Dodaj do ulubionych

Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:39
Hej...potrzebuje szybko pomocy...co byscie radzili kupić pod choinkę
dziewczynie-powiem wiecej byłej mojej dziewczynie:)? nie jestem już z nia od
dawna ale rozeszlismy sie "pokojowo" a ja nie moge przestac o niej myslec...
ale to musi być coś co ją zastanowi, da do myślenia, sprawi ze ona zechce sie
ze mną spotkać, coś co zmniejszy między nami dystans, który powstał po już
dawnym w sumie (8 mies :P) "rozwodzie"..plis pomóżcie...
Obserwuj wątek
    • didi83 Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? 17.12.04, 19:46
      Wyslij jej ladna kartke... i to wszystko... pamietaj, ze:
      1. prezent moze byc krepujacy
      2. moze zirytowac...
      ... brak prezentu , a sama ladna kartka... (no mozesz WYSLAC!!! z bombonierka)
      da jej do myslenia,ze:
      1.Pamietasz o niej.
      2.Czemu do cholery tylko kartke dostala (...wiec da jej JAK CHOLERA DO
      MYSLENIA)
      Jesli masz przeczucie, ze od niej nic nie dostaniesz to bedzie tak NAJLEPIEJ.
      nie bedzie nikogo krepowalo i stwarzalo glupiego poczucia obowiazku dla Niej,
      aby Ci cos kupic (byc moze kupi, da Ci zeby byc OK a Ty zrobisz sobie glupie
      nadzieje) PAMIETAJ, ze ZAWSZE mozesz Jej powiedziec "Nie spodziewalem sie... i
      umowic sie z nia na nastepny dzien na kolacje i WTEDY cos wreczyc...
      Jesli myslisz, ze i Ona Ci cos kupi to kup ALE NIE DAWAJ.. najpierw kartka
      pozniej krok z jej strony....
      Nie badz jednym z tych (przepraszam za wyrazenie) narzucajacych sie debili...
      My kobiety tego nie lubimy...
      • Gość: wojtek Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:12
        hey wielkie dzieki...genialna odpowiedź, na pewno mi pomoże:), sprawa jest taka,
        ze bardzo miłym zaskoczeniem byłoby dla mnie gdybym cos dostał (nie ze mi zalezy
        na prezencie czy cos, ale na gescie), jednak nie licze na to. Jestem jednak
        realista...no i wlasnie zastanawiałem sie jak by poprowadzic te sprawe tak zeby
        sie nie narzucac bo wiem ze dziewczyny tego nie lubia, no ale jezeli facetowi
        (mnie) bardzo zalezy? naprawde bardzo bardzo?
    • didi83 Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? 17.12.04, 20:19
      wiec ladna kartka i EWENTUALNIE male opakowanie "merci" po prostu :]
      i poczta!! NIE OSOBISCIE!!! Ja bym zostala przy samej kartce ale ja slyne ze
      zbytniej stanowczosci (Moj ostatni obiekt milosny zostawilam bo sie spoznil...
      a spoznil sie bo byl na iprezie, nawet nie wysluchalam jego przeprosin... mg
      zadzwonic, wyslac,sms'a...)
      Wiesz... kobiety to takie stworzenia dziwne, ze czasami, gdy mezczyzna biega za
      nimi, stara sie to One Go nie widza... a jak NAGLE przestaje to One: O CHOLERA
      CO SIE STALO!!?? ... :]
      wiec jak dostanei sama kartke to sobie pomysli "DLACZEGO TYLKO KARTKA???"
      ;]
      • Gość: wojtek Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:42
        woiesz co-spotykałem sie faktycznie z takimi teoriami na temat kobiet ze: "stara
        sie to One Go nie widza... a jak NAGLE przestaje to One: O CHOLERA
        > CO SIE STALO!!?? ... :] " i Tobie powiem ze jest w tym duzo prawdy,jednak czy
        nie myslisz ze jezeli facet odpusci, bo dziewczyna go powiedzmy ignorowala przed
        tem-to obawa jest taka ze moze go juz zupełnie zignorowac sądzac ze np. dał
        sobie chyba spokój. Dlatego my faceci musimy sie cały czas starac zeby pokazac
        ze nam na kims zalezy, niestety ja np. czesto spotykalem sie z dziewczynami
        które mimo wielu moich starań i tak sobie nic z tego nie robiły..nie zauwazały
        nawet tego - dla nich bylo normalne ze robilem drobne "prezenty" bez okazji,
        dzwoniłem, spotykałem sie...a na końcu ona ci odpowiada: "Myślałam ze chciałes
        zebym tylko była twoja koleżanką" - no tak ale nią juz jesteś - facet oczekuje
        przeważnie czegoś wiecej, no przynajmniej ja. A wracając do watku - wiesz co ta
        dziewczyna do której chce to wysłać - to ja nie wiem co ona teraz o mnie myśli,
        ale skoro kiedys ze mna była to moze powinnismy dac sobie jeszcze jedna
        szanse... przynajmniej ja tak myśle. Bardzo bym chciał zeby ona tez tak
        pomyślała. Pozdr
        • szefu13 Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? 17.12.04, 20:49
          Na dziewczyny najlepiej działa konkurencja :))))))))))))))))))).
          I nie myśl tyle człowieku, bo Cię głowa rozboli :)))))))))))))).
          Rozejrzyj się wokół i znajdź sobie inną dziewczynę, albo może lepiej dwie
          (lepsze zarządzanie ryzykiem będziesz miał :))) ). A jak tamta się odezwie i
          odgrzeje znajomość, to będą trzy - nawet jak dwie się zbieszą, to zawsze
          pozostanie ta trzecia :))))))))))))))))))))).
          A jak uważasz, że to, co piszę jest nie fair, to się martw :))))))))))))).
          • Gość: Didi DOBRZE SZEFU PISZE!! ;] IP: *.wist.com.pl 17.12.04, 21:09
            Szefu BUUUUUUZIAK poza tym ;]***
            • szefu13 Re: DOBRZE SZEFU PISZE!! ;] 17.12.04, 21:23
              Cześć Didi, a co Ty dziewczyno robisz w piątek o tej porze przed PC-tem, a nie
              na balandze? :))))))))))))))
              • didi83 Re: DOBRZE SZEFU PISZE!! ;] 17.12.04, 23:18
                ODPOCZYWAM... buehehe kiedys trzeba :] w piatki ZAWSZE mam dziwne choroby (o 22
                jest jedyny serial/film jaki ogladam) yhyhyhyhyhhy wiec zawsze mnie lapie..
                albo przeziebienie, albo zatrucie pokarmowe, albo skrecenie nogi - och na co ja
                nie chorowalam buHEHEHEHEHE... (i tak wszyscy wiedza, ze film ogladam yhyhyhyh )
        • salomea78 Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? 18.12.04, 00:45
          Czasami poprostu wystarczy powiedziec co sie do kogos czuje... Samo okazywanie
          uczuc moze byc na rozne sposoby interpretowane.
    • mamacita Re: Prezent dla dziewczyny?co wy bys´cie chcia?y?? 17.12.04, 21:37
      hej wojtek,
      mozesz wyslac kartke, ale nie z jakimis glupimi zyczeniami swiatecznymi. skoro ona sie z toba
      nie skontaktowala, szansa jest niewielka ze to zrobi, a moze by chciala, tylko jest twarda
      sztuka? nie wiem jaka byla wasza sutuacja.
      w kazdym razie, niewiele masz do stracenia. ja bym napisala cos prawdziwego, ale nie
      narzucajacego sie. ze myslisz o niej, za duzo, za mocno, ale nie proponuj spotkania. pokaz ze
      jestes twardym facetem, ale tez wrazliwym. to jest zabojcza kombinacja (na kobiety). ale.. jesli
      sie z nia spotkasz nie omieszkaj jej opowiedziec swoich przygod w miedzyczasie, o tym jak cie
      laski ze wszystkich stron oblepialy. bo o to kobietom chodzi. facet, ktory nie jest zdesperowany,
      ma ogromne powodzenie, ale do ciebie czuje cos specjalnego..
      • didi83 Re: Prezent dla dziewczyny?co wy bys´cie chcia?y? 17.12.04, 23:16
        lepiej ozieble zyczenia... da wiecej do myslenia... :]
    • salomea78 Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? 18.12.04, 00:42
      Moze daj jej cos co by jej przypomnialo jak dobrze wam kiedys bylo razem...
      Moze to byc plytka z muzyka ktorej razem sluchaliscie, albo wasz wspolny
      ulubiony film, albo ksiazka ktora.... itp:).
    • Gość: Księżniczka Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:43
      1. Futro z norek
      2. Maybacha
      3. Kpl.biżoterii wysadzanej brylantami
      4. Apartament w Nowym Jorku
      5. Wycieczkę dookoła świata rejsem Queen 2
      6. Niewielką wysepkę na Karaibach
      ...... no może na początek to tyle.
      • jasmina_tdi Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? 20.12.04, 16:32
        Wybierz cos z tej strony, nie powinna się obrazić:
        www.owners.ferrari.com/cgi-bin/Feros/os/jsp/01_0_login.jsp
    • malinka48 Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? 20.12.04, 19:29
      BMW
    • kotek_mru Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? 21.12.04, 01:59
      nic:)
      • Gość: maika Re: Prezent dla dziewczyny?co wy byście chciały?? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.12.04, 02:01
        ja bym chciała dostać duzego penisa!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka