malinka48 19.11.04, 23:23 jakiegos trutnia.Dlaczego mogą tylko faceci głupoty gadać?????//bzykać poniewierać,ja też mogę jako kobieta rzucić o beton faceta:)))kocham was trutnie na odstrzał:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
password01 Re: Bzyknęłabym... 19.11.04, 23:31 a nie żałuj sobie :) powodzenia . Ale i tak nie wiem jak to zrobisz przez net. Jak dopniesz swego i kogoś bzyknniesz , to napisz , moze się czegoś nowego nauczę. Bo do tej pory sądziłem ze to sport kontaktowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Bzyknęłabym... 19.11.04, 23:56 Dlaczego w godzinie duchów mam tego nie zrobic bzyknąć faceta na necie jak oni bzykają tylko w necie heheheh.??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubi Re: Bzyknęłabym... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:10 I ot durna baba Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz mnie ogarnia 19.11.04, 23:32 jak mysle, ze mnie, moglabys bzykac, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astrid [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 01:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Proszę bardzo 21.11.04, 15:06 ja bym sie chetnie wybrala na Swingers Party:))) chcialabym a boje sie:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bzyknęłabym... 20.11.04, 05:59 malinka48 napisała: > jakiegos trutnia.Dlaczego mogą tylko faceci głupoty gadać?????//bzykać > poniewierać,ja też mogę jako kobieta rzucić o beton faceta:)))kocham was > trutnie na odstrzał:)) ........... A to widzę rozbrykałaś się nie na żarty i to o tak później.Tak trzymaj.JA zerwałem się do odsnieżania, a tu śniegu u mnie nie ma. Wziąłem się więc za robotę zatępczą, czyli pisanie.Miłego dnia życzę.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Bzyknęłabym... 20.11.04, 08:16 Miało być- " i to o tak późnej porze". Sory za pomyłkę.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczółek jestem Re: Bzyknęłabym... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 09:39 juz uciekac czy za chwile :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graczyk Re: Bzyknęłabym... IP: *.stnet.pl 21.11.04, 15:01 chyba "dałabym sie przerznac" w przyrodzie to tak jest ustawione ze to truten wkłada i on bzyka Odpowiedz Link Zgłoś
szpull Re: Bzyknęłabym... 21.11.04, 15:06 co w co? pytanie, ech życie jest ... czym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Bzyknęłabym... IP: *.blt.pl / *.blt.pl 21.11.04, 15:22 "Rzekła malinka do motyla :- Nikt nie patrzy, niech pan zapyla !":-)) Odpowiedz Link Zgłoś
amver Re: Bzyknęłabym... 21.11.04, 15:22 ...skoro masz na to tak wielka ochote....to moze ja bede dla ciebie opowiednim partnerem....zaryzykuj i przyslij mi odpowiedz pozdrawiam z sopotu Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Bzyknęłabym... 21.11.04, 15:24 amver napisał: > ...skoro masz na to tak wielka ochote....to moze ja bede dla ciebie opowiednim > partnerem....zaryzykuj i przyslij mi odpowiedz > pozdrawiam z sopotu Nie wiem czy zwróciłeś uwagę z jakiego dnia był ten post:)))Dzisiaj już jest inny dzień:))) Odpowiedz Link Zgłoś
amver Re: Bzyknęłabym... 21.11.04, 15:27 ...a dzisiaj juz nie meczy cie to pragnienie?.....szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
szpull Re: Bzyknęłabym... 21.11.04, 15:47 bzzzzzzykonołeś? ja nie, bzzzzzzz, poczekam, mam bzzzzykowe myśli Odpowiedz Link Zgłoś