Dodaj do ulubionych

poznam .........

IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 10:33
szukam kogoś miłego, cieplutkiego
...kogoś kto lubi wspinaczkę
kogoś do pary na ścianki......a może nie tylko
yeniffer3@wp.pl
Obserwuj wątek
    • emperor emperor@poczta.gazeta.pl 16.05.02, 10:35
      kocham zdobywac wszystkie szczyty :))))
      • Gość: onlyania Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 10:49
        he he he
        ty emperor sprawdz lepiej adresik tej agentki (ubezpieczeniowej) przed zuzyciem
        (w skrocie "p.zuycie.")
        :))))
      • Gość: ciri Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 10:51
        a wiele już ich zdobyłeś :-)??
        • mascotte Re: emperor@poczta.gazeta.pl 16.05.02, 10:55
          emperor sam nie pamięta ile "tego" zdobył:)
        • Gość: onlyania Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 10:55
          pewnie wiele zuzył...:))))
          no i som teraz po zuzciu...
          • Gość: ciri Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 11:00
            kąśliwy z ciebie typek
          • emperor Re: emperor@poczta.gazeta.pl 16.05.02, 11:03
            prosze mi nie psuc reputacji! :)

zycie stawia przed kazdym wiele wyzwan ktorym trzeba podolac,
            a im wieksze tym wieksza satysfakcja:)
            • mascotte Re: emperor@poczta.gazeta.pl 16.05.02, 11:05
              Tiak..., życie jest piękne :)
              • Gość: onlyania Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:24
                zycie jest piekne
                pelne bezpiecznych wspinaczek
                z polisa pzuzycie
                a potem jeszcze pozostaje zlota jesien
                kasliwy typek, he he he
                • Gość: gigi Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 11:26
                  ona jest naprwade agentem pzu?
                • Gość: ciri Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 11:29
                  wyraźnie dobrze się bawisz
                  coż kretynów nie brakuje
                  • mascotte Re: emperor@poczta.gazeta.pl 16.05.02, 11:32
                    właśnie! jesteś agentką :)
                    • Gość: onlyania Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:34
                      wlasnie, wydzial dla specjalnych (troski, he he he)
                      :)))
                      • mascotte Re: emperor@poczta.gazeta.pl 16.05.02, 11:36
                        specjalni klienci mają zniżki ?:)
                        • Gość: onlyania Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:40
                          znizki na pobyt w specjalnych zakladach
                          • mascotte Re: emperor@poczta.gazeta.pl 16.05.02, 11:44
                            myślałem że te... są na koszt podatnika :)
                  • Gość: onlyania Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:32
                    nudzi mnie sie
                    no ale zaraz udam sie do konkurencji to sie moze troche rozerwe
                    jak dam rade to ci odpisze z PTU kredyt banku...
                • mascotte Re: emperor@poczta.gazeta.pl 16.05.02, 11:29
                  złota czy też nie, wspinać się trzeba :)
                  • Gość: ciri Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 11:38
                    hi hi hi
                    nieźle doprawdy
                    • mascotte Re: emperor@poczta.gazeta.pl 16.05.02, 11:42
                      nie denerwuj się - to tylko żarty :)
                      • Gość: onlyania Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:47
                        a ubezpieczylas sie od nieszczesliwych wypadkow, mascotte???
                        jak taki agent nie nazarty bo prowizji nie zrobi i zrec nie ma za co, to nie z
                        takim zarty, he he he :)))
                        • mascotte Re: emperor@poczta.gazeta.pl 16.05.02, 11:50
                          jak na razie mam szczęście, a i za ubezpieczenie firma płaci :)
                          • Gość: onlyania Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 12:03
                            niezla firma....
                            a co, wstawili wam w firmie automat z prezerwatywami i zamiast zetony guziki
                            sie wrzuca????
                  • Gość: onlyania Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:43
                    no i ubezpieczac...
                    w koncu przezorny zawsze ubezpieczony i zabezpieczony...:)))
                    • mascotte Re: emperor@poczta.gazeta.pl 16.05.02, 11:45
                      ... bo nie znasz dnia, ani godziny :)
                    • Gość: ciri Re: emperor@poczta.gazeta.pl IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 11:51
                      czy z główką wszystko ok?
                      bo widze ze cie te "ubezpieczenia" oblazly i
                      nie mozesz sie od nich uwolnic
                      ..... no tak zespol maniakalny to choroba naszych czasow
                      • mascotte ciri 16.05.02, 11:55
                        czy to było do mnie? cio ??? :)
                        • Gość: ciri Re: ciri IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 11:58
                          nie, onlyania chyba zaniemógł :-)
                          • Gość: onlyania Re: ciri IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:59
                            no bo sie zmeczylem zmiana pci....:))))
                          • mascotte Re: ciri 16.05.02, 12:06
                            nio! jak by to było do mnie, to nie pojechałbym z Tobą na ścianki :)
                            • Gość: ciri Re: ciri IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 12:12
                              napewno byłoby mi smutno :-)
                              • mascotte Re: ciri 16.05.02, 12:27
                                nie wątpię, że by było :)
                        • Gość: onlyania Re: ciri IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:58
                          nie, to bylo raczej do mnie....:))))

• Gość: jjasio ja ja chcem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 12:13
                            Ja moge 32 lat ,żonaty,1 dziecko , z Wrocławia .Znam Skalne Mesto (Mam Czeskich
                            Kamaratów)w Czechach, i mogę trzymać liny na dole.
                            Całusy
                            • Gość: ciri Re: ja ja chcem IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 12:18
                              i tak całkiem bezinteresownie tak? :-)
                              • Gość: jjasio Re: ja ja chcem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 12:26
                                To ty mnie nie znasz.Ja dobry czlowiek jestem.
                                Całusy
                                • Gość: ciri Re: ja ja chcem IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 12:35
                                  a moze tak a moze nie :-)?
                                  ale powaznie wspinasz sie?
                                  • Gość: jjasio Re: ja ja chcem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 12:55
                                    Nie próbowałem.Kocham Góry ,ale spaceruję po nich.A w czechach mam naprawdę
                                    kumpli.Możemy pojechać.Myślisz ,że warłoby spróbować??
                                    Całusy
                                    • Gość: ciri Re: ja ja chcem IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 12:58
                                      to nie wiesz jak sie trzyma liny :-(
                                      oj chyba spadne :-)
                                      • Gość: jjasio Re: ja ja chcem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 13:02
                                        A ja cię złapię w ramiona swe i nosił będę...
                                        Całusy
                                        • Gość: ciri Re: ja ja chcem IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 13:03
                                          napewno napewno?
                                          • Gość: jjasio Re: ja ja chcem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 13:07
                                            NIE !! Zejdżmy na ziemiE.Jestem chudy i mam słabe ręce.Zadowolona???
                                            Spadniesz i rozwalisz łokieć
                                            Całusy
                                            • Gość: ciri Re: ja ja chcem IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 13:12
                                              no juz dobrze :-)
                                              • Gość: jjasio Re: ja ja chcem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 13:15
                                                Z łokciem.??
                                                No to biorę urlop i jedziemy.
                                                Kiedy Ci pasuje.
                                                CAŁUSY
                                                • Gość: ciri Re: ja ja chcem IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 13:44
                                                  tak na żywioł????????????????
                                                  • Gość: jjasio Re: ja ja chcem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 13:58
                                                    A co mamy czekać??? Na co ??
                                                    Ja widzę ,że tu przyjażń się wykluwa.
                                                    Nie można czekać??
                                                    Bo pogoda,albo klimat się zepsuje
                                                    Całusy
                                                  • Gość: ciri Re: ja ja chcem IP: *.pzuzycie.com.pl 16.05.02, 14:11
                                                    parówkowym skrytożercom mówimy nie!
                                                  • Gość: jjasio Re: ja ja chcem IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 14:19
                                                    Tylko bez feministycznych sloganów,proszę.
                                                    Termin wyjazdu wrzuć na janowski@POCZTA.GAZETA.PL
                                                    Całusy
                                                  • janowski stało sie 23.05.02, 09:47
                                                    No i stało się.Jutro o świcie wyjeżdżam do moich czeskich kamaratów.
                                                    Całusy
                                                    O 14 jem obiad w Skalnym młynie w Anderszpalu.Zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka