najzwyczajniejszapieknosc 12.04.24, 00:21 Chyba tu nikt nie zagląda, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najzwyczajniejszapieknosc Re: Spać idę... 12.04.24, 21:11 Już wstałam, jakieś 12 godz. temu Odpowiedz Link Zgłoś
najzwyczajniejszapieknosc Re: Spać idę... 12.04.24, 22:13 Niedoczekanie Twoje :P Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy viviene na nikogo nie czeka... 13.04.24, 21:14 najzwyczajniejszapieknosc napisała: > Niedoczekanie Twoje :P viviene na nikogo nie czeka... - wie, ze to inni na nią czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: viviene na nikogo nie czeka... 14.04.24, 08:08 obrotowy napisał: > najzwyczajniejszapieknosc napisała: > > Niedoczekanie Twoje :P > > > viviene na nikogo nie czeka... > > - wie, ze to inni na nią czekają. Miły Panie Obrotowy,że też Pan taaakie rzeczy o mnie wie..no no..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: viviene na nikogo nie czeka... 17.04.24, 15:16 viviene napisała: > Miły Panie Obrotowy, że też Pan taaakie rzeczy o mnie wie..no no..:)) Viviene, vidze Ci wrecz na wylot... - chociaz szkoda, ze tylko Duchowo... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: viviene na nikogo nie czeka... 17.04.24, 15:52 obrotowy napisał: > viviene napisała: > > Miły Panie Obrotowy, że też Pan taaakie rzeczy o mnie wie..no no..:)) > > > Viviene, vidze Ci wrecz na wylot... > > - chociaz szkoda, ze tylko Duchowo... No i teraz nie wiem Panie czy mam się cieszyć czy bać?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy na tego jedynego wysnionego... 29.06.24, 18:45 vivienne napisała: > No i teraz nie wiem Panie czy mam się cieszyć czy bać?:)) sam nie viem... a na tego jedynego, wysnionego... to pewnie kazdy z nas czeka, ale nie smiem wchodzic w Twoje sprawy intymne... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: na tego jedynego wysnionego... 30.06.24, 09:12 obrotowy napisał: > vivienne napisała: > > No i teraz nie wiem Panie czy mam się cieszyć czy bać?:)) > > sam nie viem... > > a na tego jedynego, wysnionego... to pewnie kazdy z nas czeka, ale nie smiem wc > hodzic w Twoje sprawy intymne... No nie śmiesz...:) A Iga kiedyś śpiewała " bo ja mam swój intymny mały świat" PS. Wszyscy mamy co mieć chcemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: na tego jedynego wysnionego... 01.07.24, 18:06 viviene napisała: > Wszyscy mamy co mieć chcemy:) dpbrze, ze moim pragnieniem nigdy nie byl lot na ksiezyc... - to tej Twojej hojnej maxymy nie musialem sprawdzac :) . www.miniminiplus.pl/opowiesci-kota-spiocha/legendy/pan-twardowski#prettyPhoto[gal]/0/ Adiós foro, ¡hola verano! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: na tego jedynego wysnionego... 03.07.24, 14:45 obrotowy napisał: > > dpbrze, ze moim pragnieniem nigdy nie byl lot na ksiezyc... > > - to tej Twojej hojnej maxymy nie musialem sprawdzac :) > . > www.miniminiplus.pl/opowiesci-kota-spiocha/legendy/pan-twardowski#prettyPhoto[gal]/0/ > Adiós foro, ¡hola verano! Nic nie musisz Panie:) Estoy competamente de acuerdo contigo, buenas vacaciones:)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Spać idę... 14.04.24, 08:10 Cyganka prawdę Ci powie... Tu nie ma błądzenia Stasiu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Spać idę... 22.04.24, 08:54 Tak mówią Stasiu a prawda zawsze gdzieś pośrodku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka_ariel_w_stringach Re: Spać idę... 29.06.24, 16:40 Hej chcesz zobaczyć mnie w stringach damskich takich seksownych?? Odpowiedz Link Zgłoś
marco_5 Re: Spać idę... 29.06.24, 17:12 teraz zauwazylem, ze wszedzie te bajery wypisujesz ! umawiam sie, jak juz...to tylko z grzecznymi :) a ty co ? grzeszysz i oszukujesz co nie miara ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś