04.01.05, 20:41
Nadal choruje :[
Dzisiaj wysmarowalam sobie pluca rozgrzewajaca SMIERDZACA mascia... i czuje
ja mimo WIELKIEGO kataru...
Mozecie laczyc sie ze Mna w bolu i cierpieniu ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: trzpiot Re: A Ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:45
      węch ci powraca!
      może by tak tradycyjne banieczki przystawić?
      niemniej jednak łączę się w bólu :((( i w cierpieniu :[[[
      życząc rychłego ozdrowienia :)
      • didi83 Re: A Ja... 04.01.05, 20:49
        Mysle, ze zagrozenia zapalenia pluc przeszlo... /chociaz jeszcze cos mnie w
        nich ssie/ Banki... brrrrrrrrrrrr pamietam ten dziwny zabieg z dziecinstwa...
        na szczescie /a moze niestety/ nie posiadam takiego sprzetu u siebie.. zadowole
        sie MEGA smierdzaca mascia :D

Dziekuje za slowa pociechy ;]*
        • Gość: trzpiot Re: A Ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:27
          teraz są bańki bezogniowe i przez to o wiele mniej straszne, natomiast nic nie
          straciły ze skuteczności :)
          Tak czy inaczej choróbsko należy wyleżeć do końca, z bańkami czy bez.
    • diabel.tasmanski Re: A Ja... 04.01.05, 20:52
      Pisałem żebyś sie napisała zawczasu. ale nic ztraconego napic sie zawsze mozesz :)
      • Gość: jedna_kobieta Re: A Ja... IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 04.01.05, 20:55
        Najlepszym lekarstwem jest czerwone pólwytrawne wino,dwie lampki jednym
        duszkiem na wieczór, ale nie więcej jak pewnie by radził diabel.Łączę sie w
        bólu, ja jestem świeżo po chorobie.Można przeżyć.
        • diabel.tasmanski Re: A Ja... 04.01.05, 21:01
          dawkowanie zależy od organizmu :)
      • Gość: trzpiot Re: A Ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:56
        szczególnie polecana do picia jest flegamina w pastylkach, lub też sirupus
        guajacolosulfonici :))
        • diabel.tasmanski Re: A Ja... 04.01.05, 22:55
          nie lubie trunków które można kupić tylko w opakowaniach mniejszych niż 0,5l :)
    • Gość: expercik:) Re: weź sobie wreszcie chłopa i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:54
      niech nasmuruje ciebie od środka - tylko prawdziwego chłopa, nie to coś na
      baterie :)
      • Gość: trzpiot Re: weź sobie wreszcie chłopa i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:02
        expercik, ty chyba nigdy nie chorowałeś!
        • Gość: expercik:) Re: chorowałem, ale wtedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:05
          chłopa sobie nie brałem tylko babę - dokładniej okłady z młodych,
          ciepłych.......itd. :)
          • Gość: trzpiot Re: chorowałem, ale wtedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:15
            efekt był pewnie taki, że w końcu oboje do niczego nie byliście zdolni, jak
            tylko do smarkania w chusteczkę :)
            • Gość: expercik:) Re: pitolisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:17
              bzdury - albo amatora próbowałaś - jak jesteś trzpiot to potrzep może
              choremu :))
              • Gość: trzpiot Re: pitolisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:20
                miałabym go dodatkowo osłabiać? :)
                • Gość: expercik:) Re: pitolisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:21
                  Rozgrzać sierotko :)
                  • Gość: trzpiot Re: pitolisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:28
                    pierzynka nie wystarczy?
                    • Gość: expercik:) Re: pitolisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:30
                      dynamicznie a nie statycznie :)
                      • Gość: trzpiot Re: pitolisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:32
                        a ty wiesz, ile w takiej pierzynce ruchliwych roztoczy? :)
                        • didi83 Re: pitolisz 04.01.05, 21:34
                          no! cale siedlisko!! ;] ruchu, ze HO HO ;]

dlatego ja dywan wywalilam z pokoju PRECZ Z RUCHOMYMI ROZTOCZAMI ;]
                          • Gość: trzpiot Re: pitolisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:39
                            dziwię się, że sam ci nie wyszedł :))
                            ale ekspercik miałby radochę, jakby go piękniejsza połowa roztoczy tłumnie go
                            porozgrzewała
                            • didi83 Re: pitolisz 04.01.05, 21:41
                              DOBRA, DOBRA... My tu o roztoczach a tacy jak On to tam rozne dziwne rzeczy
                              trzymaja...
                              wole nawet nie wnikac co ;]
                              • Gość: trzpiot Re: pitolisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:45
                                e, panowie zawsze się tak przechwalają, a potem wychodzi na wierzch, że
                                trzymają tam termofor z ciepłą wodą :)
                                • Gość: expercik:) Re: cosik kiepskie masz doświadczenie z panami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:47
                                  albo kiepsko trafiałaś :)
                                  • Gość: trzpiot Re: cosik kiepskie masz doświadczenie z panami, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:49
                                    no! podobno mam zwyczaj chwytać się nie tego, co potrzeba, i tak jakoś zawsze
                                    łapałam za termofor ;)
                                    • Gość: expercik:) Re: może to i dobre u ciebie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:51
                                      zawsze chwytasz to, co największe albo najgrubsze ?:)
                                      • Gość: trzpiot Re: może to i dobre u ciebie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:56
                                        żeby tam! samo mi się pcha do rąk :)
                                        • Gość: expercik:) Re: i jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:59
                                          to to się ślini na twój widok ?:)
                                          • Gość: trzpiot Re: i jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:01
                                            zależy za co chwycę. jak za korek, bywa jeszcze gorzej ;)
                                            • Gość: expercik:) Re: i jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:02
                                              lubisz taki wielki spust czy też wielką sikawę ?:)
                                              • Gość: trzpiot Re: i jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:06
                                                uważam, że termofory mają otwory w sam raz, bo przez taką malutką dziurkę to
                                                byś nic nie nalał :)
                                • didi83 Re: pitolisz 04.01.05, 21:48
                                  no wlasnie... swiat marnieje... pod tym wzgledem coraz gorzej... kurcza sie i
                                  zanikaja rodowi meskiemu PEWNE organy...
                                  :[
                                  • Gość: trzpiot Re: pitolisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:50
                                    a z drugiej strony pewne organa są zdominowane przez mężczyzn, ale to się ponoć
                                    ma zmienić ;)
                                    • didi83 Re: pitolisz 04.01.05, 21:53
                                      tak zauwazam wzrost brzuchow oraz czola, a kurczenie sie penisow...
                                      to chyba nadchodzi Apokalipsa... wizje eschatologiczne przy tym to NIC :]
                                      • Gość: trzpiot Re: pitolisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:00
                                        to podobnie jak z balonikiem, póki nie napompujesz ma duży ogonek, a jak
                                        napompujesz, to się robi taki maluutki, optycznie rzecz biorąc ;)
                                        • didi83 Re: pitolisz 04.01.05, 22:01
                                          BUAHAHAHAHAHAHHAHA
                                          no tak.. ta OPTYKA ;]
                                          • Gość: trzpiot Re: pitolisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:07
                                            no tak, bo czasem wręcz trudno dopatrzeć się ogonka, jak całość taka
                                            nadmuchana :)
                        • Gość: expercik:) Re: poradź w takim razie taką pierzynkę didi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:44
                          będzie miała jakąś odmianę i nie wykosztuje się bidna na bateryjki :)

Gość portalu: trzpiot napisał(a):

> a ty wiesz, ile w takiej pierzynce ruchliwych roztoczy? :)
                          • didi83 Re: poradź w takim razie taką pierzynkę didi, 04.01.05, 21:47
                            Ten Moj wibek Ci z mysli chyba nie schodzi??? dostales jakiejs obsesji???
                            Allnet ma na imie... mozesz sobie w nocy szeptac Jego imie i myslec o Nas ;]p
                            • Gość: expercik:) Re: udzielam jedynie koleżeńskich porad, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:49
                              i wdzięczny jestem za twoje :)

didi83 napisała:

> Ten Moj wibek Ci z mysli chyba nie schodzi??? dostales jakiejs obsesji???
                              > Allnet ma na imie... mozesz sobie w nocy szeptac Jego imie i myslec o Nas ;]p
                          • Gość: trzpiot Re: poradź w takim razie taką pierzynkę didi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:47
                            to by było nawet fajne gdyby się okazało, że roztocza są prądotwórcze :)
                            • didi83 Re: poradź w takim razie taką pierzynkę didi, 04.01.05, 21:49
                              a co? masz jakies ukryte pragnienia zwiazane z tym?
                              • Gość: trzpiot Re: poradź w takim razie taką pierzynkę didi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:55
                                nie powiem, takie delikatne elektrowstrząsy mogłyby być bardzo relaksujące :)
                            • Gość: expercik:) Re: już sobie wyobrażam, jak to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:50
                              didinka robi, he, he :)
                              • didi83 Re: już sobie wyobrażam, jak to 04.01.05, 22:02
                                Twoja wyobraznia jest zbyt plytka jak na takie wizje ;]
    • didi83 Re: A Ja... 04.01.05, 21:14
      diabel.tasmanski & jedna_kobieta :]*** alkohol nie pomogl... wczoraj
      testowalam :[

expercik "chłopa" ?? masz na mysli rolnika? czy moze meżczyzne??
    • arktur Re: A Ja... 04.01.05, 21:15
      a mnie to interesuje jak wysmarowalas sobie pluca. co?? wyplulas, nasmarowalas
      a potem wlozylas na miejsce??
      • Gość: trzpiot Re: A Ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:16
        aleś ty dziecinny! przez skórę je smarowała!
      • didi83 Re: A Ja... 04.01.05, 21:18
        TAAAK wyplulam... jakies jeszcze pytania YNTELYGENCIE?
    • libressa Re: A Ja... 04.01.05, 22:42
      Łącze sie i ja z powodu tego zapachu ;DDDD
      Wracj szybciuto do zdrowia :)
      Libressa
      • didi83 Re: A Ja... 04.01.05, 22:43
        :]
    • libressa Re: A Ja... 05.01.05, 07:41
      Dzien dobry Didi,
      Masz jeszcze to złe w sobie??
      Pozdrawiam
      Libressa
      • Gość: carlossino Re: A Ja... IP: 195.94.210.* 05.01.05, 08:08
        "Mieć w sobie" to ona marzy cały czas... Tylko chyba chetnych brak..
        • Gość: v1 Re: A Ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 08:15
          ale to nie złe tylko dobre...
          • Gość: carlossino Re: A Ja... IP: 195.94.210.* 05.01.05, 08:18
            Ale dla naszej Didi,to co męskie,to złe..:)
            • Gość: v1 Re: A Ja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:37
              każda tak mówi, a jak przyjdzie co do czego... nie masz szans na odzyskanie
              wolności :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka