malinka48 16.11.04, 21:47 ja ewenement w przyrodzie:)))jedni mnie kochaja ,drudzy nienawidzą,a tak wogóle to nikt mnie nie zna:)))Kto chce mnie poznać?:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caruzzo Re: :))to znowu... 16.11.04, 21:54 A w szczególności ja.....;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :))to znowu... 16.11.04, 21:56 caruzzo napisał: > A w szczególności ja.....;))))))))))) Dyzio marzyciel:)))figa Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: :))to znowu... 16.11.04, 21:59 W takim razie postawiłas źle pytanie. Powinno być kto poza caruzzo chce mnie poznać..musisz alboto znienić ,albo zmienić zdanie.;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:01 caruzzo napisał: > W takim razie postawiłas źle pytanie. Powinno być kto poza caruzzo chce mnie > poznać..musisz alboto znienić ,albo zmienić zdanie.;)))))))) Nic nie będę zmieniać:))ja nie chorągiewka:)).A caruzzo poznam:))i zaśpiewasz mi przy kominku eszzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: :))to znowu... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.11.04, 22:03 malinka48 napisała: > Nic nie będę zmieniać:))ja nie chorągiewka:)). Tylko krowa nie zmienia poglądów. ;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:05 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > malinka48 napisała: > > > Nic nie będę zmieniać:))ja nie chorągiewka:)). > > Tylko krowa nie zmienia poglądów. ;-)))))))))))))))))) Wcale się nie obrażam za krowę,bo to pożyteczne stworzenie natomiast byk nadaje się tylko zapłodnić i łeb uciąć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:05 malinka48 napisała: > caruzzo napisał: > > > W takim razie postawiłas źle pytanie. Powinno być kto poza caruzzo chce m > nie > > poznać..musisz alboto znienić ,albo zmienić zdanie.;)))))))) > Nic nie będę zmieniać:))ja nie chorągiewka:)).A caruzzo poznam:))i zaśpiewasz > mi przy kominku eszzzzzzz ........................ No trochę zmiękłaś..nie ma sprawy przy kominku mogę całą noc koncertować.;))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:07 Bo ja jestem miękka i cieplutka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:07 malinka48 napisała: > Bo ja jestem miękka i cieplutka :))) ...................... I to mi się widzi.;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:04 A powiesz mi tygrysku na ucho ile masz lat mój śpiewaku:))????mrauuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:07 malinka48 napisała: > A powiesz mi tygrysku na ucho ile masz lat mój śpiewaku:))????mrauuuuuuu .................... Talent nabiera barw z latami........;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:08 caruzzo napisał: > malinka48 napisała: > > > A powiesz mi tygrysku na ucho ile masz lat mój śpiewaku:))????mrauuuuuuu > .................... > Talent nabiera barw z latami........;))))))) Tak jak wino:))))Mamy te same zdanie na ten sam temat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:09 > malinka48 napisała: > Tak jak wino:))))Mamy te same zdanie na ten sam temat:))) ................... Czyli jesteśmy jednomyślni.;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:11 Moment zaraz wezmę jakis rylec i wygraweruję na ścianie:)))facet i kobieta maja na ten sam temat takie same zdanie wowwwwwww piję nie wiem co ale piję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:16 malinka48 napisała: > Moment zaraz wezmę jakis rylec i wygraweruję na ścianie:)))facet i kobieta maja > > na ten sam temat takie same zdanie wowwwwwww piję nie wiem co ale piję:))) ................... Czy pierwszy raz spotkałaś siez takim przypadkiem. ( czy piję, czy nie piję- nie powiem);))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:19 Dobra mykam spać miłego wieczoru:))A zdanie czy takie same czy nie ja mam zawsze swoje:)))oszukałam Cię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: :))to znowu... 16.11.04, 22:21 Nie szkodzi,tez róznie myślę. Żegnam;)))))))))00 Odpowiedz Link Zgłoś