Gość: kTośka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:35 no dobra, zaczynamy od początku :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kTośka Re: Już jestem :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:39 widzę, że nie jestem już sama :))) ufff, nie trzeba tyle szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: Leśni - aktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:38 podciągam go w górę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Leśni - aktywacja 25.12.04, 22:40 Poczekamy na kolegę Januarego :))) A tak na marginesie mam rozfwojenie jaźni i nie wiem którego nick'u mam używac D_T czy Ryskiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: Leśni - aktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 22:41 tak przymilnie powiem, że obydwa są fajne. Rysky brzmi poważnie - respekt wywołujący, a drewniany traktorek, to taki ze swadą :))) - można naprzemiennie Odpowiedz Link Zgłoś
drewniany_traktorek Re: Leśni - aktywacja 25.12.04, 22:44 No bo ja tak mam. czasami poważny a czasami taki z drewanianym rozumiekm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leśny Re: Leśni - aktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:59 I leśny pozdrawia, gratuluje wysokiego poziomu analizy którego nie może ogarnąć w całości a to z powodu poważnej awarii, niedyspozycji leśnego sprzętu od niego samego zawinionej, spowodowanej. Są dobrzy ludzie, oni pomagają, wynagrodzenia nie żądając. Pochwały im się należą. Życzy z okazji kończącego się dnia świątecznego zachowania uwidocznionego poziomu, niemałe problemy, zagadnienia widzi że od uczestników poruszane, roztrząsane. Tyle od niego z lasu bo nie dysponuje dobrym sprzętem. Poleca się on łaskawej pamięci, dziękuje za pamięć, wpisy. Kłania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: Leśni - aktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:40 witaj Leśny! to dobrze, że Lesny żyw i pamięta o wpisach :) o lesnych ludkach - dobrze, że sprzętowcy pomagający wynagrodzenia nie żądają, ale i kTośka zna wielu takich magików co normalni są. :))) Mam nadzieję, że Leśny niebawem wróci na zaniechany wątek i uczestniczyć w rozmowach będzie - tym bardziej, że końcówka roku 2004. Zatem do zobaczenia na ekranie :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kTośka Re: Leśni - aktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:12 Leśny!!!!!!!!!! Rysky!!!!!!!!!!!!! gdzie się podziewacie?! koniec roku a Was nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel.tasmanski Re: Leśni - aktywacja 29.12.04, 02:21 Jak koniecznie muśisz to kończ waćpanna wstydu oszczędź :) Odpowiedz Link Zgłoś