Dodaj do ulubionych

A ja...(2)

IP: 195.94.210.* 05.01.05, 08:05
A ja sie ciesze ,ze Didi wraca do formy:) Nikt mnie tu tak nie bawi jak ta
maleńka...:)
Obserwuj wątek
    • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 15:44
      O!!!
      Dziekuje :D
      Wlasnie zobaczylam :D
      chlip chlip az sie rozczulilam :D
      • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 05.01.05, 15:47
        Cała przyjemność po mojej stronie:)
        • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 15:50
          :]
          No a ja juz sie balam, ze mnie tu nikt nie lubi bo kiedys zaszalalam piszac o
          penisach /przez co wieksza czesc meska zapewne mnie nie nawidzi -zwlaszcza ta
          co ma mniej niz 20, a nawet 17ceem :D / yhyhyhy
          • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 05.01.05, 15:53
            Nie ja Cie lubie..:) Bo lubie dziewczynki z maleńkimi piersiatkami(jesli juz
            mówisz o rozmiarach);)
            • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 15:54
              mam wymiarowe piersi ;]ppp idealne ;]
              ale chyba nie tylko za moje piersi darzysz mnie sympatia?? ;/
              • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 05.01.05, 15:58
                No z ta idealną wymiarowościa to może lekka przesada... Odpowiadają mniej
                wiecej 10 cm penisowi u faceta;)Więc nobody's perfect-Ale i tak Cie lubie:)
                • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:00
                  nie porownuje sie piersi do penisow ;] bo jedni lubia male piersiatka inni
                  srednie jeszcze inni wielkie lub wielgachne... a u penisow licza sie tylko te
                  WIEKSZE ;]P
                  A skoro mowie, ze mam idealne... piersi jak i reszte wymiarow... to mam ;]
                  • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 05.01.05, 16:05
                    Widać,że jednak Twoje doswiadczenia seksualne są w duzej mierze wirtualne,bo
                    podobno nie wielkość się liczy:) A przynajmniej nie zawsze:)Z róznych wzgledów:)
                    A co do tego,że Ty mówisz,że jesteś idealna,to juz wszyscy wiemy:) Ale z boku
                    wygląda to nieco inaczej..Nie zawsze mozna mieć racje:)Jedno jest za to pewne:
                    takiego megalomaństwa(śmiesznego zresztą) to nawet wśród innych wyjadaczy ze
                    swiecą szukać.To chyba jedyny punkt gdzie jestes naprawde wyjatkowa;)
                    • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:09
                      No wiesz... jak moze sie wielkosc nie liczyc?? ;/ no tak zapomnialam "maly ale
                      wariat" LITOSCI !!!
                      :] Zawsze z przyjacilka sie smiejemy, ze maly do analu sie jedynie nadaje ;]
                      wielkosc, grubosc, technia Trzy rzeczy... jak jednaj z nich nie ma to juz nie
                      jest tak fajnie...
                      I nie wmawiaj mi, ze sie wielkosc penisa w sexie nie liczy... ;/
                      • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 05.01.05, 16:14
                        Na taka mało przećwiczona myszkę jak didiowa,taki wielki może byc nawet
                        zabójczy;)Będziesz potem jak przeorany ugór;)Chyba ze juz jestes po takiej
                        praktyce,że możesz przyjmować bombowce w hangar;);) A tak chyba nie jest,wiec
                        pozostaje póki co podsmiewanie sie w gronie przyjaciółek;)A wielkość? Jasne ze
                        sie liczy-ale bardziej liczy sie dopasowanie kociaku:)
                        • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:16
                          Oczywiscie.. zgadzam sie z Toba, ze dopasowanie sie liczy...
                          Tylko nie mow mi, ze wielkosc sie nie liczy... bo jest roznica miedzy 12ceem a
                          17ceem... I TO DOSC DUZA
                          • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 05.01.05, 16:22
                            No jest..nawet powiem jaka: 5 cm;) Myslę jednak ze nie miałas okazji do tej
                            pory zbyt wielu penisów poczuć w sobie, stad trzymasz sie wyobrażeń jak pijana
                            płota;)A jak bedziesz szukać samych 20 centymetrowych i wiekszych,to do konca
                            swoich dni pozostanie abonament w sex-shopie;)A jaki masz rozmiar myszki?;)
                            • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:27
                              Ilu mialam partnerow moja sprawa :] Ciebie niech gryzie Ilu :] z jakimiw jakich
                              pozycjach .. najmilej wspominam jednach 2 swoich kochankow...
                              1. Moha gdzie wielkosc, grubosc i technika byly po prostu niesamowite
                              2. Pana M... gdzie bylo uczucie, a nie bylo w penisie REWELACJI
                              :] jak bym miala wybierac wybralabym do sexu 2 :]
                              • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 05.01.05, 16:29
                                Czyli wariant nr 2...Mało konsekwentna jesteś..Czyli nie rozmiar
                                jednak..Czynisz postepy Didi..:)A jak z tym rozmiarem,bo nie dostrzegłem
                                odpowiedz?:):)
                                • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:35
                                  Nie napisalam ze numer 2. mial malego ;]ppp Mnial mniejszego od numer 1... ale
                                  to inna sfera ;]
                                  Malych sie brzydze ;]ppp
                                  • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 05.01.05, 16:36
                                    Masz racje...Zgadzam sie ze małe jest obrzydliwe..Ale szczególnie dotyczy to
                                    rozumku niestety...
                                    • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:38
                                      Czy Ty masz moze kompleks malego penisa, ze sie tak notorycznie czepiasz w tym
                                      temacie?? ;]
                                      tak tylko pytam ;] z czystej kobiecej ciekawosci :D
                                      • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 05.01.05, 16:47
                                        Ja sie czepiam??!!;) Ha..Chciałabyś:) Nie mam nawet zamiaru tego komentować
                                        kociaku:) Bo obsesja penisowa jest raczej Twoją domeną.. Wystarczy przeczytać
                                        pare watków.Ja tylko podjąłem temat:) Na razie jednym z wątków jaki da sie z
                                        Twoich opowieści dziwnej tresci wysnuć jest,że Twoja dojrzałość seksualna
                                        sprowadza sie do rozróżnienia czy członek jest duży czy mały:)I rzeczywiście
                                        mozemy zmienić temat-porozmawiajmy o myszkach:) Dalej nie napisałaś jaki masz
                                        rozmiar..Naprzód Didi..Czekamy na opis tej kolejnej doskonałości;)
                                        • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:50
                                          Nie wsadze sobie linijki zeby zadowolic Twoja ciekawosc :]ppp
                                          O penisach lubie pisac bo to prowokuje spoleczenstwo... zwlaszcza meskie ;]
                                          o kobiecych sprawach sie pisze.. a na meskie penisy to co? Jakies TABU jest?
                                          Sporo moglabym Ci poopowiadac, ...ale moglabym... bo nie mam takiego zamiaru ;]
                                          • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 05.01.05, 16:56
                                            No proszę ..Sama nie jestes skora sie mierzyć..A moze masz za małą? Albo zbyt
                                            rozległą? Zmierz..To przeciez takie istotne...Jakoś ten wielki członek musi
                                            poczuc komfort..
                                            Jesli mozesz sporo poopowiadać-smiało..Przeciez jestes otwarta i wyzwolona..To
                                            otwórz sie..Czekam na Ciebie ...Ale jutro,bo na dzis juz koniec pracy i do
                                            domu:) Jutro do Ciebie wróce...I chetnie posłucham znawczyni tematu.Ja w
                                            przeciwieństwie,lubie sie uczyc cały czas czegos nowego..Nie zamierzam mieć
                                            patentu na wiedzę:) Wiec oswiecaj mnie Didi..Na każdy temat-NIE MA tabu,którego
                                            nie lubisz tak bardzo:) Ok?Pzdr
                                            • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 17:02
                                              No , no tylko nie staraj sie mnie wepchac do szufladki "Didi wie wszystko i sie
                                              nie uczy" jestem na etapie poznawania zycia ;] nie stoje w miejscu ;]
                                              wiec prosze tu na sile nie sugerowac mi niczego i nie przypisywac cech ktore
                                              Tobie pasuja :]
                                              Na FT pisze o tym co chce... i w jaki sposob chce... podchodzisz do tego zbyt
                                              emocjonalnie ...a chwilami i zbyt wscibsko... ;] powod?
                                              byc moze do jutra.. ;]
                                              • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 05.01.05, 17:06
                                                No proszę..Pojawia sie jakaś zadra na pancerzu Didi..Juz przyznała ze nie jest
                                                perfect we wszystkim i nie wie wszystkiego..Postepy,postępy...W oczach je
                                                czynisz:)Na pewno wróce tu jutro:)I jeszcze...Daleki jestem od emocjonowania
                                                sie bzdurami z forum moja słodka:)Miłego wieczoru
                                                • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 17:14
                                                  Podaj 1 moj post gdzie napisalam, "Ja mam racje" "Tylko ja mam racje" "moja
                                                  opinia tylko sie liczy" "wiem wszystko"lub cos w tym stylu... ;] chociaz 1 :]
                                                  wyrazam swoje opinie bo LUBIE bo po to jest forum... ale chyba Cie draznia moje
                                                  wypowiedzi??
                                                  ktora najbardziej?
                                                  • Gość: carlossino Re: A ja...(2) IP: 195.94.210.* 06.01.05, 07:46
                                                    Dzień dobry maleńka:) Nie drażnia mnie twoje wypowiedzi jako takie...Drażni
                                                    mnie forma,drażni mnie twoja buta,arogancja i ton wyższości:) A już twoje
                                                    niezachwiane przeswiadczenie o własnej wyjątkowości rozbraja mnie do łez:)Ale
                                                    to mnie nie drażni..Tu akurat sie sama wystarczajaco ośmieszasz,wiec to chyba
                                                    nie mój problemik...Buziaki;)
                                                  • Gość: pozer Re: A ja...(2) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 07:48
                                                    problemikiem jestes ty ale tak to juz bywa z takimi matolkamico to mysla ,ze
                                                    nowe lady odkryli
        • Gość: heheheh Re: A ja...(2) IP: 10.121.0.* 05.01.05, 15:50
          i diabla tez;)))))))))))
    • Gość: kemocik Re: A ja...(2) IP: 10.121.0.* 05.01.05, 15:51
      taka malenka ze i diabel sie jej boi ..by nie narobila zamieszania w piekle;))
      • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 15:52
        nie taka malenka.. 175ceem mam ;]p
        • Gość: kemocik Re: A ja...(2) IP: 10.121.0.* 05.01.05, 15:55
          mowilem ..ze nie malenka ..a ma zywiolu tyle ze nie jedno pieklo by
          obdzielila;))
          • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 15:57
            No dobra przyznaje sie... plynie we mnie krew samej Lilitch ktora specjalnie
            dla mnie opuscila sumeryjskie drzewo nuluppu :]
            • Gość: kemocik Re: A ja...(2) IP: 10.121.0.* 05.01.05, 15:59
              powiedzmy........ze uwierze...ale ze mam na imie Tomasz wiec nie moge zawiesc
              mego patrona......tak wiec nie wierze:))
              • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:00
                ach.. gdybym Ci me imie zdradzila to by i Twoj Patron uwierzyl ;]p
                • Gość: kemocik Re: A ja...(2) IP: 10.121.0.* 05.01.05, 16:07
                  niezmiernie mi przykro........ale moj patron nie wierzy w slowa.......inaczej
                  by nie byl patronem o tym przydomku...:)))))))
    • clea99 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:11
      I figlarna Didi. Lubię Ją
      • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:12
        wyczuwam podstep.... chcecie mi % odebrac? PFFFF
        Wiec zostaje przy 1 slowie i 45% MOJE ;]P
        • clea99 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:13
          A, B, C, D: pobawimy się Didi?
          • didi83 Re: A ja...(2) 05.01.05, 16:14
            :>
            • clea99 Re: JR...(2) 05.01.05, 16:27
              Intymnie........ja Ciebie i Ty mnie.........intymnie.

• didi83 Re: JR...(2) 05.01.05, 16:39
                hmmm :> podrywasz Mnie?? starsz sie mnie kusisc i na zla droge sprowadzic??
                ;]
                • clea99 Re: JR...(2) 05.01.05, 17:09
                  Didi, jaka jesteś? Słodka czy ......., miła czy osa, pociągająca czy
                  odpychająca? Co lubisz?
                  • didi83 Re: JR...(2) 05.01.05, 17:15
                    No tylko nie odpychajaca ;] chociaz droczyc sie lubie ;]
        • Gość: kemocik Re: A ja...(2) IP: 10.121.0.* 05.01.05, 16:14
          wlasnie akcje spadaj na lep........wiec sprzedam i swoje udzialy........tanio i
          szybko;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka