Dodaj do ulubionych

Jestem sama....

24.12.04, 23:04
i czuję się okrutnie,co nie znaczy że szukam faceta ,szukam ludzi zwykłych
takich jak ja samych :(((co nie znaczy bez rodziny.Zreszta szukam ludzi są
jeszcze tacy,czy same szczury?
Obserwuj wątek
    • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 24.12.04, 23:15
      ja tez jestem sam i na dodatek siedze w pracy :(
      • malinka48 Re: Jestem sama.... 24.12.04, 23:18
        no to życzę Ci ,żeby spod biurka wyszła jakaś śliczna i pocieszyła:))),a w
        wigilie podobno życzenia się spełniają:))
        • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 24.12.04, 23:23
          dzieki
          podobno tak
          jeszcze ma 40 min na to zeby wyjsc :))
          a co Ty bys chciala w taki dzien jak ten?
          • malinka48 Re: Jestem sama.... 24.12.04, 23:27
            to co ja bym chciała to jest nie do spełnienia:))Ja poprostu chciałabym mieć
            obok siebie człowieka:))tak poprostu.
            • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 24.12.04, 23:30
              dlaczego nie do spelniena
              w koncu sama powiedzialas ze
              dzisiaj zyczenia sie spelniaja
              wiec dlaczego i Tobie mialo by sie nie udac
              trzeba wierzyc
    • ewelinal1 Re: Jestem sama.... 24.12.04, 23:27
      sa...jeszcze ludzie..
      sa jeszcze rownie jak i Ty ...samotni...

pozdrawiam....
      • malinka48 Re: Jestem sama.... 24.12.04, 23:28
        nie jestem samotna ,jestem sama,a to duża róznica
        • ewelinal1 Re: Jestem sama.... 24.12.04, 23:37
          a ja sadze iz...jestes...samotna.. wsrod tłumu i to jest NAJ... zle
          ale to juz Twoja sprawa.....
          a ja..jestem..człowiekiem.... przez duze C... bo o takich pytalas...
          chyba.......
          • Gość: darek Re: Jestem sama.... IP: *.chello.pl 24.12.04, 23:57
            a my jesteśmy razem ja i absolut
            • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:01
              pije za Wasze zdrowie,zostało jeszcze troche Bordeaux...goscie juz sobie
              poszli..:)
              moze macie ochote na pierogi z grzybkami..?:)
              • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:02
                a masz kompot ze sliwek?
                to chetnie sie przylacze ;)
                • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:03
                  oczywiscie z dodatkiem suszonych gruszek..:)
                  zapraszam:)
                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:05
                    jeszcze takiego nie pilem
                    ale chetnie sie napije
                    zajadajac pierogi ;)
                    • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:06
                      w takim razie czekam..:))
                      • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:07
                        skocze tylko po szklanke ;)
                        • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:09
                          ok,mam jeszcze grzbowa zupke,troche karpia...i właciwie moge zrobic
                          kolacje..;DDD
                          • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:12
                            ja procz szklanki nie mam juz nic
                            bo jestem w pracy
                            wiec jak pozwolisz to poczestuje sie Twoim jedzeniem ;)
                            i oczywiscie kompotem
                            szklanke juz podaje :))
                            • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:13
                              bardzo,prosze,szklaneczka juz pełna...winko czy moze cos mocniejszego..???;)
                              • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:15
                                dzieki wystarczy kompot
                                tylko mam nadzieje ze masz go duzo
                                bo jest bardzo pyszny ;)
                                Twoje zdrowie ;)
                                • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:16
                                  przesadziłam ,mam jeszcze sporo...Twoje rowniez,tylko winkiem:)
                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:19
                                    spoko ;)
                                    tak wogole to skad jestes?
                                    • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:21
                                      z Radosci..;)))
                                      • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:27
                                        czy my sie znamy???
                                        • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:29
                                          chyba nie..???:)
                                          • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:32
                                            bo ja tez jestem z Radosci ;)
                                            tylko czy mowimy o tej samej miejscowosci?
                                            • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:33
                                              jesli w Warszawie ,to tak..??:)
                                              • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:35
                                                :))))
                                                a z ktorej strony torow?
                                                ja po tej samej co 521
                                                • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:36
                                                  yes:)
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:39
                                                    kto by pomyslal ze spotkam ode mnie :))
                                                    a jak masz na imie?
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:39
                                                    czy adres tez mam Ci podac..??;DDDD
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:42
                                                    a podasz :)))
                                                    zartuje, tak tylko chcialem sie dowiedziec
                                                    ale nie musisz mowic, nie potrzebne
                                                    ciekawski jestem ;)
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:44
                                                    ciekawosc pierwszy stopien..;DDD
                                                    a tak własciwie to miła niespodzianka..:)
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:45
                                                    wiem ze do piekla
                                                    ale co ja zrobie ze juz taki jestem ;)
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:47
                                                    ciekawski..?:)
                                                    a co jeszcze o tej porze robisz w pracy???
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:48
                                                    juz tego nie zmienie :))
                                                    mam dyzur do 8 rano
                                                    i nie pracuje w ochronie ;)
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:50
                                                    moge tylko wspołczuc:(
                                                    to smutne w taka noc pracowac..:)
                                                    przynajmiej popatrz przez okno,moze zobaczysz gwiazdke spadajaca co spełni
                                                    Twoje zyczenia..:)
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:48
                                                    PS. rozmawiam z Toba :))
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:52
                                                    P.S.to akurat zauwazyłam:)
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:55
                                                    az tak widac :)))
                                                    okna nie mam wiec mam maly problem
                                                    ale nie jest zle
                                                    bo 1 i 2 dzien swiat bede w domu ;)
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 00:57
                                                    to gdzie Ty siedzisz..???;)
                                                    czyzbys miał dyzur u bram piekieł..???:DDDD
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:00
                                                    mozna by tak powiedziec :))
                                                    bo jest mi goraco
                                                    a tej klimy juz mam dosyc
                                                    architekt nie pomyslal projektujac ten biurowiec
                                                    a siedze na dyspozytorni (dzial techniczny)
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:02
                                                    dla ochłody,kompot z lodem..:)
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:03
                                                    to jak mozna to poprosze o jeszcze szklaneczke i troche lodu :))
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:06
                                                    juz nalałam..:)))co sie moze "popsuc" w takim biurowcu,szkoda ze nie mozesz
                                                    zdalne dyzurowac..???:)
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:12
                                                    pracuje w tej firmie juz 3,5 roku
                                                    a powiem szczerze ze nie wiem :))
                                                    bo w swieta nie ma nikogo
                                                    tylko ja lub inny dyzurny i ochrona
                                                    jezeli bedzie pozar to jest specjalna centrala pozarowa
                                                    w obsludze ktorej przeszkolona jest ochrona
                                                    wiec spokojnie moglbym byc w domu pod tel
                                                    ale ktos tak wymyslil wiec musze siedziec
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:18
                                                    to faktycznie jakas bzdura...:(
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:21
                                                    ale nie jest zle
                                                    zwlaszcza pracujac w dyzurach
                                                    w tygodniu trafia sie sporo wolnego ;)
                                                    a Ty czym sie zajmujesz?
                                                    ale jak nie chcesz mowic to nie
                                                    nie pbraze sie ;)
                                                    po prostu jak juz mowilem jestem ciekawski :)
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:25
                                                    jestes uparty...:)
                                                    wybacz ale nie sadze aby było to dobre miejsce na tak szczegołowa analize...:)
                                                    krotko,mam wiecej swobody niz Ty...;)
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:32
                                                    masz racje ;)
                                                    jezeli bys chciala to moglibysmy pogadac na gg lub tlenie
                                                    ale dopiero jak bede w domu bo na tym kompie nie dzialaja
                                                    te programy bo wyskakuje blad i trza przeinstalowac system
                                                    ale na razie nie moge tego zrobic wiec w jak jestem w pracy
                                                    to pozostaje mi tylko forum
                                                    wiec jak bys miala ochote kiedys pogadac to spokojnie mozesz
                                                    wyslac do mnie na tego maila namiary i wtedy sie odezwe ;)
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:37
                                                    ok,uwazaj zebym Cie nie rozjechała jak bedziesz przechodzic przez ulice..:))
                                                    zartowałam..:))
                                                    musze uciekac,oczki mi sie kleja...do miłego:)
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:38
                                                    a skad wiesz jak wygladam???
                                                    do milego i milych snow
                                                    Pozdrawiam
                                                  • kotek_mru Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:42
                                                    nie wiem ,ale szybko sie przemieszczam..;DDDD
                                                    dobranoc:)
                                                  • rybitwa_konrad Re: Jestem sama.... 25.12.04, 01:46
                                                    dobranoc ;)
    • filemon46 Re: Jestem sama.... 27.12.04, 10:41
      Napisz do mnie.....;)
      jeśli zechcesz.
      • malinka48 Re: Jestem sama.... 27.12.04, 13:20
        :))miły jesteś,ale ja pisać nie lubię:)),a wiesz dlaczego?bo słowa pisanego nie
        można cofnąć:)).
        • filemon46 Re: Jestem sama.... 27.12.04, 13:30
          ostrożnie stąpasz......
          nic niebezpiecznego Ci nie grozi....:)), jestem przyjaźnie ustawiony :),
          a jak rozmawiać z Tobą inaczej, intymniej, spokojniej ?
          • emilka222 Re: Jestem sama.... 27.12.04, 13:49
            Słów nie można cofnąć, ale można nad nimi panować....zresztą, jak chcesz mieć
            kogoś obok siebie, kiedy nie lubisz mówić/ Może Ty Laura dla Filemona? Nie
            chcesz spróbować? Mam Cię wyręczyć?
            • filemon46 Re: Jestem sama.... 27.12.04, 23:43
              Zastąp ją. Chetnię pogadam na każdy temat z kobietą..........:))))
            • malinka48 Re: Jestem sama.... 28.12.04, 07:53
              Jak lubisz stukać i gapić się w ekran to ,dawaj:))Ja jednak wolę widzieć
              twarz,kogoś kto ze mną rozmawia.
              • filemon46 Re: Jestem sama.... 28.12.04, 09:08
                Sądziłem, że od takiej rozmowy zaczniemy, aby później......:))
                Mieszkamy bardzo, bardzo blisko siebie. Jednak zdecydowanie, jak widzę
                wolisz ...... uciekać.
                Nie bardzo rozumiem dlaczego.
                Nie tracę nadziei.
                Życzę Ci miłego dnia oraz dużo słoneczka.
                • malinka48 Re: Jestem sama.... 28.12.04, 09:44
                  :))ja nie uciekam.Oki mój nr gg w pracy1941815

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka