wiem:)))ale tak jest sympatia w najczystrzej postaci
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 15:16
                                                    ciesze sie. Ale jeszcze niedawno mówiłeś że Cie tak wkurzam :))))))))))))
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:18
                                                    no bo czasami mnie złościsz,ale sympatycznie:)))Kasiu
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 15:23
                                                    nie wiem dlaczego:)))))))))))) ale dobrze że sympatcznie
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:32
                                                    Kasiu i co bedziesz dzisiaj robiła ciekawego, moze znowu jakas lufeczka??
                                                  • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 15:51
                                                    nie bądż złośliwy:)))))))))))
                                                    a Ty co będziesz robił?
                                                  • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 15:43
                                                    Kasieńko, ja mykam na siłkę, pa
    • Gość: ... Re: Nowy wątek:)))) IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 13.11.04, 12:34
      będziesz jeszcze bo jade coś zjeść :)
      • Gość: grześ Re: Nowy wątek:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 12:37
        Smacznego, jedz powoli, a ja bede czekaał na Ciebie ok 16stej jade poćwiczyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka