Dodaj do ulubionych

tluka sie tu, jak zydy z arabami..........

15.05.02, 22:40
i jeszcze galazkami oliwnymi sie wymieniaja,
psze jaja, prosze panstwa:)))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Crimen Re: tluka sie tu, jak zydy z arabami.......... IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 22:43
      Kituś, chyba nie rzucisz się z zębami na gałązkę oliwną?
      • Gość: samanta cuksik IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 22:44
        przepraszam...ale musialam.Znasz mnie wiec zrozumiesz.
        • Gość: Crimen Re: cuksik IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 22:47
          Samcia, znam Cię.Dlatego ja też coś dzisiaj próbuję.
          • Gość: samanta Re: cuksik IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 22:51
            nie cuksik,nie placz sie w to. Nie musisz.
            • Gość: Crimen Re: cuksik IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 22:53
              Za pózno.Też jestem tutejszy.
              • Gość: samanta Re: cuksik IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 22:54
                nie wtracaj sie ! Nie masz obowiazku sie poswiecac!
                • kitek1 cuksik na oltarze.............. 15.05.02, 22:55
                  nie sluchaj samantki:)
                  • Gość: Crimen Re: cuksik na oltarze.............. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 22:57
                    Kituś, a kogo mam słuchać? ;)
                    • kitek1 Re: cuksik na oltarze.............. 15.05.02, 22:58
                      siem sluchaj sam,
                      i czyn co ci serce podpowiada:)
                      • Gość: Crimen Re: cuksik na oltarze.............. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 22:59
                        Teraz się rozumiemy:)
                  • Gość: samanta Re: cuksik na oltarze.............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:02
                    Cuks,zamknij dzioba,ja ci dobrze radzem!!!!! Nie kcem zebys siem mieszal!!!! Rozumiesz???? A kitus
                    tyz niech nie klapie po proznicy i Cuksa mi nie buntuje:)))))
                    • Gość: Crimen Re: cuksik na oltarze.............. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 23:03
                      Landryneczko, zdecydowałem;)
                • Gość: Crimen Re: cuksik IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 22:56
                  To żadne poświęcenie, i Ty to rozumiesz doskonale.
    • Gość: samanta Re: tluka sie tu, jak zydy z arabami.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 22:44
      niektorzy wody w usta nabieraja i udaja ze nic nie widza;)))
      • kitek1 a niektorzy ptaka w buzi trzymaja............. 15.05.02, 22:46
        i tez mowia, ze nie puszcza:)
        • Gość: samanta Re: a niektorzy ptaka w buzi trzymaja............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 22:47
          a to juz ich wylacznie sprawa kitus:)
          • kitek1 Re: a niektorzy ptaka w buzi trzymaja............. 15.05.02, 22:48
            ale boja sie odezwac,
            bo im paw odfrunie:)
            • Gość: maryjo2 Re: a niektorzy ptaka w buzi trzymaja............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 22:52
              pif-paf i po pawiu :)
    • Gość: Pom Kurde mol... co mnie omineło??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 23:01
      Nie było mnie, prosze o dwa zdania!!!
      • Gość: maryjo2 Re: Kurde mol... co mnie omineło??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:03
        Nie wiem, czy Ci te dwa chłopy na górze cokolwiek powiedzą, tak sie
        zadyskutowali, że nic poza tym nie zauważaja :)) A ja uderzam właśnie w kimono,
        o!
        • Gość: Crimen Re: Kurde mol... co mnie omineło??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 23:06
          Zauważają.Dobranoc Maryjko.A problem i tak trzeba jakoś rozwiązać.
      • Gość: samanta Re: Kurde mol... co mnie omineło??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:03
        Czesc pomcia. mam czerwone ramionka;))) To byly dokladnie 2 zdania:)))))
        • kitek1 a samantka jak media publiczne............. 15.05.02, 23:08
          ma misje do spelnienia:)
          • Gość: samanta Re: a samantka jak media publiczne............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:10
            nie kitus ,nie mam zadnej misji. Moge zrobic dokladnie to co inni...odejsc stad.
            • Gość: Crimen Re: a samantka jak media publiczne............. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 23:14
              Właśnie tego nie możesz zrobić.
            • kitek1 Re: a samantka jak media publiczne............. 15.05.02, 23:14
              albo sie bawic tak jak ja,
              tym popierniczonym towarzystwem,
              i nie miec do siebie pretensji ze leninem, sie nie jest:)
        • Gość: Pom Re: Kurde mol... co mnie omineło??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 23:09
          I o Twoje ramioka tak się Panowie zacietrzewili? O mamusiu, chyba pójde sobie
          do norki i sie zaszyje:) Albo solarium ramionka opalać:)
          • Gość: samanta Re: Kurde mol... co mnie omineło??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:11
            nie chowaj siem do norki,obrzydliwie to wyglada.jakby kto wrzateczkeim polal;)))
            • Gość: Pom Re: Kurde mol... co mnie omineło??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 23:13
              Okłady sobie rób!!! Z siadłego mleka!!!
              • Gość: samanta Re: Kurde mol... co mnie omineło??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:15
                najpierw musialabym je zsiasc ;)))))
                • Gość: Pom Re: Kurde mol... co mnie omineło??? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 23:19
                  Samo sie zsiadzie:)
                  • Gość: samanta Re: Kurde mol... co mnie omineło??? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:33
                    pasteryzowane jedynie sie zasmiardnie moja droga;)))
                    • Gość: Crimen Re: Kurde mol... co mnie omineło??? IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 23:34
                      Dobrze, może być o mleczku;)
                      • kitek1 baby mleko kisza.................. 15.05.02, 23:37
                        kochane:))))))))
                        • Gość: samanta Re: baby mleko kisza.................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:39
                          no wlasnie nie kisza,bo mleko pasteryzowane! Co tam,ramionka popieka i zbrazowieja...chyba;)
                          • Gość: Pom Re: baby mleko kisza.................. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 23:41
                            Kiszonka fajna sprawa.:)
                            A u Ciebie Samciu w porcie krowy jakie nie chadzają, coby je wydoić na
                            żywczyka?:)
                            • kitek1 Re: baby mleko kisza.................. 15.05.02, 23:42
                              dla mnie moga byc wsciekniete:)
                          • kitek1 Re: baby mleko kisza.................. 15.05.02, 23:41
                            tamto mleko z flaszek lepiej kislo,
                            a moze lakcid dodac:)
                        • Gość: Crimen Re: baby mleko kisza.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 23:41
                          Człek by je łyżkami jadł...:)))
                          • Gość: Pom Re: baby mleko kisza.................. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 23:45
                            Czasem można dostać niestrawności.:)))
                            • Gość: Crimen Re: baby mleko kisza.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 23:48
                              Widzisz pom, z tego wszystkiego zapomniałem odpalić skaner:)
                              • Gość: Pom Re: baby mleko kisza.................. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 23:51
                                Wyższe racje za tym przemawiały. Nie zmyję Ci zatem głowy za mocno.:)
                                • Gość: samanta ide IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 23:55
                                  spac moi kochani .jakos nie mam nastroju dzisiaj do wygupow,sorki. Pa wszystkim:)
                                  • Gość: Crimen Re: ide IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 23:58
                                    Dobranoc Samciu.Szerokiego wyra i panoramicznych snów:)
                                  • kitek1 ofiara spelniona................. 16.05.02, 00:00
                                    snij milo samantko:)
                                • Gość: Crimen Re: baby mleko kisza.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 15.05.02, 23:57
                                  Eee tam.Ja też czasem lubię w spokoju pogadać z osobami które lubię;)
                                  • Gość: Pom Re: baby mleko kisza.................. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 00:05
                                    Ale czasem tylko.:) Jak się baby bija to fajnie popatrzeć. Tylko trzeba stać
                                    daleko...:)
                                    • Gość: Crimen Re: baby mleko kisza.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 00:11
                                      Zgoda, gdy chodzi o baby:)Ale gdy biją babę?Którąś z moich znajomych?Tylko
                                      śmierć;)
                                      • Gość: Pom Re: baby mleko kisza.................. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 00:16
                                        I ja dobiję jak jeszcze przypadkiem dychać będzie!
                                        • Gość: Crimen Re: baby mleko kisza.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 00:22
                                          Teraz już wiem dlaczego tak Cię lubię.Ostra jesteś:))
                                          • Gość: Pom Re: baby mleko kisza.................. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 00:26
                                            Ostra, łagodna... różna. Zależy kiedy, dla kogo, i czy jestem po czy
                                            przed "trudnymi dniami":)))))))
                                            • Gość: Crimen Re: baby mleko kisza.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 00:28
                                              Kobieta zmienną jest, i w tym wasz urok;)Czytałaś Czorcika.Wygląda na to że
                                              wreszcie się poznamy:)))
                                              • Gość: Pom Re: baby mleko kisza.................. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 00:30
                                                Jeszcze nie wiem, czy będę mogła przyjechać. Postaram się w każdym razie
                                                wyrwać, lepsze to niż siedzenie w domu. :)
                                                • Gość: Crimen Re: baby mleko kisza.................. IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 16.05.02, 00:33