Dodaj do ulubionych

czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!

15.11.04, 12:10
zaoferowal sie i nie odpisuje...........
Obserwuj wątek
    • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 12:14
      czarodzieje nie odpisują, czarują, nie warrrrcz bo nie wróci!
      • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 15:46
        może damy ogłoszenie? ujawnią się ciekawi czarodzieje?
        świerze czarabara
    • dorjana Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 12:29
      Pewnie jest nieobecny:)
      • caruzzo Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 12:31
        Może spotkał się z jakąś czarującą.... i się zatracił;)))))
        • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 12:38
          zaraz zatracił, czrodziejnoł sobie, a wy zaraz!
          • caruzzo Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 12:41
            My przecież nic, przecież ma do tego prawo.;))))))
            • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 12:43
              jazdy?
              • caruzzo Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 12:47
                Też,na wszystko potrzebne są uprawnienia..a przynajmniej jakis kurs
                przygotowawczy..po co się spalić na starcie.;)))))))))))
                • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 12:49
                  czarodziej się spalił? o rety!!!!
                  • dorjana Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 12:53
                    wypalił????/
                    • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 12:56
                      wniosek! nie licz na czarodzieja, został tylko pet
                      • dorjana Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 13:08
                        Czary,mary..a zycie swoją drogą
                        • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 13:10
                          dobry wniosek i marzenia się spełniają:) i :)
                          • dorjana Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 13:12
                            Marzenia sa po to by je spełniać..to moja dewiza
                            • margoo2 Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 13:56
                              wy tu smichy-chichy a ja naprawde czekam........
                              a moze faktycznie "se"czarodziejnal.....?
                              jeju,umre z ciekawosci........
                              • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 15:33
                                nie umieraj, mało czroDziejasów na tym świecie, poczekaj, może napiszemy list
                                gończy? :)
                                • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 15:52
                                  Daj ogłoszenie, czarodziej pełno, może którego wybierzesz?
                          • caruzzo Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 15:53
                            Gość portalu: nudzia napisał(a):

> dobry wniosek i marzenia się spełniają:) i :)
                            ..................................
                            I znaczek skarbowy..może dlatego margoo2 tak długo czeka,przeszkoda
                            formalna;)))))))))
                            • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 16:12
                              możę wrócił i jest zajęta :)
                              • caruzzo Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 16:14
                                Wykluczyć nie można,słowo pisane to nie to samo co bezpośredni kontakt z
                                mistrzem.;))))))
                                • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 16:51
                                  możę to Ty? ...dzieju?
                                  • margoo2 Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 16:55
                                    hahahahaha :-)
                                  • caruzzo Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 16:56
                                    Przykro mi ale nie, moze jednak będę mógł w czymś pomoc.;)))
                                    • margoo2 Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 16:57
                                      umiesz przepowiadac?tak jak czarodziej?
                                      • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 17:02
                                        przepowiadajcie się tylko koniec z "WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR"
                                        miłej czaro...przepowiedni :))))))))))
                                      • caruzzo Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 17:05
                                        Niestety tego nie potrafie.;)))))))
                                        • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 17:11
                                          a warrrrrrrrrrrrrrczeć?
                                          • caruzzo Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 17:13
                                            Masz chyba dzisiaj słaby dzień,serdecznie współczuję.;))))))))
                                            • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 17:16
                                              chciałbyś? :)
                                              • caruzzo Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 17:16
                                                A co mianowicie jest oferowane?;))))))
                                                • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 17:18
                                                  słaby dzień, lubisz takie uświadamiać:)
                                                  • caruzzo Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 17:19
                                                    Oj,źle mnie zrozumialaś, a poza tym nie chce mi się dzisiaj awanturować..;)))
                                                  • Gość: nudzia Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 17:24
                                                    miała być awantura? o nie!
                                                    to ja już uciekam, nudzia ma zajęcia:)
                                                  • caruzzo Re: czarodzieju,czarodzieju,wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 15.11.04, 17:26
                                                    Oj pokrętna kobieto, wszystko poprzestawiałas, ma być miło i spokojnie.;)))))))
    • Gość: Czarodziej WRÓCIŁEM !!! :) (Czarodziej) IP: 195.205.119.* 15.11.04, 17:28
      widzę że ktoś się za mną stęsknił :)
      sorki za kilkudniową nieobecność, wróciłem wczoraj w nocy i niewiele
      zdążyłem "wyczarować"... już kończe na dziś pracke i zmykam do domku, zjem
      obiadek, i etopirynke (głowa mi pęka) na pobudzenie wyobraźni, potem spacerek z
      Miśką ... a wieczorkiem może trochę poczaruję - na początek dla
      Ciebie "margoo2" :)
      Trzymajcie się cieplutko :)
      • margoo2 Re: WRÓCIŁEM !!! :) (Czarodziej) 15.11.04, 19:05
        ooo,super,juz sie nie moge doczekac..........
        dziekuje.
        • margoo2 Re: WRÓCIŁEM !!! :) (Czarodziej) 15.11.04, 20:33
          tak sie tylko nachalnie przypominam......
          pozdrawiam.
          • Gość: nudzia Re: WRÓCIŁEM !!! :) (Czarodziej) IP: *.osk.enformatic.pl 15.11.04, 23:14
            czarodziejska cisza sza, sza :)
      • dorjana Re: WRÓCIŁEM !!! :) (Czarodziej) 16.11.04, 11:29
        Doczarowania potrzebne skupienie jest...
        • Gość: krecik Re: WRÓCIŁEM !!! :) (Czarodziej) IP: *.osk.enformatic.pl 16.11.04, 19:26
          można prosić o doczarowanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka