Dodaj do ulubionych

sobota, sobota....

18.12.04, 07:21
jeszcze 1 dzien i znow do pracy :(
Obserwuj wątek
    • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 07:30
      nie zdążę się ulotnić?
      • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 07:33
        a po co masz sie ulatniac? czyzbys bylo gazem bojowym?
        • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 07:34
          no jakże to? też chce mieć w weekend wolne! ;)
          • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 07:38
            a nie masz? no to Co wspolczuje. Sobie zreszta tysz :)
            • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 07:40
              jak mam mieć, jeśli niektórzy w pracy siedzą? fatygują się, a ja ich nie mogę
              opuścić :)
              • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 07:46
                alez mozesz.... Ci niektorzy naprawde maja co nieco do wyslania poczta
                elektroniczna do klientow. Czesc tego zreszta juz dokonali :)

Poloz sie, jesli chcesz, albo musisz i wypoczywaj :)
                • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:09
                  ależ to niezgodne z moimi zadaniami! fatyga jest od tego, żeby nużyć
                  pracujących w pocie czoła, inaczej nazywałabym się błogie lenistwo :)
                  • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 08:28
                    jak zaczniesz sie nazywac - "rozanielenie" to Cie bede na rekach nosic :)
                    • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:32
                      rozanielona fatyga bardzo specyficznie mi się kojarzy ;)
                      • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 08:32
                        To moze wytlumaczysz mi meandry Twych skojarzen?
                        • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:34
                          Wstydzę się! Mówi Ci to coś? ;)
                          • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 08:35
                            tak, to mi mowi, ze ogladalas serial DOM :)
                            A teraz tlumacz z czym Ci sie rozanielona fatyga kojarzy :)
                            • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:37
                              Z błogim wycieńczeniem po pewnego rodzaju "wysiłku" bynajmniej nie
                              intelektualnym :)
                              • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 08:38
                                i To jest powod do wstydu? Bylby to powod, gdybys tego uczucia nie znala :)
                                • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:40
                                  aaa, więc skojarzyłeś, o czym mowa, co by znaczyło, że też masz pewne
                                  doświadczenia :)
                                  • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 08:42
                                    sugerujesz, ze moja corka to dzielo .... listonosza?
                                    • Gość: chmura Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:45
                                      Eee, myślę, ze listonosz fatyguje się gdzie indziej :)Ale zawsze można
                                      przeprowadzić odpowiednie badania, jeśli pewności brak.
                                      • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 08:48
                                        co sie wtracasz w rozmowe nie pytana?
                                        • Gość: chmura Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:49
                                          Poczułam się w obowiązku, bo z wysokości lepiej widzę :))
                                          • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 08:50
                                            i zaraz zaczniesz rzucac piorunami- juz ja cie znam...
                                            • Gość: sfatygowana chmura Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:52
                                              dziś sobie daruję, a przy okazji i Tobie :)
                                              • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 08:53
                                                jak mozna statygowac chmure?
                                                • Gość: chmura Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:55
                                                  pędząc ją ze wschodu na zachód, potem na południe, potem znów na północ..
                                                  Możliwości jest wiele :)
                                                  • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 08:56
                                                    na poludnie prosze, na poludnie :)
                                                  • Gość: chmura Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:57
                                                    Niebawem! :)))
                                                  • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 08:59
                                                    tylko, ze czas tak powoli biegnie. Kurcze, zeby juz byl piatek :)
                                                  • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:02
                                                    Nie ma lekko! Jeszcze się trzeba nieco pomęczyć.
                                                  • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 09:03
                                                    wiesz co? Po menczyc to ja sie moge w imie idei :)
                                                    teraz to tylko oczekuje :)
                                                  • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:06
                                                    oczekiwanie też bywa męczące, o!
                                                  • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 09:10
                                                    bywa drazniace. Ale wszystko jest do przezycia. Kiedys ze 3 lata temu
                                                    oczekiwalem ponad 2 miesiace :)
                                                  • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:14
                                                    w sumie najważniejsze, żeby się w końcu doczekać
                                                  • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 09:15
                                                    tez tak mysle - a pozniej na maxa wykorzystac czas...:)
                                                  • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:18
                                                    Czyli maximum przyjemności, minimum fatygi? To mi źle wróży! :)
                                                  • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 09:23
                                                    czyli wypoczynek, spacery kuligi i pieczenie baranka :)
                                                  • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:30
                                                    Pomyśleć, że w Afryce przysmakiem są kandyzowane termity i mrówki :)
                                                  • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 09:31
                                                    Na te specjaly to mnie nie namowisz.
                                                    Zreszta az tak bardzo na poludnie to my sie nie udajemy :)

Pamietaj o persona non grata :)
                                                  • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:38
                                                    Persona im bardziej non grata, tym się bardziej fatyguje, hmm.
                                                  • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 09:39
                                                    mowilem o sobie i swoich zaszlosciach sprzed 22 lat :)
                                                  • Gość: maleniak Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:41
                                                    daj spokoj tej sfatygowanej chmurze
                                                  • Gość: fatyga Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:42
                                                    Myślałam, że chodzi o cos całkiem innego. Jakie zaszłości miałeś 22 lata temu,
                                                    dzieckiem będąc ?:)
                                                  • mario2 Re: sobota, sobota.... 18.12.04, 09:44
                                                    no przeciez opowiadalem Ci o zajsciu na plazy w Tunezji...
                                                  • Gość: meleniak Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:45
                                                    on juz wtedy byl pierdzielem
                                              • Gość: meleniak Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:53
                                                pisanie z nim to upierdliwe zajecie
    • Gość: meleniak Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:49
      rzygac sie chce od tego waszego spamu
      • Gość: toaleta masz nudności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:53
        jestem w pomieszczeniu obok!
    • Gość: mysza Re: sobota, sobota.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:10
      znowu dostajesz kota ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka