Dodaj do ulubionych

a ja mam dola

IP: 80.51.10.* 24.12.04, 19:50
chcialem tylko powiedziec ze mam dola, nie mam komu to sobie tutaj to powiem,
mam dola w tv caly czas gadaja o szczesciu i cieple a ja siedze sam i kopie
cosbie coraz wiekszy dolek...przed chwila jakas A. Mlynarska powiedziala ze
swieta to taki fajny okrez gdy nigdy nie jestesmy sami... czy ona czasem
mysli?
Obserwuj wątek
    • Gość: choinka Re: a ja mam dola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 19:58
      fajne to w tv? co? ciesz się, że masz pilota i mozesz wyłaczyć! :)))) dół jest
      po to, żeby z niego wychodzić - zatem chyba czas już z niego wyleźć. Ja też nie
      mam komu powiedzieć wielu rzeczy, choinek co prawda dokoła mnóstwo, ale one żyją
      swoim życiem - choinkowym. Ja też - dlatego uważam, że Ty też jesteś jak ta
      choinka - niby w kupie, a sam. Powiem Tobie, że czasami mam ochotę wyrzucić
      siebie za drzwi, ale mi nie wychodzi...
      Nie wiem, co Tobie powiedzieć jeszcze - przecież nie będę klepać komunałów, ani
      mówić, że to ważny dzień - data jak data - dla innej wiary to tylko kolejny
      dzień w kalendzarzu. A my ludziki katoliki - lubimy być taki fajni w ten dzień.
      eeeeeeeeeeeeeeeeeee tam - daj spokój, jesteś sam - ale wiesz, że jesteś sam.
      Innym się zdaje, że sa z kimś a tak naprawdę są sami.
      :))))))))) Nie jest źle - pomyśl, że gorzej już było i może być tylko lepiej
      :))) Tyle od choinki. :)
      • Gość: dolas Re: a ja mam dola IP: 80.51.10.* 24.12.04, 20:09
        no skoro sama choinka tak gada to musi byc cos w tym, ale masz racje jak bym
        nie mial pilota to by mnie juz krew zalala, pozatym jak to spiewal pewien
        Pan "whisky moja zono tys najlepsza z dam" wiec z kims tam siedze :))
    • Gość: xy2 Re: a ja mam dola IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 24.12.04, 20:09
      czemu jestes sam?
      • Gość: choinka Re: a ja mam dola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 20:12
        chcesz go jeszcze dołować? po co? a Ty czemu przed kompem, sama?
        • Gość: xy2 Re: a ja mam dola IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 24.12.04, 20:26
          nie siedze sama, tak sobie podeszlam do komputera.

a Ty co
        • Gość: dolas Re: a ja mam dola IP: 80.51.10.* 24.12.04, 20:29
          nie doluje mnie tylko pyta :)) a czemu jakos tak wyszlo zwykla proza zycia, w
          sensie fizycznym nie jestem sam bo obok mam rodzine, ale psychicznie to jestem
          sam starych nic nie interesuje a oni mnie. To piersze moje takie swieta
          ostatnie pare swiat spedzalem w calkiem inny sposob moze nie zbyt tradycyjny
          ale za to bardzo mily, byly to sweta z dliska osoba gdy czlowiek przez 3 dni
          nie wychodzil z lozka no chyba za potrzeba albo zmienic film lub przyniesc
          jedzonko lub winko do wyrka. Slodkie rzokoszne lenistwo, brakuje mi tego.
          • r2d2_kris Re: a ja mam dola 24.12.04, 20:34
            facet, ty nie masz doła, tylko ci żal "chwil utraconych"
            • Gość: dolas Re: a ja mam dola IP: 80.51.10.* 24.12.04, 20:35
              na jedno wychodzi czuje sie zle i jest mi smutno i jestem sam
              • r2d2_kris Re: a ja mam dola 24.12.04, 20:46
                nie to samo, to teraz chyba twój "wybór".
          • Gość: xy2 Re: a ja mam dola IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 24.12.04, 21:23
            ja mam identycznie. wokol mnie rodzinka a i tak czuje sie sama. zycie:(
    • Gość: xy2 Re: a ja mam dola IP: *.61.134.57.generic-hostname.arrownet.dk 24.12.04, 21:29
      mam dola jak cholera, prezenty, z ktorych cieszykam sie 5 minut, moje ulubione
      biale wino i co z tego
    • rybitwa_konrad Re: a ja mam dola 24.12.04, 21:30
      Hej
      a ja wlasnie siedze w pracy do rana
      Pozdrawiam
      • Gość: kolendniczek ci ja Re: a ja mam dola IP: *.osk.enformatic.pl 24.12.04, 21:48
        a ja mam psa i czekam aż wygarnie mi poludzku :)co mu nie pasuje:)))
        • rybitwa_konrad Re: a ja mam dola 24.12.04, 21:50
          to jeszcze musisz troche poczekac :)))
          tylko nie przespij
          bo nie bedziesz wiedzial :)))))
    • malinka48 Re: a ja mam dola 24.12.04, 22:08
      Jak będziesz tak nastawiony to pewno,że nic nie będzie się udawać.Nie wolno tak
      trzeba na złość życiu:))do przodu.Bywa ciężko,ale wiedz jedno zawsze kiedys w
      Twoja bramę słonko zaświeci:)Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka