Gość: chcący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:53 witam... słyszałem o komputerowym oduczaniu palenia...czy ktoś zWas jużprzez to przechodził, czy jest to skuteczne??macie jakieś namiary(adresy www,nr telefonu).jestem ze Sląska. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: jak pozbyc się nałogu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.11.04, 19:01 wiem, ze w bytomiu jest taki gabinet, ktory leczy wlasnie w ten sposob z nalogu. Zdania sa podzielone jednym pomaga , innym nie. Znam takie przypadki, ale to tylko zalezy od silnej woli......Koszt w ubieglym roku ok. 50 zl za seans, jak mnie pamiec nie myli. Ja probowalam tabletkami, nazywaly sie Tabex, nawet udalo mi sie bez recepty kupic.Kosztowaly ok, 18 zl za 100 szt. efekt byl, nie palilam ponad 4 miesiace. Zycze powodzenia i silnej woli. Ps. moze zagladniesz na forum uzaleznienia Odpowiedz Link Zgłoś
grazka46 Re: jak pozbyc się nałogu 22.11.04, 20:15 Paliłam ponad 20 lat,dwa lata temu zastosowałam plasterki i nie palę,życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: jak pozbyc się nałogu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:18 palilem 30 lat od 7 tygodni nie pale -przez 2 tygodnie uzywalem plasterkow . teraz juz nie musze - powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcący Re: jak pozbyc się nałogu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:51 dzieki Ewo za odpowiedź o jakim gabinecie mówisz w bytomiu? w którym miejscu? może jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: jak pozbyc się nałogu 22.11.04, 20:20 Gość portalu: chcący napisał(a): > witam... > słyszałem o komputerowym oduczaniu palenia...czy ktoś zWas jużprzez to > przechodził, czy jest to skuteczne??macie jakieś namiary(adresy www,nr > telefonu).jestem ze Sląska. > dzięki Wierzysz w takie bzdury?Sam musisz sobie w głowie poukładać ,jak chcesz rzucić nie wierz w takie bzdety.Te papierosy to cholerny nałóg:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodana Re: jak pozbyc się nałogu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:28 Nie każdemu pomaga to samo. Tabletki mi nie pomogły. Plastry zawierają nikotynę w różnym stężeniu, więc mnie nie przekonały. Nie palę już 2 lata po biorezonansie.Ta terapia pomogła również moim znajomym. Ostrzegam jednak, że nie każdy może przestać palić z dnia na dzień. Jeden ze znajomych, który palił po 40 dziennie znalazł się w szpitalu w ciężkim stanie kilka dni po zabiegu biorezonansem i zaprzestaniu palenia ( wysoka gorączka, bóle brzucha, wymioty). Nadal pali.Lekarz powiązał te objawy z reakcją organizmu na brak nikotyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: jak pozbyc się nałogu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.04, 23:24 Ja tez juz probowalam rzucic palenie, niestety udalo mi sie tylko na miesiac :( Teraz znowu probuje, a najbardziej mi pomaga zucie zwyklej gumy do zucia, ale prawda jest ze bez silnej woli nic nie pomoze i chyba znowu mi sie nie uda ;) Pozdrawiam i zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś