lena8 10.05.02, 11:10 Czy ja Tobie kolego obiecywałam obmacywanki w realu???? bo za ch..a nie moge sobie przypomnieć a Twój kolega Maryś na kobiecym forum robi mi autoreklamę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 oj lenko, marysia nie znasz........... 10.05.02, 15:27 co by cie juz ch... nie bolal, informuje ze wystapilas z propozycja, prelekcji na temat dotykanek, ktora fajnie zaczelas, a ja sie tylko dopominalem dalszego ciagu:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 rzeczywiście nie znam Marysia 10.05.02, 17:06 i prawdę mówiąc nie chciałabym go poznać. Oto jego słowa cytuję:"zawsze bede wystepowal za kobieta, ktora mi dobrze robi! Od Was tego nie oczekuje, bo daleko wam do jej wirtuozerii! Potraficie tylko zada nastawiac i myslicie, ze jestescie boginiami. A chuja! ale łaskawie Maryś raczył jeszcze napisać: "Te Lenoczke, to ja nawet lubie, obiecala dac sie wymacac przez mojego realnego przyjaciela Kitka!" pozostawiam to bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 rozumiem twoje oburzenie Lenoczko............... 10.05.02, 17:22 marys przegial pale maxymalnie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Kituś 10.05.02, 17:50 Nie jestem oburzona, tylko nie lubię takich głupich i wulgarnych tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Kituś 10.05.02, 18:11 nie ważne , było, mineło pamiętliwa nie jestem, Mogłam przewidzieć, ze w końcu dostanie mi się od Marysia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oj lenko, jak ty cos palniesz........... 10.05.02, 18:13 super jestes, tak trzymaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Kituś 10.05.02, 18:20 :)** teraz to mi się od Marysia dostanie, że jego koledze wirtualne buziaczki przesyłam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oj lenko, jak ty .............**************:))))) 10.05.02, 18:23 a lejmy rowno na marysia, co sie bedziemy jego chora wyobraznia przejmowac, odbuziaczkowywuje Cie serdecznie:)*** Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 oj Kituś... 10.05.02, 18:29 Ty nie lej na Marysia to porządny chłop , a że jezyk ma czasami niezbyt wyszukany to inny problem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: oj Kituś... 10.05.02, 18:33 ja mu nie leje konkretnie, tylko mu klimat podgrzewam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: oj Kituś... 10.05.02, 18:37 szykujesz mu pole do działania, poczekaj jak przyleci to dopiero się zacznie, powyzywa mnie, ze bałamucę jego kolegę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: oj Kituś... 10.05.02, 19:05 uwielbiam twoje balamuctwa, ale wlasnie mistrz horrroru sie zjawil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: oj Kituś... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 19:35 beeeeeeeeeeeeeeeeeeee :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: oj Kituś... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 19:41 ooooooooooooo-dur! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jakis cichy odor sie tu unosi.......... 10.05.02, 19:50 czyzby to obecnosc, kapusia kubusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: jakis cichy odor sie tu unosi.......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 19:54 kaps kubus wez i udus! smrodu w brod kurwa-cud! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: rzeczywiście nie znam Marysia IP: *.sp / 192.168.5.* 10.05.02, 17:42 A pozwól krótko skomentować to czego Ty nie chcesz. Tu nie ma dwóch zdań, tak odezwać sie może jedynie gbur i chamidło. Jestem normalny facet i ponieważ spotkało Cię to na Forum, to na Forum za takich nieodpowiedzialnych gości Cię przepraszam. Robioę to , bo widać, że i ten kitek nie skory do właściwej postawy , a jedynie Ci o soldarności wspomina. Od chamstwa należy się odcinać. Miałem w Krakowie w Jamie wypić coś mocniejszego z tym co tu jest bohaterem. Nie zrobię tego, bo nie w smak mi przy jednym stole z takim "zacnym" paniskiem. Pozdrawiam cichy szaman albo jak ktoś woli kubek Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wez sie kubecja odfikaj............... 10.05.02, 17:49 bo wyciagne na wierzch, wszystkie twoje swinstwa, popelnione na tym forum:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek Re: wez sie kubecja odfikaj............... IP: *.sp / 192.168.5.* 10.05.02, 20:50 kitek1 napisał(a): > bo wyciagne na wierzch, > wszystkie twoje swinstwa, > popelnione na tym forum:( Nie strasz tylko wyciagaj. A dobrze się zastanawiaj, bo spotka Cię przykrość jeśli chybisz . Z Twoim intelektem i jakością dedukcji o pomyłkę łatwo, a już raz mi się naraziłeś. Więc wyciągaj i szarżuj z rozwagą. kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: wez sie kubecja odfikaj............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 20:54 armata przeciw komarowi? gume z majtek se wyciag i w leb se strzel k.ubeku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: rzeczywiście nie znam Marysia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 19:09 Gość portalu: cichy napisał(a): > cichy szaman albo jak ktoś woli k.ubek ** to wszystko tlumaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Re: rzeczywiście nie znam Marysia IP: *.sp / 192.168.5.* 10.05.02, 20:37 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Gość portalu: cichy napisał(a): > > > cichy szaman albo jak ktoś woli k.ubek > > ** to wszystko tlumaczy! > Jestes mistrzem cytatu! Gnoju parszywy po co ci to? Szukasz? To znajdziesz. Złapiesz po tym parszywym ryju jak dawno ci się należy. kubek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: rzeczywiście nie znam Marysia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 20:52 posrancu- z czym do ludu- oprocz przemowienia- ubolski gnoju? Odpowiedz Link Zgłoś