Dodaj do ulubionych

jak pozbyc się nałogu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:53
witam...
słyszałem o komputerowym oduczaniu palenia...czy ktoś zWas jużprzez to
przechodził, czy jest to skuteczne??macie jakieś namiary(adresy www,nr
telefonu).jestem ze Sląska.
dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: jak pozbyc się nałogu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.11.04, 19:01
      wiem, ze w bytomiu jest taki gabinet, ktory leczy wlasnie w ten sposob z nalogu.
      Zdania sa podzielone jednym pomaga , innym nie. Znam takie przypadki, ale to
      tylko zalezy od silnej woli......Koszt w ubieglym roku ok. 50 zl za seans, jak
      mnie pamiec nie myli. Ja probowalam tabletkami, nazywaly sie Tabex, nawet udalo
      mi sie bez recepty kupic.Kosztowaly ok, 18 zl za 100 szt. efekt byl, nie
      palilam ponad 4 miesiace. Zycze powodzenia i silnej woli.
      Ps. moze zagladniesz na forum uzaleznienia
      • grazka46 Re: jak pozbyc się nałogu 22.11.04, 20:15
        Paliłam ponad 20 lat,dwa lata temu zastosowałam plasterki i nie palę,życzę powodzenia.
        • Gość: ron Re: jak pozbyc się nałogu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:18
          palilem 30 lat od 7 tygodni nie pale -przez 2 tygodnie uzywalem plasterkow .
          teraz juz nie musze - powodzenia
      • Gość: chcący Re: jak pozbyc się nałogu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:51
        dzieki Ewo za odpowiedź
        o jakim gabinecie mówisz w bytomiu?
        w którym miejscu?
        może jakieś namiary?
    • malinka48 Re: jak pozbyc się nałogu 22.11.04, 20:20
      Gość portalu: chcący napisał(a):

> witam...
      > słyszałem o komputerowym oduczaniu palenia...czy ktoś zWas jużprzez to
      > przechodził, czy jest to skuteczne??macie jakieś namiary(adresy www,nr
      > telefonu).jestem ze Sląska.
      > dzięki
      Wierzysz w takie bzdury?Sam musisz sobie w głowie poukładać ,jak chcesz rzucić
      nie wierz w takie bzdety.Te papierosy to cholerny nałóg:((((
    • Gość: bodana Re: jak pozbyc się nałogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:28
      Nie każdemu pomaga to samo. Tabletki mi nie pomogły. Plastry zawierają nikotynę
      w różnym stężeniu, więc mnie nie przekonały. Nie palę już 2 lata po
      biorezonansie.Ta terapia pomogła również moim znajomym. Ostrzegam jednak, że
      nie każdy może przestać palić z dnia na dzień. Jeden ze znajomych, który palił
      po 40 dziennie znalazł się w szpitalu w ciężkim stanie kilka dni po zabiegu
      biorezonansem i zaprzestaniu palenia ( wysoka gorączka, bóle brzucha, wymioty).
      Nadal pali.Lekarz powiązał te objawy z reakcją organizmu na brak nikotyny.
      • Gość: ewka Re: jak pozbyc się nałogu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.04, 23:24
        Ja tez juz probowalam rzucic palenie, niestety udalo mi sie tylko na miesiac :(
        Teraz znowu probuje, a najbardziej mi pomaga zucie zwyklej gumy do zucia, ale
        prawda jest ze bez silnej woli nic nie pomoze i chyba znowu mi sie nie uda ;)
        Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka